alirezakarimi
New member


در این حرکت به دلیل اسطکاک بالای به وجود آمده در اثر چرخش لاستیکها روی آسفالت و ثابت ماندن خودرو ، موجب می شود تا حرارت لاستیک افزایش پیدا کرده و دود حاصل می شود . در صورت ادامه این دود غلظتر شده و تقریبا به رنگ سفید در آمده و محیط را فرا می گیرد . از این تکنیک در مسابقات برای گرم کردن سریع لاستیکها استفاده می کنند زیرا اسطکاک بسیار است پس داغ شدن لاستیکها نیز به سرعت انجام می پذیرد کما اینکه با یکبار انجام این حرکت در چندثانیه لاستیک را کاملا گرم کرده و آماده برای مسابقه می کننند به خصوص در مسابقات درگ که همیشه در نقطه استارت شاهد آن هستیم .
از این تکنیک نیز بسیار در انجام حرکات نمایشی برای افزایش جذابیت حرکت استفاده شده و همیشه از طرف بینندگان تحسین می شود . این حرکت را می توان تا ترکیدن لاستیکها ادامه داد و بعضا میبینیم که لاستیکها اتش گرفته و بعضا صحنه های بسیار زیبایی خلق می شود که با کمی جستجو در اینترنت می توان یافته های بسیار خوبی به دست آورد که دیدن آنها خالی از لطف نیست .
مزایا : گرم شدن بسیار سریع لاستیکها - جذابیت بسیار زیاد
معایب : هزینه های جانبی بالا - وارد آمدن خسارت زیاد به سیستم تولید و انتقال قدرت ، از بین رفتن سریع لاستیکها ، آلودگی زیست محیطی
توجه : در خودروهایی که هورس پاور آنها کمتر از 90 است این عمل به سختی انجام می پذیرد .
نحوه انجام حرکت :
این حرکت هم در خودروهای دیفرانسیل جلو و هم در خودروهای دیفرانسیل عقب امکان پذیر می باشد اما نحوه انجام انها کمی متفاوت است .
انجا

برای آغاز پا را روی پدال ترمز گذاشته و تا انتها فشار می دهیم .
دنده را در موقعیت 1 قرار داده و دور موتور را تا جایی که ماکسیمم توان را بتوان از پیشرانه گرفت بالا می بریم که عموما بالای 5000 دور بر دقیقه است .
پا راب ه آرامی از روی کلاچ برمی داریم . توجه داشته باشید تا نصف خیلی آرام اینکار را بکنید تا به خوبی چرخها شروع به هرزگردی کنند و سپس کاملا از روی پدال کلاچ بردارید و همانطور گاز بدهید . لاستیکها شروع به هرزگردی کرده و در اثر اسطکاک زیاد لاستیکها سوخته و شروع به تولید دود می کنند . توجه داشته باشید تا اتمام کار می بایست پا را محکم روی پدال ترمز بفشارید تا خودرو به سمت جلو حرکت ننماید . در خودروهای با هورس پاور و تورک بالا می توانید عمل تعویض دنده را انجام داده و در موقعیت 2 نیز قرار دهید و دقت داشته باشید این عمل باید بسیار سریع و در کسری از ثانیه انجام شود تا حرکت خراب نشود .
برای راحتی در انجام کار می توان لاستیکهای عقب را خیس نمود یا اینکه در محل مورد نظر که می خواهید عمل Burn Out را انجام دهید آب ریخته و فقط محور عقب را در قسمت خیس زمین قرار دهید تا هم فشار کمتری به سیستم تولید و انتقال نیرو وارد شود و هم عمل هرزگردی و دود شدن لاستیکها به سرعت انجام پذیرد .
در حین انجام این حرکت با خودروهای دف عقب احتمال منحرف شدن عقب خودرو به طرفین وجود دارد و به نحوی باید کنترل شود تا از زیبایی کار نکاهد .
انجام تکنیک برن اوت با خودروهای دف جلو :
تقریبا انجام این حرکت یکسان است تنها تفاوت آن این است که در خودروهای دف جلو به جای فشردن پدال ترمز ما ترمز دستی را تا انتها بلند می کنیم و کلیه مراحل گفته شده در بالا را ادامه می دهیم . دقت داشته باشید ترمز دستی شما از توان خوبی برای نگه داشتن خودرو برخوردار باشد که در غیر این صورت خودرو به سرعت به سمت جلو حرکت کرده و انجام تکنیک زود پایان خواهد یافت . در خودروهای دف جلو با توان پایین که این قابلیت را ندارند تا در حالت ثابت Burn Out کنند می توان از روش زیر برای Burn Out کردن استفاده کرد .
با سرعت پایین رو به جلو حرکت می کنیم سپس دستی را بلند کرده و باعث سُر خوردن عقب خودرو و چرخش آن به دور خود می شویم در این حین دستی را کاملا بالا نگه داشته و با هرزگردی زیاد موجب می شویم تا لاستیکها در حالت ثابت شروع به هرزگردی نمایید سپس گاز را تا جای ممکن فشار می دهیم تا لاستیکها دود شوند .
در حالت ثابت خودرو این توان را ندارد که چرخهای جلو رو در حالت ثابت به حرکت در آورد اما در این حالت چون خودرو در حین حرکت است با کلاچ گرفتن و بالا آوردن دور موتور لاستیکها شروع به هرزگردی می کنند . حال شاید بپرسید خوب این عمل را بدون چرخش عقب خودرو نیز می توان انجام داد ولی باید گفت که در آن حالت خودرو به حرکت رو به جلوی خود ادامه داده و حرکت زیبا نخواهد بود .
