• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دخترای ایرونی

360درجه

متخصص بخش فیزیک
حفظ نگاه مرد و حفظ حجاب زن اسلام به هیچ وجه زن رو محدود نکرده کار خودمونو تقصیر اسلام وحجاب نندازیم.

آقایونم الان بگیم آقایون لطفا هم نگاهتونو کنترل کنید هم مرد باشید چه اصراریه که خودتونو شکل زنها درمیارید آدم تو خیابون نمیتونه هیچ جا رو نگاه کنه همش یه منظره هایی میبینه مجبوره چشمشو سریع عین جت برگردونه آخه آقایون شما هم یه کمی حجاب داشته باشید زنها رو دید نزنید تا اونها هم انقدر خود نمایی نکنند یه کمی هم لطف کنید لباسهایی بپوشید که آبرومندانه و با حیا باشه متأسفانه حیا داره از جامعه ما واز بین ما ازبین افراد خانواده هم حتی رخت می بنده.(البته ببخشید ها انشاءالله که تو انجمن ما همچین خبرایی نیست)

صد در صد با این دو گفته موافقم...
در ضمن یه چندتا نظر کوچولو هم داشتم. البته اگر جلو دوستان جسارت نشه:
1- اینکه آقایون و خانم های گل و عزیز ایران انجمن و کشورم ایران، میدونیم این مطلب رو میدونید ولی لازم یاد اوری کنم: ما تاریخ 7000 ساله داریم که آمریکا و بعضی از این کشورا که بعضی از هموطنان از آداب و رسوم و طرز پوشش رو الگو برداری میکنن، اگر سر و ته تمدن این کشورها رو کنار هم بذاریم به شاید تازه برسن به نصف تمدن ما...
2- اینکه دهن بین نباشین و حرف های بعضی کشور ها رو تکرار نکنین که آزادی بیان و آزادی در پوشش رو بعنوان نقص حقوق بشر هی میکوبن تو سر ایرانیان.
میدونـــــــــــــــــــــــــــــــــــید چرا؟:تعجب: چون همشش کششکه. حالا باز میگید چرا؟ چـــــــــــــــــــــــــــــون :
big-Dariush-iran-e-ziba.jpg

منشور حقوق بشر هزاران سال قبل از به وجود اومدن این کشور ها توسط کوروش کبیر در کشور تو تنظیم و ابلاغ شده بود. ایران بنیانگذار حقوق بشر در دنیا هستش... ولی با توجه به حکومت هایی که درش اومدن و رفتن شاید برخی رو نقض کردن اما این ازرشی از ارزش های این موضوع رو کم نمیکنه...
در ضمن این حرف هایی که میزنم شاید کمی نامربوط باشه با بحث اما اگر دوستان واقف باشن بر این موضوع تمدن دیرینه ی خودشون رو کنار نمیزارن و نمیرن دنبال فرهنگ های هیچ و پوچ که آخر و عاقبت نداره...

درضمن بهتره که دوستان این کتاب رو حتما بخونن که بی نهایت به دردشون میخوره:
برای دخترای گرامی": دختران، دوستی ها و عبرت ها
7418-arzanic.ir__book%20store_فروشگاه%20اینترنتی%20کتاب_فروشگاه%20کتاب_نمایشگاه%20کتاب_کتابهای%20جدید079.jpg

برای پسرای گرامی": پسران دوستی ها و عبرت ها
2856-arzanic.ir__book%20store_فروشگاه%20اینترنتی%20کتاب_فروشگاه%20کتاب_نمایشگاه%20کتاب_کتابهای%20جدید019.jpg
دوستان اگر سوالی داشته باشن در خدمتم...

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
راستیش حرفت درست.
ولی نمیدونم چرا ما ایرانیا عادت کردیم هرچی میشه میگیم گذشته ما بزرگه گذشته ما اینجوره.
واقعا ما الان داریم تو گذشته زندگی میکنیم؟
که هرچی میشه میگیم تمدن ما بزرگه تمدن ما الس بابا گذشته ها گذشته.الان ما چی هستیم؟
بقول شما که این تاپیک رو کردی انتی پسر چرا باید پسرای ما یک دختر میبینند اینجور کنند؟بعد باز بقول شما ما تمدن داریم کتیبه داریم شاعران بزرگ کورش کبیر باز دختران ما و پسران ما باید اینجور بشن؟
بابا گذشته رو رها کنید اینده بسازید بقول شما امریکا تمدنش به صد سال بیشتر نمیرسه چرا اینقدر پیشرفت؟ولی ما .........
ای بابا قصدم بحث س.یاسی نبود.
فقط میخواستم بگم اینقدر انتی پسر بازی در نیارید.صد در صد بیشتر دختر ها مقصرن.تو پا بذار تو خیابون نمیگم پسرها تیپ ها جلف نمیزنند میزنند ولی برای من که نمیزنند برای دیدن چارتا دختر هست.
ولی اگر دختر محل اینجور پسرهارو یک بار دو بار سه بار نده ایا اصلا این پسر حاضر میشه دیگه اینجور تیپا بزنه یا اصلا نظری نیم نگاهی به جنث مونث خود بندازد؟
اره خودم سرباز بودم تو حرم بودم دختر از کنارت رد میشد یک متلک بهت میگفت.بعد ما پسر مقصره؟
نه محیط جامعه ما اینجور شده.
به نظر شخص بنده بیشترین سهم خرابیشم دخترها داشتن.
وسلام
بعد اینقدر هم انتی پسر بازی در نیارید در تمام جاها بدو خوب هست.هم در پسر هم در دختر.قرار نشد اگه یک دختر بر فرض مثال به من متلک گفت من کل دختران ایران رو مقصر بدونم.نه اینجور نیست.
شما دارید جوری میحرفی که به در بگید دیوار بشنوه همه پسرا رو با یک اتیش میسوزونی.
انصاف داشته باشی. دیگه امری ندارم.
موفق باشید:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
دیدم بحث بالا گرفته بخودم گفتم خوب امشب کمی دیرتر بخوابم تا در بحث عزیزان شرکت کنم.
دانشگاه رفتم در کلاس 32 نفر بودیم .10پسر (خوب آنموقع من پسر کاکل بسر بودم :خنده2:)و 22 دختر . رشته تحصیلی من هم بصورتی بود که در ماه سه شبانه روز باید به شهرهای مختلف از شما تا جنوب و از شرق تا غرب می رفتیم. بعد از جشن فارغ التحصیلی جند نفر شان با هم ازدواج کردند.بعضی وقتها با آنان تماس دارم.خودشان را واقعا خوشبخت می دانند.

افراد تحصیلکرده معمولا بخود اجازه نمی دهند مزاحمتی برای طرف دیگر ایجاد کنند. بعضی از افراد هستند که متاسفانه فرهنگ پائینی دارند و چنین مزاحمتهای را برای هم ایجاد میکنند.مضاف بر اینکه در کشورهای دیگر هم این مسئله هست.شاید با شدت بیشتر.

360درجه

متخصص بخش فیزیک
افراد تحصیلکرده معمولا بخود اجازه نمی دهند مزاحمتی برای طرف دیگر ایجاد کنند. بعضی از افراد هستند که متاسفانه فرهنگ پائینی دارند و چنین مزاحمتهای را برای هم ایجاد میکنند.مضاف بر اینکه در کشورهای دیگر هم این مسئله هست.شاید با شدت بیشتر.

صد در صد موافقم
چون انسان ها هر چقدر فهم و شعورشون بالاتر میره روابط اجتماعی شون هم مطلوب تر میشه.
با اجازه ی عزیزان من مرخص بشم که فردا بازدید داریم

بالا