سلام
خواهش می کنم ، آدم علاقمند به برنامه نویسی و طراحی وب باشه ..... من نوکرشم هستم .....
=================================================================
آقا :
1- هدرت خیلی خیلی بزرگه و حجمش هم خیلی بالاست ....
2- سر منو ها ت رو با سی اس اس و بدون عکس هم می تونستی در بیاری که حجم صفحت بازم کم تر تر بشه ....
3- بهترین قالب قالبیه که کاربردی و زیبا باشه و در عین حال کم حجم هم باشه ..... من 512 دارم ..... اون بنده خدا که دایال آپ داره چی ؟
خیلی از بازدید کننده ها اینترنت ذغالی دارن و اینجوری بازدید کننده هات می پرن ....
4- این مقاله رو حتما مطالعه کن و به کار بگیر :
http://netnic.ir/post/817
5- برای هدر تصادفی باید با جاوا اسکریپت کار کنی .... (آدرس عکسات رو می ریزی توی یک عدد آرایه و رندم با هر بار لود شدن یکی از خونه ها رو انتخاب می کنی و عکسش رو نشون میدی...)
برای این هم اگر می خوای ماهی گیری یاد بگیری ... استارت رو بزن .... مشکلی اگر داشتی بیا پیش خودم (البته با اجازه اساتید انجمن)
اگر هم که نه ..... بگو تا برات 3 سوت برنامشو بنویسم ....
خیلی خوشحالم که یه آدم علاقمند به طراحی وب رو پیدا کردم .... کارت تکه .... پروژه شخصی خیلی خیلی عالیه .... مثلا همین سایت سریر وب رو من همینجوری زدم که برنامه نویسیم قوی بشه ... چون تو کاره که هی به مشکل جدید می خوری و هی چیز جدید یاد میگیری ....
ضمنا اون مقاله آموزش CSS که تو انجمن گذاشتم رو حتما حتما بخون ...... من خودم یک نسخشو پرینت کردم و یه بار کامل خوندم ..... به من که ادعای CSS ام میشه خیلی جیزا یاد داد .... واقعا حرف نداره ..... بهترین مقاله آموزش CSS ای است که من تا حالا دیدم .... اون رو اگر جواب بخونی 99% سوالاتت تو زمینه طراحی قالب رو می گیری
یا حق