• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زمان تحويل سال 1392

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
سلام سلام دوستان گل:گل::احترام:
مطمعنا بيشترتون از زمان تحويل سال جديدمون خبر داريد شايدم بعضياتون خبردار نيستيد:خنده2:

محض اطلاعتون:

سال 1392 در:ساعت14و31دقيقه و56ثانيه روز چهارشنبه 30 اسفند1391هجري شمسي مطابق8جمادي الاول1434هجري قمري و20مارس2013 ميلادي. :شاد2::شاد2:

اهاااااااااا تا يادم نرفته :هر كي از حيوان و رنگ سال خبر داره تو همين تايپيك بنويسه . :loveiranjoman:

ممنون
:گل:

آخرین ویرایش:

parisa

متخصص بخش
0.37905400135-211x300.jpg

امسال نیز شرکت پانتون مانند سنوات گذشته رنگ سال ۲۰۱۳ وسال 1392را سبز زمردی معرفی کرد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به به از الان چه بوی عیدی رو راه انداختین توی این تاپیک! :شاد:

helia20

کاربر ويژه
یادش بخیر بچه که بودیم یک سال کلی طول میکشید تا بگذره الان به سرعت برق وباد ....خدای من...:تعجب2:

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
واااااااااااااااااااي چي كار كرده اين تايپيكككككككككك .
%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86.gif
:loveiranjoman:
دوستان عزيزهمين جا تو همين تايپيك لحظه ي تحويل سال رو جشن ميگيررررررررررريم.(البته اگه خدا بخواد و تا اون موقع اتفاقي نيوفتاد)
:شاد2::دوست: :شاد2:

عيييييييييييييييييييييييييد مياااااااااااااااااد و با خودش كليييييييي شادي مياره
:شاد2:. البته ممكنه كه با ناراحتيم همراه باشه :ناراحت:. در كل شاديا و ناراحتيا باهم دنيارو شيرين ميكنن.:گل::احترام:

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
اهههههههههههههههههههههههههههه :نیش:

بذارید سال 92 بیاد بعد تقویمشو بگیرید. چه عجله ای دارید حالا
:نیش:

اقا منصور من هميشه يكي دو ماه مونده به سال جديد يه تقويم جيبي ميگيرم:خنده2: :احترام::خنده1: بزرگ ترا مث شما ميگن:بچه جون چه عجله اي داري عيده ديگه ميادو ميره ولي من هميشه عيدو دوست دارم:شاد2:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ماهی عید امسال از الان پیش فروش میشه هرکی خواست سفارش بده تا درب پروفایلش برسونیم

133483.jpg

Mans0ur

New member
اقا منصور من هميشه يكي دو ماه مونده به سال جديد يه تقويم جيبي ميگيرم بزرگ ترا مث شما ميگن:بچه جون چه عجله اي داري عيده ديگه ميادو ميره ولي من هميشه عيدو دوست دارم

خیلی خوبه که همچین اشتیاقی دارین زهرا خانوم.

من که تو دوران بچگیم هم همچین چندان اشتیاق نداشتم. ولی خب از این هم نباید گذشت که به همه یه حس خوبی میده. این بر میگرده به فطرت آدمی. هر کی هم میگه واسه من مهم نیست جدی نگیرید حرفشو.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا