• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

...:::دومین بازدید من و ادمین از مناطق زلزله زده ورزقان:::...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خدارو هزاران بار شکر...
این بار بوی ساخت و ساز و روال امید بخش زندگی همه روستاهایی رو که ما رفتیم و سر زدیم گرفته بود.
این بار مردم نون رو پس میزدند و به فکر وسایل زندگی کردن بودند!
روز خوبی بود و هوا هم عالی و گرم.
تعداد چادر ها کم شده بود تعداد خونه های نیمه کاره زیاد.
سری قبل اصلاً ساخت و سازی نبود و واقعاً وضعیتی که می دیدیم عذاب آور بود.
خدارو شکر دام ها هم مکان گرم و نرمی پیدا کرده کرده بودند و داخل کانکس هایی بودند.
فکر میکنم دیگر جای نگرانی نباشه، انشالله اگر این همت ادامه داشته باشه و یک ماه پیش رو هم به این صورت کار کنند 90 درصد مشکلات در رابطه با سرپناه امن و گرم مردم حل و رفع بشه.
خب با دیدن این اوضاع از روز پنجشنبه به اینور یکی از دلنگرانی های من که چند ماه بود مدام آزارم میداد (مخصوصاً در مواقعی که احساس گرمی و نرمی میکردم!) به کلی رفع شده.

خداوند همه بی سرپناهان و گرسنگان تمام عالم رو یار و یاور باشه.:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

دستتون درد نکنه:14: چه دقایق دلنشینی بود. یه کمی از عذاب وجدانم کم شد!
مزدتون محفوظ باشه... به امید خودش:گل:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
خوب خدا رو صد هزار مرتبه شکر...انشاا... خدا پشت و پناهشون باشه و سختی ها رو براشون آسون کنهآمین!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

سلام ....:گل:

ممنونم از شما آقا یوسف برای دعوتتون از این تایپک

کار خوب و خداپسندانه ای است امیدوارم اجرتون با خدا باشه

شما آقا ادمین که گفتین جای نگرانی نیست !!! خیلی تعجب کردم از این حرفی که زدین

در اثر سرما که یک بچه جون خودش رو از دست داد و ...

این زلزله چند روز پیش هم که اومد حتی تو مرند هم اومد که هنوزم یادش می افتم بدنم می لرزه

تو اون زلزله 4 و خورده ای ریشتر خیلی ها زخمی شدند حتی خونه هایی که داشتند می ساختند و نصفه بود فرو ریختند و چندین نفر هم مردند

ولی یک خبری خیلی خوشحالم کرد و اینکه چندین دختر عروس شهرمون شدند یعنی پسرهایی که برای کمک به ورزقان رفته بودند از دخترها خوششون اومده و حالا با هم ازدواج کرده اند براشون آرزوی خوشبختی میکنم:گل:

بالا