mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
زعفران از نظر طب قدیم ایران دارای طبع گرم است که مهمترین خاصیت آن که از گذشته مورد استفاده قرار می گرفته، درمان افسردگی است.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: زعفران نه تنها عوارض رنگدهندههای مصنوعی همچون حساسیتزایی را ندارد، بلکه حاوی ویتامینهای B1 ، B2 ، B6 ، ویتامین C و دیگر مواد مغذی موردنیاز بدن است.
دکتر نوید عطار با بیان اینکه بر اساس تحقیقات صورت گرفته، زعفران مانع گسترش سرطان سینه می شود، افزود: زعفران به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به عنوان توان بخش قلب(کاردیوتونیک) و پیشگیریکننده از بیماریهای قلبی و سرطان نیز مطرح است.
وی، مصرف چای زعفران را موجب بهبود هضم غذا دانست و افزود: زعفران، علاوه بر اثر مسکن درد و تحریک اعصاب وسرخوشی، با تأثیر بر خون سازی، به بهبودگردش خون کمک میکند.
مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کاهش خونریزیهای بعد از زایمان، تقویت قوای جنسی، پاکسازی کبد، رفع سرفه، پاکسازی کلیه و مثانه و تقویت حافظه و یادگیری را از خواص دیگر زعفران برشمرد و افزود: همچنین زعفران درکاهش فشار و چربی خون، درمان برونشیت، رفع نفخ معده، درمان آسم و کاهش درد دندان موثر بوده و آرام بخش و خواب آور، روشنکننده پوست صورت و دارای اثرات ضدتشنجی است.