• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رواج ازدواج پسران با دختران بزرگ‌تر از خود

غرور

کاربر ويژه
مجید ابهری، آسیب شناس و استاد دانشگاه گفت: علل افزایش آمار ازدواج پسران با دختران بزرگ‌تر از خود مشکلات اقتصادی، بالا رفتن قیمت مسکن، تورم و فرار از مسوولیت است.

وی افزود: بالا رفتن توقعات در بسیاری از دختران به دلیل تحصیلات عالی، افزایش هزینه های ازدواج و ضعف مهارت های زندگی خود باعث بروز چنین مشکلاتی شده است.

این درحالی است که افزایش آمار ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خود به دلایل مختلف، یکی از عوامل نگران‌کننده در جامعه محسوب می شود.

به گفته آسیب شناسان، مهمترین دلیل نگرانی درمورد این ازدواج‌ها ایجاد روابط عاطفی یک طرفه ای است که در نهایت منجر به ازدواج می شود. در بیشتر این ازدواج‌ها زنان به همسران جوان خود علاقه‌‌ و وابستگی شدید و افراطی پیدا می‌کنند که با گذشت زمان این حس کم رنگ می شود.

مطالعه بر روی تعداد زیادی از پرونده های طلاق این واقعیت را نشان می دهد که یکی از مهمترین دلایل جدایی همسران از یکدیگر، بروز همین تفاوت سنی است. یعنی بزرگتر بودن زن از مرد، زیرا این پدیده چه از نظر فرهنگی و چه از نظر اجتماعی در جامعه ما پذیرفته شده نیست.

در بسیاری از موارد علت اینگونه ازدواج ها، انگیزه های اقتصادی است. یعنی زوجه از نظر مالی توانایی تامین مخارج زندگی را داشته و متاسفانه پس از مدتی در می یابد که تنها دلیل زوج از تن دادن به چنین ازدواجی صرفا مسایل مادی بوده بدون اینکه عشق و علاقه ای وجود داشته باشد.

منبع: برنا

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام
آقا یه جای این مبهم بود برای ما :نیش:
چون خودم از نزدیک چند تا خانواده رو میشناسم که به همین روال ازدواج کردند یعنی خانمش یک سال از شوهرش بزرگتر هست
و خداروشکر مشکلی ندارند
البته یک سری حرف های جزئی که همیشه تو هر زندگی هست
ولی نه اون مشکلاتی که به طلاق برسه
حالا نمیدونم منظورتون همه بودند یا یکسری از افراد
و در کل اشتباهه؟
ممنون
:گل:
-------------------------------------------------------------------------
پ . ن : آواتار قبلی منو از کجا آوردی :نیش:

غرور

کاربر ويژه
خوب شامل همه که نمیشه
تازه یکسال اختلاف سنی هم زیاد نیست
ما الان شاهد چندین سال اختلاف سنی هستیم
بالا رفتن سن ازدواج واقعا یه آسیب اجتماعی هستش که مشکل ساز واسه جوانان شده

berivan

کاربر ويژه
بله منم باغرورموافقم یعنی جی اخه دختره ازپسره سنش بیشترباشه به نظرمن خیلی اوقات مشکل پیش میاد:تعجب:

غرور

کاربر ويژه
کاملا همینطوره الان دادگاه خانواده با همین مراجع ها مواجه شده اگه سالهای اول زندگی با مشکل زیادی روبرو نباشن ولی در سالهای بعدش دچار مشکلات جدیتری میشن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دوستان، دلیلتون برای اینکه معتقدید بالاتر بودن سن خانوم ها از آقایون، مشکل ساز میشه چی هست ؟

hamedo

کاربر ويژه
من افراد زیادی رو دیدم که خانم از اقا سنش بزرگتر هستش ولی مشکلی با هم ندارن

ولی در کل من فک میکنم اگه دختر از پسر سنش کمتر باشه بهتر بید:نیش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
بهتره این جور ازدواجا صورت نگیره چون فرهنگ جا نیافتاده
بخاطر همین به احتمال زیاد 90 درصد به مشکل بر می خورن
===
حالا اون ده درصد جدا از این بحث
اگه واقعا عاشق" همديگه باشن و اطمینان از خودشون داشته باشن
مشکلی پیش نمیاد

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
بنظر من درست نیس..پسر باید چند سالی بزرگ تر باشه..حتی یه سال..البته بازم برمیگرده به فهم و بلوغ فکریه پسر...دلیلش هم اینه که دختر و پسر همسن رو درنظر بگیرین ،دختر بالغ تر از پسرهمسن خودشه..چه برسه اینکه دختر بزرگتر باشه..(بازم میگم به فهم و درک دوطرف و دیدشون به زندگی بستگی داره)

اینم لازمه بگم که از یکی از مشاورای ازدواج شنیدم(گفته ی خودم نیس) دختر و پسر که بالای 25 سال باشن اگه سن پسر فقط یکی دوسال کمتر باشه مشکل چندانی بوجود نمیاره..خطرش کمه..یعنی دختر 27 باشه و پسر 25...

غرور

کاربر ويژه
منم یه دلیل دارم که زن زودتر از مرد به سن یائسگی میرسه و قدرت خودشو از دست میده
درسته بنظر مشکلی نیست ولی از دید روان شناسی این یائسگی با افسردگی های بعد یائسگی رویرو هستش وقتی که مرد کوچکتر از زنش باشه نمیتونه این حسو درک کنه و توقع قبل از یائسگی رااز زنش داره
ببخشید من انقدر رک مینویسم ولی دونستنش واسه ما جوانها بد نیست

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم کاملا مخالفم
حالا درسته که بعضیا به مشکلی نمیخورن
ما تو فامیلمون هم 1 مورد داریم که الان چندین ساله که ازدواج کردن

ولی دلایل زیادی وجود داره
مهم ترینش همونی بود که محمدرضا جان گفت
یکی دیگه از دلایلش اینه که وقتی سن دختر از پسر بیشتر باشه دیگه پسر اون قدرت مرد بودن تو زندگی رو از دست میده تو تصمیم گیری ها یا تو مشکلات زندگی
دختر هم احساس حمایتی که از شوهر لازم داره رو از دست میده
البته همونطور که میدونیم استثنا همیشه هست

rahnama

پدر ایران انجمن
ایدهال ازدواج : اختلاف سنی یک تا سه سال است که پسر باید سنش بیشتر باشد.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
یه دلیل دیگه الان یادم اومد..یعنی دیروز یادم اومد..:نیش: دختر نیاز به یه حامی داره ..کسی که بهش تکیه کنه...اگه پسر ازش کوچیکتر باشه این حسو که یه حامی داره نداره...(جمله بندی خوب نبود..یکم فک کنین معنیه جمله رو میگیرین):نیش:

یکی دیگه اینکه دختر بعد ازدواج و دوره ی بارداری و تولد بچه ی اول خیییییلی شکسته میشه و اون دختر جوون اول ازدواج و بارداری نیس...اگه پسر کوچیکتر باشه هماهنگی نداره باهم و زیاد جالب نیسسسسس:نه:

غرور

کاربر ويژه
منم با نظرات مهدیس خانوم موافقم
نقش حامی تو زندگی خیلی مهمه.مرد باید اقتدار خودشو تو خانواده داشته باشه و بتونه پشتوانه فکری و ذهنی خانوادش باشه

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خواهش میکنم...خجالتم ندین..من خودم یه پا مشاور ازدواجما...:نیش: نه جدا..من کلاس رفتم..:خجالت::بله:

من اختلاف سنی 4 تا 6 سال رو میپسندم..!!!یعنی از نظر من بهترینش اینه..

Nicol

متخصص بخش گردشگری
توو جامعه ما که یه جامعه سنتی هستش،همیشه این مرد ها هستن که مسئولیت هزینه های زندگی رو به عهده دارن.وقتی یه دختر بخواد ازدواج کنه هیچ وقت ازش پرسیده نمیشه شغلش چیه، البته سطح تحصیلات و معلومات مهمه ، اما حتی اگه نباشه هم زیاد به چشم نمیاد.چون همیشه این مرد ها هستن که افسار هزینه های زندگی به عهده اونا هست و هیچ وقت از یه دختر موقع خواستگاری پرسیده نمیشه شغلت چیه یا میزان درآمدت چقدره، در حقیقت و به زبان عامیانه مردها نون آور خونه هستن.پس باید اقتدار بیشتری توو زندگی داشته باشن.چه از لحاظ فکری وچه معنوی.چون زنها باید یه پشتوانه و حامی و تکیه گاه داشته باشن و این هم برمیگرده به جنس ظریف زن ها . در حقیقت زنها یه ایده آل دارن به اسم مرد زندگی و البته باید بگم که همیشه این جوری نیست.بلکه اکثریت اینجوریه. حالا اگه یه مرد از زن کوچیکتر باشه، مسلما" اون اقتدار لازم رو توو زندگی نخواهد داشت.چون همونطور که میدونیم و دوستان اشاره کردن، یه دختره 25 ساله معمولا" به اندازه یه پسر 27 یا 28 ساله درک و فهم داره و برای اینکه توو زندگی مشترک یه مرد بتونه زندگی رو اداره کنه مستلزم اینه که سنش بیشتر باشه تا از عهده خواسته ها و توقعات زنش بر بیاد و بتونه درکش کنه و اون زندگی رو به نحو احسن اداره کنه.(بعضی مواقع استثنا هم وجود داره که همه دوستان بهش اشاره کردن.)

rahnama

پدر ایران انجمن
فکر کنم نتیجه ای که از این بحث گرفته شد اینست که مردان باید از زنانشان بین 2 تا 4 سال بزرگتر باشند.
بنظر من هم ایده ال است.

بالا