• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود ماجول پرداخت آنلاین بانک ملت

vahidrotab

New member
با سلام
من فایل های این ماژول رو در جایی که اپن کارت 1.5.2.2 نصب کرده بودم(هاست) آپلود کردم.
ولی بعد از این کار وقتی به قسمت پرداخت ها (افزونه ها--->>>>>پرداخت ها) می رم. با این اررو مواجه می شم.
کد:
[B]Notice: Error: Could not load language payment/bpm! in [B]/home/hjsd732h/shop/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line [B]41 [/B][/B][/B]
لطفا کمک و راهنمایی بفرمایید.

مشکل بالا با جای گذاری فایلهای زبان از پوشه farsi به پوشه persian مرتفع گردید.

ولی حالا در صفحه ی افزونه ها---->>>پرداخت ها بعد از نصب این ماژول وقتی روی قسمت ویرایش این ماژول کلیک می کنیم. فقط یک صفحه سفید نمایش داده میشه.
اساتید لطفا کمک کنن.

hassan_zahed

New member
سلام
بعد از نصب و فعال سازی ماژول در قسمت پرداخت ها این خطا نمایش میده
کد:
[B]Notice: Error: Could not load model payment/bpm! in [B]/home/poyeshra/public_html/shop/system/engine/loader.php on line [B]48[/B][/B][/B]

vahidrotab

New member
در قسمت تسویه حساب وقتی به قسمتی میریم که قرار انتخاب کنیم از چه طریقی پرداخت بشه
با ارور زیر روبرو میشیم
کد:
[TABLE="class: radio, width: 980"]
[TR="class: highlight"]
[TD="bgcolor: #F1FFDD"][B]Notice[/B]: Undefined index: code in[B]D:\wamp\www\Upload\catalog\view\theme\default\template\checkout\payment_method.tpl[/B]on line [B]9[/B] [/TD]
[TD="bgcolor: #F1FFDD"]بانک ملت/کارتهای عضو شتاب[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

majidshirazy

New member
سلام
بعد از نصب و رفع مشکل زبان
به قسمت تنظیمات نمیشه وارد شد.

کد:
[COLOR=#000000][FONT=Helvetica]The website encountered an error while retrieving [/COLOR][B]http://tourdomain.com/admin/index.php?route=payment/bpm&token=df92804a0186a297430c17edf38b46ee[/B][COLOR=#000000][FONT=Helvetica]. It may be down for maintenance or configured incorrectly.[/COLOR]

farzadstar

New member
سلام برا من این اررور رو میده
Fatal error: Cannot access private property Document::$title in /home3/asiandes/public_html/denree/admin/controller/payment/bpm.php on line 10

بعد نصب و فعال سازیش

بالا