• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دومین مسابقه عکاسی ایران انجمن همراه با جایزه | ویژه بهار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
سلام

لطفا اسامی شرکت کنندگان که مشکلی از نظر عکس نداشتند بزارید . که اگر موردی هست تا

فرصت زمان باقیمانده مجددا شرکت کنند . ممنون

به مرور با یه فاصله مشخص اسامی قرار خواهد گرفت.

سلام
عکسو از لحاظ رنگی میشه تغییر داد در حد کم؟

تا حدودی که محسوس نباشه...

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
واقعاً از استقبال گرم دوستان خوشحالم.
تا همین لحظه که در حال نگارش این پست هستم، نزدیک به 15 عزیز تصاویرشون رو برای من ارسال کردن.

تصاویر ارسال شده به قدری زیبا هستند که واقعاً هیچ گونه پیش گویی برای بهترین عکاس ایران انجمن نمی تونم داشته باشم.

با توجه به درخواست دوستان زیادی مبنی بر افزایش زمان مسابقه ؛
زمان ارسال تصاویر تا 20 اردیبهشت ماه تمدید میشه، که در صورت در خواست این تاریخ قابل افزایش هم هست.

امیدوارم مسابقه خوبی در پیش باشه.

چرا دیگه اسم افراد شرکت کننده گذاشته نمیشه؟؟

متاسفانه اینترنت من به مشکل خورد بود.
سعی می کنم دوباره شروع کنم...

ناهید

متخصص بخش

حالا که زمان مسابقه تمدید شده امکان فرستادن عکس مجدد هست؟ یا نه همون که قبلا فرستادیم
:گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
حسین آقا فیلسوف انجمنمون بهترین مدیر برگذار کننده مسابقه هستند و برای مسابقه ها کلی زحمت میکشند
خب دوستان این مشکل ممکنه برای همه ما پیش بیاد
ازتون ممنونم مدیر بخش مسابقات:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان اطمینان داشته باشید که بدون هیچ شک و شبیهه ای این مسابقه برگزار خواهد شد.
قسمتی از پست حسین عزیز:
با توجه به درخواست دوستان زیادی مبنی بر افزایش زمان مسابقه ؛
زمان ارسال تصاویر تا 20 اردیبهشت ماه تمدید میشه، که در صورت در خواست این تاریخ قابل افزایش هم هست.
و البته ایشون طبق اطلاع قبلی که به ما دادند قرار به تمدید مسابقه تا 25 اردیبهشت ماه شده.

موفق باشید

ناهید

متخصص بخش

تمدید تاریخ مسابقه یک دفعه و کهکشانی عدم امادگی مسئول مربوطه رو میرسونه ( معمولا

برای تمدید ۲یا ۳ روز وقت میزارند نه طولانی ). ضمن اینکه سوالها هم جواب داده نمیشه.

بهر حال برای مسابقه و شتاب در ارسال عکس کمی با عجله بود . ممنون

aria_tehran

کاربر ويژه
ببخشید
ولی اگه مشکلی به وجود اومده رک بگید
انقد مسابقه رو کش ندید

baroon

متخصص بخش ادبیات
ببخشید
ولی اگه مشکلی به وجود اومده رک بگید
انقد مسابقه رو کش ندید

آریای عزیز کم طاقتی نکنید. برگزاری این مسابقات به سبک هایی که جدیداً ارائه شده انرژی و وقت زیادی می بره. مشغله ها و خرابی نت و... باعث این تأخیرها هستن.
ضمن اینکه شما رو درک می کنم و حقی رو از بابت اینکه وقت و توجهتون رو روی مسابقه معطوف کردید قائلم، به صبر دعوتتون می کنم. :گل:
و البته، یه عذرخواهی بزرگ داریم از شما و باقی دوستان. لطفتون مستدام. :دوست:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
حرفه ایا شرکت کردند که:ترس::ترس:
منم دوست دارم برنده شم:67:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
شرمنده از تاخیری که بوجود اومد.
طبق برنامه ای که قبل تر ریخته شده بود، ما باید تا 25 اردبهشت به همه دوستان فرصت بدیم.
هر چند با تاریخ 15 اسفند شروع کردیم، اما در نظر داشتم برای شرکت طیف بیشتر شرکت کننده، 2 مرحله اعلام زمان بیشتر داشته باشم.
دوره اول تا 20 اسفند
دوره دوم تا 25 اسفند

دانشجو و دانش آموز بین ما کم نیست، از طرفی هم انتخابات در پیش داریم.
باید سریع کار رو تموم کنیم.

ختم کلام این که 25 اردیبهشت ماه، آخرین فرصت ارسال تصاویر دوستان به ماست.
امیدوارم مسابقه خوبی در پیش داشته باشیم.

تمدید تاریخ مسابقه یک دفعه و کهکشانی عدم امادگی مسئول مربوطه رو میرسونه ( معمولا
برای تمدید ۲یا ۳ روز وقت میزارند نه طولانی ). ضمن اینکه سوالها هم جواب داده نمیشه.
بهر حال برای مسابقه و شتاب در ارسال عکس کمی با عجله بود . ممنون

همیشه ما تو مسابقاتی که برگزار کردیم، درخواست برای تمدید وجود داشته.
اما وقعاً ایننبار تعداد کسانی که چه تو همین تاپیک، چه پیام خصوصی درخواست زمان خیلی بیشتر کرده بودن زیاد بود.
از طرفی بر خلاف گذشته این دوره مسابقات موضوع هم داره، باید سعی کنیم بیشتر صبور باشیم تا کاربرا با چیزی که مد نظرشون ـه تو مسابقه شرکت کنن.

در مورد سوال ها تا جائی که من بودم و نت داشتم جواب داده شده بود.
حالا بارون خانم هم کمک حال بودن (خیلی خیلی تشکر دارم ازشون)

پیام خصوصی ای رو هم بنده تا این لحظه بی جواب نزاشتم.

هر کم کاری بوده، تو این مدتی پیش اومده که من مشکل فنی داشتم و واقعاً نه فقط از شما از همه دوستان و عزیزان پوزش می خوام.

تا 25 اردیبهشت تمامی اسامی شرکت کننده های واجد شرایط قرار خواهد گرفت.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

ناهید

متخصص بخش
ببینید من نه قصد انتقاد دارم نه کم رنگ کردن کار عزیزانی که زحمت میکشن. اما با تمام

مشکلاتی که تو ایران وجود داره باید ترتیب مسابقه داد. چه زمان بندی چه نوع موضوع

قبلش اگر برنامه ریزی شده باشه مسلما الان نه احتیاج به عذر خواهی بود نه تمدید و لبریز

شدن صبر کاربر. وقتی قراره تمدید بشه انهم این مدت طولانی برای فرستادن عکس در مدت

زمان کوتاه چی بود که بخواهیم ( خودم رو میگم ) عکسی بیندازیم و هر چی بود شرکت کنیم

متاسفم این و میگم ولی شما به احترام کاربرانی که قبل اتمام زمان داده شده مسابقه روباید

اجرا

میکردید چون هم کاربرا عادت میکردند تو زمان خاصی شرکت کنند ( اینهم نوعی ترویج بی

اعتنایی به قوانین هستش . هر کی هر وقت خواست .چون میدونه زمان تمدید میشه پس ارزشی

برای زمان محدود نمیزاره ).هم فرهنگی بنام ارزش در خواست حفظ میشد. اینکه اصلا مسابقه

ای نیست که برد و باختش اهمیتی داشته باشه که بخواد کلی حرف و انتقاد داشته باشه. مهم

نحوه و عملکرد برگزار کننده است. موفق باشید

baroon

متخصص بخش ادبیات
ببینید من نه قصد انتقاد دارم نه کم رنگ کردن کار عزیزانی که زحمت میکشن. اما با تمام

مشکلاتی که تو ایران وجود داره باید ترتیب مسابقه داد. چه زمان بندی چه نوع موضوع

قبلش اگر برنامه ریزی شده باشه مسلما الان نه احتیاج به عذر خواهی بود نه تمدید و لبریز

شدن صبر کاربر. وقتی قراره تمدید بشه انهم این مدت طولانی برای فرستادن عکس در مدت

زمان کوتاه چی بود که بخواهیم ( خودم رو میگم ) عکسی بیندازیم و هر چی بود شرکت کنیم

متاسفم این و میگم ولی شما به احترام کاربرانی که قبل اتمام زمان داده شده مسابقه روباید

اجرا

میکردید چون هم کاربرا عادت میکردند تو زمان خاصی شرکت کنند ( اینهم نوعی ترویج بی

اعتنایی به قوانین هستش . هر کی هر وقت خواست .چون میدونه زمان تمدید میشه پس ارزشی

برای زمان محدود نمیزاره ).هم فرهنگی بنام ارزش در خواست حفظ میشد. اینکه اصلا مسابقه

ای نیست که برد و باختش اهمیتی داشته باشه که بخواد کلی حرف و انتقاد داشته باشه. مهم

نحوه و عملکرد برگزار کننده است. موفق باشید

چقدر تند! :نیش:
ما مسابقاتی داشتیم که علی رغم تلاش شبانه روزی -بدون اغراق- حمایت و استقبال دوستامون رو ندیدیم و زحمت و تلاشمون... .
به هر حال یک بار از سمت مجری خلل ایجاد شده. دوستیم و بر هم می بخشاییم. مشکلی نیست.:دوست:
شما هم دوستی و یه کاریش می کنی به امید خدا. :1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا