• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درمان قطعی افسردگی با استفاده از سنگ ها

babaktsi

New member
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت به شما دوست عزیزی که الان داری این و میخونی و به این بیماری دچار شدی میخواستم بهتون بگم که اصلا نگران نباشید واسه هرمشکلی و هر بیماری یه راهی خدا گذاشته که با استفاده از اراده خودت میتونی مشکلتو حل کنی .
من حدود یک سال و نیم داشتم با یک بیماری شدید افسردگی مبارزه میکردم و الان حدود دو ماهه به حالت نرمال خودم برگشتم این راها رو هم به شما پیشنهاد میکنم:
ورزش منظم(اولاش سخته من واقعن داشتم عذاب میکشیدم ولی بعدش عادت میکنین ویه جورایی معتادش میشین :دی,بهتون پیشنهاد میکنم صبحای زود برید ورزش کنید(با یکی از دوستا وآشناهاتون برید ورزش) ورزشتون هم باید اصولی و منظم باشه از شروعش که گرم کردن میشه تا آخرش که سرد کردن هستش ,ازتون خواهش میکنم به هیچ وجه ورزشتون رو کنار نزارید حتی بعد از بهبودیتون)
روشای دیگری هم هستش مثل طب سوزنی ,سنگ درمانی ,زالو درمانی ,هیپنوتیزم,انرژی درمانی ,طب سنتی (عرقیجاتو گیاه و از اینجور حرفا)و...فقط به این قرصای شیمیایی اکتفا نکنید راهای دیگه هم امتحان کنید!
نمیخوام وارد اعتقادات شخصیتون بشم ولی خوندن یک صفحه دو صفحه قرآن با معنی . صبح زود میتونه کمکتون کنه!
من خودم از موقعی که ورزش وسنگ درمانی رو به صورت منظم شروع کردم حالم خوب شد!!!
روش سنگ درمانی خیلی میتونه موثر باشه اگه طرف حس ششم قوی ای داشته باشه مثل خودم که معرکه اس!!!!!(باورش شاید یکم سخت باشه)
اگه خواستید سنگ بگیرید به صورت اویز باشه وبا سطح بدنتون در تماس باشه و اگر دید که آویزی که انداختید داره پالس منفی میده درش بیارین(خودتون به مرور زمان وقتی از سنگ استفاده میکنید متوجه میشید)در مورده کریستال ها هم مواظب باشید چون ارتعاش بالایی دارن (بیست دقیقه بیشتر با پوست بدنتون تماس نداشته باشن)
سنگهایی که به شما پیشنهاد میکنم :سیترین ,امازونیت ,عقیق قهوه ای سرخ,آبسیدان لکه برفی ,مرجان قرمز ,فیروزه دقت داشته باشید که از سنگ کسی استفاده نکنید و سنگهاتون رو هر دو هفته یک بار شارژ کنید.
اگه خواستید از این روش استفاده کنید پیشنهاد میکنم حتما این کتابها رو بخونید: كتاب سنگ درماني نوشته شوفل برگر- لاندهر, كتاب تغيير سرنوشت و درمان با استفاده از سنگهاي قيمتي و جواهرات (رنگها و كريستالها) نوشته دايا ساري چكرن، ترجمه پروين بيات مي باشد.
یا علی در پناه حق...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت به شما دوست عزیزی که الان داری این و میخونی و به این بیماری دچار شدی میخواستم بهتون بگم که اصلا نگران نباشید واسه هرمشکلی و هر بیماری یه راهی خدا گذاشته که با استفاده از اراده خودت میتونی مشکلتو حل کنی .
من حدود یک سال و نیم داشتم با یک بیماری شدید افسردگی مبارزه میکردم و الان حدود دو ماهه به حالت نرمال خودم برگشتم این راها رو هم به شما پیشنهاد میکنم:
ورزش منظم(اولاش سخته من واقعن داشتم عذاب میکشیدم ولی بعدش عادت میکنین ویه جورایی معتادش میشین :دی,بهتون پیشنهاد میکنم صبحای زود برید ورزش کنید(با یکی از دوستا وآشناهاتون برید ورزش) ورزشتون هم باید اصولی و منظم باشه از شروعش که گرم کردن میشه تا آخرش که سرد کردن هستش ,ازتون خواهش میکنم به هیچ وجه ورزشتون رو کنار نزارید حتی بعد از بهبودیتون)
روشای دیگری هم هستش مثل طب سوزنی ,سنگ درمانی ,زالو درمانی ,هیپنوتیزم,انرژی درمانی ,طب سنتی (عرقیجاتو گیاه و از اینجور حرفا)و...فقط به این قرصای شیمیایی اکتفا نکنید راهای دیگه هم امتحان کنید!
نمیخوام وارد اعتقادات شخصیتون بشم ولی خوندن یک صفحه دو صفحه قرآن با معنی . صبح زود میتونه کمکتون کنه!
من خودم از موقعی که ورزش وسنگ درمانی رو به صورت منظم شروع کردم حالم خوب شد!!!
روش سنگ درمانی خیلی میتونه موثر باشه اگه طرف حس ششم قوی ای داشته باشه مثل خودم که معرکه اس!!!!!(باورش شاید یکم سخت باشه)
اگه خواستید سنگ بگیرید به صورت اویز باشه وبا سطح بدنتون در تماس باشه و اگر دید که آویزی که انداختید داره پالس منفی میده درش بیارین(خودتون به مرور زمان وقتی از سنگ استفاده میکنید متوجه میشید)در مورده کریستال ها هم مواظب باشید چون ارتعاش بالایی دارن (بیست دقیقه بیشتر با پوست بدنتون تماس نداشته باشن)
سنگهایی که به شما پیشنهاد میکنم :سیترین ,امازونیت ,عقیق قهوه ای سرخ,آبسیدان لکه برفی ,مرجان قرمز ,فیروزه دقت داشته باشید که از سنگ کسی استفاده نکنید و سنگهاتون رو هر دو هفته یک بار شارژ کنید.
اگه خواستید از این روش استفاده کنید پیشنهاد میکنم حتما این کتابها رو بخونید: كتاب سنگ درماني نوشته شوفل برگر- لاندهر, كتاب تغيير سرنوشت و درمان با استفاده از سنگهاي قيمتي و جواهرات (رنگها و كريستالها) نوشته دايا ساري چكرن، ترجمه پروين بيات مي باشد.
یا علی در پناه حق...

سلام
بابک عزیز من برای اولین بار هست که اسم چنین روشی رو میشنوم، در رابطه با سنگ درمانی توضیحات بیشتری ازتون میخوام.
آیا دلیل علمی هست که توصیه میشه!؟ یا نه جزو روش هایی هست که علمی محسوب نمیشه و پیشنهادی هست.
روشش به چه شکل هست و به چه دلیل اثر گذار؟

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

منبع:بی بی سی فارسی

اگر در پروازهای هوایی دچار ترس و دلهره می شوید، اگر آرامش خود را از دست داده اید، اگر می خواهید لاغر شوید، اگر کلیه، کبد، کمر و یاقسمت های دیگر بدنتان درد می کند سراغ سنگ ها بروید تا مشکلتان را به راحتی برطرف کنید. سنگ ها تاثیرات شگرفی بر شما و اطرافیانتان می گذارند. باور کنید برای هر مشکلی سنگ چاره گری پیدا می شود.
در ایران هنوز به پدیده سنگ ها و سنگ درمانی به شکل تفننی نگاه می شود. با این حال اولین کلینیک سنگ درمانی در تهران افتتاح شده است. این کلینیک توسط دکتر محمود ساعتچی راه اندازی شده او پزشکی را رها کرده و بیماران را با سنگ ها درمان می کند.

او سالی چند بار نمایشگاه هایی برگزار و سنگ های معجزه آسایش را به نمایش می گذارد. آخرین نمایشگاه او امسال در کاخ سعد آباد برگزار شد و در روز پایانی نمایشگاه ساعتچی به همراه شاگردانش سنگ های خریداران را از نیروهای بد پاک و به آنها انرژی مثبت دادند تا از آنها تاثیر بیشتری بگیرند. او می گوید سنگ راه دور و درازی را طی کرده تا به شما رسیده و انرژی مثبت و منفی افرادی را که با آن تماس داشته اند گرفته است پس باید پاکسازی شود.

تاریخچه سنگ درمانی

علم گمشده نامی است که سنگ درمان گران و گوهر شناسان بر علم ریشه شناسی، طبقه بندی و خواص درمانی سنگ ها گذاشته اند. سنگ درمانی ریشه ای شش هزار ساله دارد. منابع مکتوب زیادی از سابقه آن در دست نیست عالمان اصلی این علم که کاهنان مصری و دانشمندان هندی و چینی بوده اند از ترس آنکه مبادا نسخه های جادویی این روش درمانی به دست اغیار بیافتد و حق انحصاری آنها از بین برود، منابع مکتوب را از میان برده اند. اکنون به غیر از اطلاعاتی مبهم، تکه تکه و ناقص از این رشته درمانی چیز بیشتری در دست نیست اما بسیاری به این علم رو آورده اند تا آن را از نو بشناسند.

این علم امروزه تحت نام (Gem Therapy) به عنوان یکی از رشته های طب مکمل معرفی و طبقه بنده می شود .

در ایران بزرگانی نظیر ابوعلی سینا، خواجه نصیرالدین و ابوریحان بیرونی از خواص سنگ ها آگاه بودند و برای درمان از آنها استفاده می کردند.

با پیشرفت علم فیزیک، این علم بیش از بیش مورد توجه و شناخت قرار گرفته است و از صنعت تا درمان از آن استفاده می شود. همچنین در بسیاری از روش های طبیعت درمانی و انرژی درمانی مانند ریک reiki و پرانا از سنگ ها و کریستال استفاده می شود.

تاثیر سنگ ها بر علوم دیگر

در یونان باستان، به مردم توصیه می شد سنگها را در کیسه چرمی کوچک با خود حمل کنند، به صورت گردنبند به گردن خود بیاویزند یا به صورت پودر یا معجون از راه خوراکی استفاده کنند تا به این وسیله از ارواح پلید، انواع بیماری ها، چشم زخمها و بلایا و فجایع در امان بمانند. ارسطو فیلسوف مشهور یونانی نیز از قدرت ویژه و منحصر به فرد سنگ های شفابخش صحبت کرده است.

اعتقاد به نیروی فوق العاده سنگ ها باعث شده است که از این علم در شاخه های دیگر هم استفاده کنند. در مدیتیشن از سنگ های کریستالی کوارتز استفاده می کنند. آنها معتقدند این سنگ در بازکردن چاکراها تاثیر بسیار بیشتری دارد. برای این کار تکه های کریستالی بزرگی از کوارتز را به صورت دایره می چینند و خودشان در وسط آن قرار می گیرند.

سنگ ها به دنیای جادو و ماوراء الطبیعه نیز راه یافته اند. سنگ درمانان معتقدند که عصای جادوگران قدیمی در سرخود دو تکه سنگ بزرگ داشته که این دو سنگ با تاثیری که روی هم داشته اند قدرت چند برابری به صاحبشان می داده اند. امروزه نمونه هایی از این عصاها توسط درمانگران سنگ دوباره بازسازی شده و اگر بخواهید می توانید یکی از آنها را برای خود تهیه کنید تا قدرت جادویی داشته باشید.

حالا دیگر بسیاری از مراکز ماساژ با استفاده از سنگ های درمانگر این کار را انجام می دهند. ممکن است شما از تاثیرات سنگ ها چیزی ندانید اما تاثیر آنها را حتما حس خواهید کرد. برای هنرمندان زمرد می تواند در افزایش ادراکات شهودی موثر باشد و نبوغ هنری را افزایش دهد.

اگر خلبان یا مهماندار هواپیما هستید و یا به هرعلتی مدام در سفرهای هوایی هستید یا از سفر هوایی واهمه دارید، فیروزه که به سنگ حامی هم معروف است می تواند به شما احساس امنیتی بیشتری دهد. باور کنید سنگ درمانی برای هر مشکلی چاره ای دارد. تا آنجا که این باور وجود دارد به گردن آویختن یاقوت قرمز، پیوند های زناشویی را محکم تر می کند. برای اینکه عشق بین خود و آنکسی را که دوستش دارید افزایش دهید گردن بندی از لاجورد به گردن بیاویزید، چون لاجورد عشق و دوستی را زیاد می کند.

با سنگ ها سلامت باشید

بیشترین ارتباط سنگ درمانی امروزه با علم پزشکی برقرار شده است. سنگ ها تاثیرات شگفت آوری بر جسم و روان می گذارند. اگر چه تاثیر دراز مدت سنگ ها بر انسان و دلایل علمی این تاثیرات هنوز در هاله ای ابهام و تردید است.

کوارتز کریستال طبیعی و تسکین دهنده سیستم عصبی است. این سنگ نیروهای اخلالگر محیط را از بین می برد و باعث آرامش انسان می شود. اگر یک کوارتز در اطاقی که در آن زندگی می کنید داشته باشید انرژی منفی محیط را می گیرد و به شما آرامش می دهد.

سنگ اونیکس اعتیاد را درمان می کند. کاهنان مصری استفاده از این سنگ را به معتادان توصیه می کردند. اونیکس از لحاظ روانی باعث هماهنگی روحی انسان می شود و دلگرمی به زندگی را افزایش می دهد. این سنگ با بالا بردن خود باوری و اعتماد به نفس موجب درمان اعتیاد می شود.

برای درمان کسانی که تمایل به خودکشی دارند و دچار افسردگی هستند از سنگ کریستالی زرد رنگ «سیترین» استفاده می شود. این سنگ ضد افسردگی و نگرانی است و عوارض دیابت را از بین می برد. علاوه بر این ها سوخت و ساز سلولی را هم افزایش می دهد، بنابراین استفاده از آن برای افراد چاق توصیه می شود.

عقیق برای بیماری ها و ناتوانیهای چشمی بسیار موثر است و همچنین دارویی تقویتی برای دستگاههای تولید مثل می باشد و در واقع از روح جدید حمایت می کند زیرا در دوران بار داری بسیار تأثیر برنگیز است .

اوپال از خانواده عقیق، سنگی متعلق به کشور استرالیاست این سنگ فشار خون را افزایش می دهد و افسردگی را از بین می برد به همین دلیل به طلسم خوشبختی معروف است و طرفداران فراوانی دارد.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
نام سنگها خواص درمانی روانی سنگها
آکوامارین
2212521372141512241179239156715624419577212.jpg
افزایش قدرت بیان وضریب هوشی"بسیار سودمند برای هنرمندان و موسیقی دانان
ابسیدان رنگین کمان
ROstar.jpg
درمان منفی بافی و حساس بودن بیش از حد"کنترل ضربه های احساسی
ابسیدان لکه برفی
snowflake-palm.jpg
افزایش قدرت بیان"محافظت در برابر تشویش و اضطراب"برطرف کننده افسردگی
آمازونیت
amazonite.jpg
ایجاد انرژی حیاتی وجنب و جوش در طول زندگی
کهربا
sh-sangvare%20(4).jpg
ایجاد تعادل درونی"افزایش قدرت اراده
آمیتیست
amethyst-gem-149547a.jpg
پرورش نیروی خلاقیت و ابتکار"افزایش شهامت"محافظت در برابر فشار عصبی شدید
اوان تورین
Aventurine%20green.jpg
کاهش فشار عصبی"تعادل بخشیدن به احساسات"افزایش استقلال فردی" کمک به شفافیت ذهن
پریدوت
87105245189138584567201224789332211168243.jpg
محافظت در برابر تاثیرات منفی اطرافیان"تقویت بینش(بصیرت)"مقابله با غم و اندوه
توپاز آبی
IMG_5615(1).jpg
تقویت نفس"افزایش انعطاف پذیری عاطفی"ایده آل برای هنرمندان و موسیقی دانان
تورمالین
Precious_Fine_Topaz.jpg
محافظت کلی از شخص"بهبود روابط اجتماعی"افزایش شور و نشاط زندگی
چشم ببر
L6336318353820.jpg
از بین بردن احساسات ناخواسته"ایجاد تعادل در نیازهای مادی و جسمی
رودونیت
rhodonite080205.JPG
تقویت اعتماد بنفس"حفظ نیروی جوانی"تقویت حافظه"آرام نمودن ذهن
سنگ سلیمان (اونیکس)
onyx_black_heart_62_1_110.jpg
افزایش شهامت"کمک به کشف حقایق"برطرف نمودن استرس و افسردگی
سنگ کریستال
rock-crystal.gif
محافظت در برابر نیروهای منفی"تاثیر مناسب برای مدیتیشن
سنگ لاجورد
Lapislazuli.jpg
تقویت بیان"کاهش استرس و درمان افسردگی
سودالیت
marble-sodalite.jpg
ایجاد نظم و هماهنگی درونی"شهامت و توان برقراری ارتباط با اطرافیان
سیترین
a5fa6933-689c-41de-8696-1f91c120a712.jpg
مقابله با افسردگی"بهبود نگرش به زندگی
عقیق آبی
Blue-Lace-Agate-Thumbstone-.jpg
تقویت نفس"افزایش شهامت"تقویت تمرکز"شادی بخش
عقیق خزه ای
moos162w.jpg
مقابله با افسردگی"حفظ تعادل ذهنی و عاطفی
کارنلین(عقیق)
Carnelian-Talking-Stone1_L.jpg
شادی بخش"گرمی در برخورد و اجتماعی بودن"تقویت تمرکز"ایجاد تعادل درونی
فلوریت
c.fluorite%20pyramid.jpg
ازبین برنده تشویش و اضطراب
فیروزه
2e98c28a-25ec-4a15-ac1f-3e75e60ae6e4.jpg
تقویت بنیه"محافظت در برابر انرژی های منفی"بهبود ارتباطات اجتماعی
کوارتز دودی
rauchquartz-smoky-quartz1.jpg
افزایش خلاقیت و نشاط"ایجاد تعادل در احساست
کوارتز صورتی
ROSA_QUARTZ_OV3120.jpg
افزایش اعتماد به نفس و تقویت قدرت بیان و خلاقیت"ایجاد آرامش و آسودگی
گارنت
Garnet_cut.JPG
ایجاد نشاط و انرژی زندگی"مناسب برای مدیتیشن
لابرادوریت
Labradorite.jpg
شادی بخش"مقابله با افسردگی"تقویت سیستم ایمنی بدن
مالاکیت
6bzb-malachite-cab5.jpg
برطرف کننده فشار عصبی"افزایش قدرت بیان
مرجان
1230234241.jpg
درمان افسردگی"تقویت کننده قلب"ایجاد آرامش"ایجاد مقاومت و انعطاف پذیری
هماتیت
Hematite%20polished%20gemstone.JPG
افزایش اعتماد بنفس
جید
1230324310.jpg
ایجاد آرامش و خونسردی"افزایش توانای بیان
جاسپر قرمز
crystal-red-red-jasper-life-path-one.jpg
کاهش استرس"افزایش تحمل و بردباری

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
تغییر سرنوشت و درمان با استفاده از سنگهای قیمتی و جواهرات، رنگها و کریستال ها *

درکتاب «تغییر سرنوشت و درمان به کمک سنگهای قیمتی و جواهرات؛ رنگها و کریستال ها» مفصلاً درباره خصوصیات شگفت انگیز و شفا بخش سنگها و نیز سنگهای مناسب برای استفاده متولدین ماههای مختلف و بسیاری از مطالب دیگر در این زمینه صحبت شده است.

این کتاب، مجموعه کاملی را در زمینه خصوصیات شفابخش «سنگهای قمتی، رنگها و کریستالها» ارائه میدهد.

نویسنده این کتاب، سالها از عمر خویش را وقف کسب دانش، در زمینه درمان سنتی نموده است.وی از جمله افراد معدودی است که دانش وسیعی را در زمینه درمان سنتی – بر اساس دانش کهن- در اختیار دارد و از این دانش، برای درمان بیماران استفاده مینماید.

بر اساس سالها تحقیق و کسب تجربه طولانی در زمینه درمان، وی معتقد است که سنگهای قیمتی، رنگها و کریستالها، قدرت ایجاد تغییرات روحی را دارند و قادرند که انسانها را شفا بخشند.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
استفاده از انرژی سنگ ها موجب تلقین انرژی مثبت، کاهش اضطراب، افزایش اعتماد به نفس و درمان دردهای روحی وبرخی دردهای جسمی می شود
7575_813.jpg
چند سالی است که استفاده از سنگ های شفابخش چه به لحاظ تزئین و چه به لحاظ درمانی در کشورمان رونق خاصی گرفته و استقبال از آن همچنان در حال افزایش است. امروزه علم فیزیک ثابت کرده است سنگ ها می توانند ارتعاشاتی را به سوی بیمار گسیل کنند که اگر تشخیص بیماری درست باشد متناسب با آن می توان سنگ مورد نظر را به کار برد به عنوان مثال می توان از یشم برای درمان مشکلات قلبی و افزایش حافظه استفاده کرد.

کوارتز تسکین دهنده سیستم عصبی است. یا از کریستال زرد برای درمان افسردگی استفاده می شود. با پیشرفت علم فیزیک، این علم نیز مورد توجه قرار گرفت و از صنعت تا درمان از آن استفاده شد. منابع مکتوب زیادی در خصوص سنگ درمانی و استفاده از سنگ های شفابخش در دست نیست زیرا کاهنان مصری و دانشمندان چینی و هندی به دلیل آنکه نسخه های آنان به دست اغیار نیفتد، منابع را از بین برده اند و در حال حاضر اطلاعات کاملی از این رشته درمانی به جا نمانده است.

اما اعتقاد به نیروی درمانی سنگ ها باعث شده در مدیتیشن نیز از انرژی و خواص سنگ ها استفاده شود. امروزه چین به عنوان یکی از بزرگ ترین عرضه کننده های سنگ های شفا بخش در سراسر دنیا محسوب می شود. گستره قیمتی این سنگ ها نیز از 2000 تومان تا بیش از 200 هزار تومان است. سنگ درمانی حدود هشت سال در ایران رواج یافته است و کلینیک مخصوصی نیز جهت مداوای بیماران از طریق سنگ درمانی در کشور فعالیت می کند اگر چه در سال های دور ابوریحان بیرونی، ابن سینا و خواجه نصیر طوسی از این علم با خبر بودند و برای درمان از آن استفاده می کردند.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
تاریخچه

سنگ درمانی به عنوان یکی از رشته های طب سنتی ریشه ای شش هزار ساله دارد و «علم گمشده» نامی است که سنگ درمانان بر این علم نهاده اند. مسعود سیگارودی یکی از کارشناسان و فعالان بازار انواع سنگ های شفابخش در مورد تاریخچه استفاده از اینگونه سنگ ها به خبرنگار ما گفت: «این علم با نام «gem therapy» به عنوان یکی از رشته های طب معرفی شده است.»

وی ادامه داد: «با توجه به وجود هفت نوع چاکرا و 360 نقطه در بدن که به انرژی سنگ پاسخ می دهد، امروزه از این علم برای درمان بیماری های اعصاب و روان نیز استفاده می شود.» سیگارودی خاطر نشان کرد: «استفاده از سنگ برای درمان بیماری ها به هزاره چهارم قبل از میلاد باز می گردد. در طب سنتی هند با استفاده از سنگ های شفابخش پودر، خمیر و نوعی معجون به نام «الگزیز» تهیه می شده است و در چین باستان نیز از خواص ارتعاشی سنگ ها استفاده می کردند.»

وی افزود: «در یونان باستان به مردم توصیه می شد سنگ ها را در کیسه چرمی کوچک با خود حمل کنند، به صورت گردنبند به گردن خود بیاویزند یا به صورت پودر یا معجون از راه خوراکی استفاده کنند تا به این وسیله از ارواح پلید، انواع بیماری ها، چشم زخم ها و بلایا و فجایع در امان بمانند. ارسطو فیلسوف مشهور یونانی نیز از قدرت ویژه و منحصربه فرد سنگ های شفابخش صحبت کرده است.» سیگارودی همچنین افزود: «3600 نوع سنگ در کانی شناسی شناسایی شده که 200 نوع از این سنگ ها خواص درمانی دارند.»

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
خواص درمانی سنگ ها

شاید بسیاری از مردم بدون آگاهی از خواص سنگ ها و صرفاً جهت زیبایی و تزئین از سنگ ها استفاده می کنند اما برخی نیز با قبول اینکه سنگ ها انرژی داشته و قابلیت دفع برخی از اثرات شوم وسحر و جادو را دارند و نیز شانس و اقبال می آورند، از آن استفاده می کنند. مهتاب مصطفایی کارشناس زمین شناسی در این مورد به خبرنگار ما گفت: «سنگ ها و جواهرات دارای خواص مغناطیسی و طبی بوده و امروزه با استفاده از تکنولوژی این خواص شناسایی شده و در علوم پزشکی و صنعت از آن بهره می گیرند.»

وی افزود: «به طور مثال از الماس در درمان بیماری صرع استفاده می شود و از پودرش برای سفید کردن دندان استفاده می کنند.» وی اظهار داشت: «سنگ زمرد به عنوان پادزهر و دفع کننده سموم، مروارید برای لطافت قلب و روح و نیز درمان دردهای کلیه و فیروزه برای درمان سردرد وتقویت چشم بسیار مفید است.» این کارشناس زمین شناسی در ادامه تاکید کرد: «برای استفاده از سنگ ها باید کاملاً نسبت به آنها شناخت داشته باشیم و از سنگ هایی که موافق طبع و مزاج ما است، استفاده کنیم.»

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
بازار داغ تقلب

7574_566.jpg
«آمیخته شدن جادو و خرافه با علم سنگ درمانی موجب شده بازار تقلب در این بخش داغ شود و برخی به عنوان فال و جادو به آن نگاه کنند.» حمیدرضا نورزاد فعال بازار سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: «رونق بازار سنگ های شفابخش باعث شده از کشورهایی مانند چین سنگ های تقلبی وارد کشور شود و در واقع به بهانه سنگ درمانی، بازار کلاهبرداری نیز رونق بگیرد.»

وی در مورد خواص درمانی سنگ نیز افزود: «اینکه بدن انسان از سنگ انرژی می گیرد و برعکس، مطلب اثبات شده ای است اما استفاده از انرژی سنگ ها در درمان برخی بیماری ها از جمله سرطان یا نازایی هنوز ثابت نشده است.»

وی تاکید کرد: «استفاده از انرژی سنگ ها موجب تلقین انرژی مثبت، کاهش اضطراب، افزایش اعتماد به نفس و درمان دردهای روحی وبرخی دردهای جسمی می شود اما اینکه انرژی سنگ در درمان دردهای حاد جسمی نیز مفید باشد بیشتر به میزان باور و تلقین بیمار بستگی دارد.»
این کارشناس تصریح کرد: «تلاقی خرافات با این علم موجب بدبینی مردم و نیز سوء استفاده برخی افراد سودجو شده است.»

نورزاد همچنین به خاستگاه برخی از انواع سنگ ها در ایران اشاره کرد وگفت: «برخی سنگ ها مانند فیروزه و کهربا مخصوص ایران است. فیروزه نیشابوری از نظر رنگ و قطر در دنیا بی نظیر است و با سطح صاف و بی رگه به نام «عجم» در دنیا مشهور است.»

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
قیمت سنگ های شفابخش

علی تسلیمی یکی از فروشندگان انواع سنگ های تزئینی و شفابخش در مورد قیمت برخی از انواع این سنگ ها به خبرنگار ما گفت: «انواع گردنبند، دستبند و انگشتری هایی که با استفاده از این سنگ ها ساخته شده اند و با قیمت هایی از 2000 تا 200 هزار تومان به فروش می رسد.»

وی به خواص برخی از این سنگ ها اشاره کرد وافزود: «به طور مثال، عقیق برای بیماری ها و ناتوانی های چشمی بسیار موثر است و قیمت یک تکه آن در ابعاد و اندازه کوچک 2000 تومان است.»

این فروشنده سنگ های شفابخش همچنین اظهارداشت: «سنگ کوارتز صورتی را برای تغییرات خلق و خو استفاده می کنند که اندازه کوچک آن 28 هزار تومان قیمت دارد. یا تکه کوچک سنگ زبرجد که همراه داشتن آن در خواب باعث حمایت در برابر بختک و کابوس می شود نیز 7500 تومان به فروش می رسد.» تسلیمی خاطر نشان کرد: «برخی از این سنگ ها در اندازه های کوچک تا 40 هزار تومان هم به فروش می رسد.» وی همچنین به وسایل تزئینی که از انواع سنگ ساخته می شود اشاره کرد وگفت: «از صدف که میل به زندگی و ضربان حیات را برایمان به ارمغان می آورد، گردنبند و وسایل تزئینی می سازند که از 15 هزار تومان تا بیش از 30 هزار تومان به فروش می رسد.»

وی خاطرنشان کرد: «استفاده از عقیق بسیار سفارش شده و برخی کارشناسان علم انرژی درمانی معتقدند این سنگ انرژی منفی را از انسان دور می کند. سنگ عقیق ریه ها، دستگاه گوارش، معده و کبد را تقویت می کند و تکه های آن از 5000 تومان تا بیش از 12 هزار تومان قیمت دارد.»

تسلیمی در مورد انواع مروارید نیز گفت: «مرواریدها تغییرات ناگهانی خلق و خوی، اضطراب و نگرانی ها را از بین می برند و ابتکار، حساسیت و الهام به انسان می دهند. انواع مروارید در تکه های ریز و متوسط قیمتی بین 5000 تا 200 هزار تومان دارد.» منبع:روزنامه سرمايه

babaktsi

New member
سلام
بابک عزیز من برای اولین بار هست که اسم چنین روشی رو میشنوم، در رابطه با سنگ درمانی توضیحات بیشتری ازتون میخوام.
آیا دلیل علمی هست که توصیه میشه!؟ یا نه جزو روش هایی هست که علمی محسوب نمیشه و پیشنهادی هست.
روشش به چه شکل هست و به چه دلیل اثر گذار؟
سلام ببین به صورت کلی میگم تا متوجه بشی ولی بازم اون کتابا رو بخونی بهتر تر میگیری قضیرو (ای بوکاشو تو اینترنت هست)
کلن ما هفتا چاکرا(درگاه انرژی) داریم هرکدوم یک رنگی داره خوب حالا هرکس مشکلی واسش پیش بیاد رنگ اون قسمت بهم میریزه مثلا اونیکه مشکل کلیوی داره چاکرای یکش رنگش قهوه ای تیره میشه فک کنم اینا رو هم با استفاده از دورینای خاص و هاله بینی میتونن تشخیص بدن!حالا یک روشی که ما بتونیم این رنگو حالت عادی بدیم استفاده از سنگ هاس...:گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
خیلی برام جالبه حتما باید برم این مطلب ها رو بخونم ممنون دوست عزیز:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام ببین به صورت کلی میگم تا متوجه بشی ولی بازم اون کتابا رو بخونی بهتر تر میگیری قضیرو (ای بوکاشو تو اینترنت هست)
کلن ما هفتا چاکرا(درگاه انرژی) داریم هرکدوم یک رنگی داره خوب حالا هرکس مشکلی واسش پیش بیاد رنگ اون قسمت بهم میریزه مثلا اونیکه مشکل کلیوی داره چاکرای یکش رنگش قهوه ای تیره میشه فک کنم اینا رو هم با استفاده از دورینای خاص و هاله بینی میتونن تشخیص بدن!حالا یک روشی که ما بتونیم این رنگو حالت عادی بدیم استفاده از سنگ هاس...:گل:

من جدیدا در مورد چاکراها کتابی خوندم که خیلی قابل لمس بود برام گفته های اون کتاب و تصمیم گرفتم که هر بار که فرصتی پیش اومد قطعه ای از کتاب رو در انجمن بنویسم تا دوستان هم بیشتر با این مبحث آشنا بشوند، قسمت ابتدایی کتاب رو چندی پیش در این تاپیک قرار دادم:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=43498
به امید خدا به زودی قسمت های بعدی رو هم مینویسم :خجالت2:
امیدوارم بتونه مفید واقع بشه :گل:

بالا