• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دامن زردریون

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خب امروز الگوی این دامن خوشگلوبراتون گذاشتم
امیدوارم خوشتون بیادوبپسندید:گل:
الگوی دامن تنگ اولیه را دربیاورید از درز پهلو به هم وصل باشد از خط باسن 10 سانت پایین امده خطی بکشید
تکه پایین دامن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید بین دو خط 3 سانت فاصله داده به نقطه بالا وصل کنید حالا با دست هلالی کنید
تکه شماره 1 در این دامن 4 تا در می اید بعد خطوط اوزمان را به فاصله 3سانت رسم کرده وبین خطوط اوزمان دهید هر چه اوزمان ها را بزرگتر بگیرید میزان گشادی پایین دامن بیشتر می شود ...خوشحال میشم نظربدید
attachment.jpgattachment_002.jpgattachment_003.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بستگی به میزانی که دوستداری گشاد باشه داره ولی فکرکنم بین 5 تا 7 سانت خوبه چون بیشترخیلی گشادمیشه:گل:

گل نرجس67

کاربر ويژه
ممنونم عزيزم واقعا خوشحالم كه اينجا عضو شدم اخه من هنرجو اموزش ميدمو ميتونم از اينجا اموزرشاي جديدي بگيرم:گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ممنونم عزيزم واقعا خوشحالم كه اينجا عضو شدم اخه من هنرجو اموزش ميدمو ميتونم از اينجا اموزرشاي جديدي بگيرم
خواهش میکنم دوست عزیز:گل:
خوشحال میشیم من ودوستان دیگه کمکی بکنیم:گل:
سوالی بود بپرس گل جان:گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
attachment_003.jpg

سلام ممنون ریحانه جان
و خوش آمدید گل نرجس عزیز:گل:

الگوی سمت چپ رو ببینید خطها رو باید برش بدید و روی یه الگوی ساده قرار بدید
تا کاملا شبیه الگوی سمت راست بشه این زاویه ها مشخص میکنه که چقدر باید اوزمان بگیرید
اگه بخواید میتونم براتون بکشم توضیح بدم دوستان
ببخشيد عزيزم منظورم مقدار اوازمان هايي است كه قراره بديم
بستگی به میزانی که دوستداری گشاد باشه داره ولی فکرکنم بین 5 تا 7 سانت خوبه چون بیشترخیلی گشادمیشه

بالا