• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

رويانيان:کريمي ام الفساد تيم است

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
[h=2] مديرعامل باشگاه پرسپوليس با انتقاد شديد از علي کريمي گفت که ديگر او را به پرسپوليس راه نخواهد داد.

[TD="align: left"]
00940017.jpg
[/TD]

به نقل از ايسنا، در حاشيه افتتاح رستوران‌هاي زنجيره‌اي باشگاه پرسپوليس وقتي يکي از هواداران اين تيم از رويانيان خواست تا بنا به خواست هواداران علي کريمي را به پرسپوليس بازگرداند مديرعامل سرخ‌پوشان در پاسخ گفت: به هيچ عنوان اين کار را نخواهم کرد. کريمي ضربه‌هاي زيادي به تيم زده است. شما نگاه کنيد که او با مربيان سابق پرسپوليس مثل دنيزلي و ژوزه چه کرد. او ام‌الفساد تيم است!

مديرعامل پرسپوليس در ادامه خطاب به آن هوادار مدعي شد که علي کريمي براي هر بازي در پرسپوليس 100 ميليون تومان از اين باشگاه دريافت کرده است.

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
انصافا من که استقلالیم همچین حرفی تا حالا به کریمی نگفتم

با این حرفش فقط داره به خودش توهین میکنه

msh002

کاربر ويژه
چه ادم نامردیهههههههههه
یادش رفته تا دیروز منت علی کریمی رو میکشید که براش بازی کنه
همینکه علی دایی اومدو مطمئن شد که دایی با کریمی نمیسازه سریع پشتشو خالی کرد

رئیس

کاربر ويژه
آدم نمیدونه در مقابل این آدما ک این طور اظهار نظر میکنن ؛چه رفتاری از خودش نشون بده:ناراحت:

پست ویرایش شد.
لطفا به کسی یا چیزی توهین نکنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
واکنش شدید کریمی نسبت به صحبت های رویانیان

1170574_214.jpeg

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ علی کریمی در واکنش نسبت به صحبت های رویانیان در خصوص خود در پیامی که از طریق کد هواداری‌اش ارسال کرده، آورده است: رویانیانی که حرف‌هایش به ساعت نمی کشد که خودش تکذیب می کند، ارزش فکر کردن ندارد! ببینم رویانیان جرات دارد به دایی چک‌های دستفروش بدهد!

منبع:باشگاه خبرنگاران

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من استقلالیم ولی با این حرف رویانیان مشکل دارم
به نظر من خودش ام الفساده

do..bia

کاربر ويژه
خیلی بشید معذرت میخوام ، علی چریمی شیلو چنده ؟ من خودم آقا شل جهانم ، مربی سشیم ملی بودم . هرچی رویا جون بگه :خنده2:

بالا