• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زندگی آرام در کابل نیم قرن پیش (مجموعه عکس)

ناهید

متخصص بخش
زندگی آرام در کابل نیم قرن پیش (مجموعه عکس)
مجموعه آلبوم خانوادگی -ویلیام پودیچ- یکی از منابع نادر مصور از تاریخ افغانستان در دهه 1960 به شمار می آید.
به گزارش سرویس عکس فرارو، -ویلیام پودیچ- استاد دانشگاه آریزونا در سال 1967 همراه با همسر و دو دخترش به افغانستان رفت تا در کالج بین المللی تربیت معلم در کابل تدریس کند.

پودیچ به مدت 2 سال در کابل زندگی کرد و در این مدت به عنوان عکاس آماتور با یک دوربین عکاسی تصاویر رنگی از نقاط مختلف کابل زندگی و مناظر آن تهیه کرد. این عکس ها که مربوط به دوره دوساله زندگی او و خانواده اش در افغانستان می شود چندی پیش توسط نوه او در فضای مجازی منتشر شد و به سرعت مورد توجه قرار گرفت. این عکس ها آخرین عکس ها از افغانستان پیش از هجوم شوروی در سال 1979 و استقرار حکومت طالبان است.






عکس های پودیچ افغانستانی آرام و متفاوت با آنچه در دهه های اخیر دیده ایم را به تصویر می کشد. این عکس ها فاقد هرگونه توضیح درباره زمان دقیق و مکان است اما به نظر می رسد مربوط به زندگی در شهر کابل و روستاهای حومه آن است




.

94919_717.jpg













 

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک تایید شد

 
بالا