• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راهنمایی

mohammadmtf

New member
آبا این مطلب درست است؟
برای ساخت یک شبکه وایرلس:
اتصال آنتن به پل و اتصال پل به یک کارت شبکه از رایانه و اتصال از کارت شبکه دیگر به سوییچ و نهایتا کاربرانی که اجازه مدیریت شبکه به آنها داده شده است(منظور از رایانه راینه شخصی است)
و اینکه نقش روتر در این فرایند چیست؟
مطلب فوق یک شبکه ap محصوب می شود یا یک شبکه hoc ؟
قدرت رایانه میزبان در شبکه چه تاثیری دارد از لحاظ سخت افزاری؟
چه طور میتوان بیش از یک سوییچ در شبکه استفاده کرد و یا رابط دیگری با کاربری بالاتر وجود دارد؟
کاربر شبکه برای استفاده از شبکه بی سیم آیا باید به طور کامل در محدوده رادیویی باشد (یعنی آنتن حتما باید در محدوده رادیویی کاربر قرار داشته ) لطفا در خصوص محدوده رادیویی که کاربر میتواند در آن به شبکه متصل شود توضیحاتی را ارائه دهید و اگر میشود همراه با تصاویر؟

آخرین ویرایش:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام

1- پل به ندرت دیگه استفاده میشه
2- hoc در اتصال pc به pc است.
3- اگه روتر اکسس پواینت تو شبکه باشه میشه ap
4- قدرت هر کلاینت رو خودش مهمه و کاری به شبکه نداره . سرعت دریافت و ارسال و پروسس اطلاعاتش وقتی بالا باشه ، سریع تر می تونه با شبکه کار کنه
5- سوئیچ ها تو به هم وصل می کنی (با یه کابل ضربدری یا همون کراس)
6- مثلا فلان ap یا فلان فرستنده با فلان انتن محدوده تحت پوشش 100 متری رو داره ، پس یه دایره به شعاع 100 متر در نظر بگیر که انتن در مرکز دایره است . خوب هر کلاینتی که تو این دایره باشه ، سیگنال داره و می تونه به شبکه وصل بشه.

ضمنا روتر (معمولی نه ap) نقشش جدا سازی شبکه ها از هم است و بیشترین کاربردش توی روت کردن اطلاعاته.

اطلاعات بیشتر :
پیشنهاد می کنم کتاب +Network رو بخونین.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
من چند سوال داشتم.
بعد از 6 ماه adsl که داریم به طرزی کار می کند که بیشتر از یک نفر دیگر نمی توانیم به ان متصل بشویم مگر اینکه آن کسی که از شبکه استفاده می کند اینترنت را قطع کند و تا یکی دیگر بتواند به آن وصل شود و از آن موقع نیز با هر موبایلی که امتحان کردم نتوانستم به اینترنت وصل شوم لطفا یک راهنمایی بکنید؟

بالا