خیلی خیلی ممنونم میترای عزیزم که به یادم بودی و تایپکی رو برای تبریک گفتن به من ایجاد کردی :گل:
از خدا میخوام که تو زندگیت خوشبخت بشی و به تمام آرزوهای قلبیت برسی و همیشه شاد و سلامت باشی عزیزم:گل:
سلام آقا ادمین ممنونم از اینکه تولدم رو تبریک گفتین منم براتون آرزو می کنم و از خدا می خوام که به آرزوهای قلبیتون برسین و در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین:گل:
Mehdi_FXX سلام بر آقا مهدی عزیز .ناظم مهربان وای این چه دعایی بود من دوس ندارم اینقده زنده باشم خیلی زیاده .هر شب که می خوابم فرداش میبینم بیدار شدم . از خدا میخوام به آرزوهای قلبیت برسی و در تمام مراحل زندگیت موفق باشی:گل:
rahnama سلام ممنونم پدر بزرگوارم .از خدا میخوام همیشه سلامت باشید و سایه اتون بالای سر خونوادتون و ایران انجمن باشه:گل:
Mans0ur سلام آقا ممنونم دوست عزیز .امیدوارم که شما هم همیشه سلامت و شاد باشید.از خدا می خوام به آرزوهای قلبیتون برسین و در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید:گل:
نیکا سلام نیکای عزیزم ممنونتم از اینکه به یادم بودی .برات آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیت رو دارم:گل:
B a R a N سلام باران عزیز ممنونم .خیلی شرمنده ام کردی دوست عزیز تصاویری که بهم هدیه کردی بینهایت زیبا هستن . از خدا میخوام به تمام آرزوهای قلبیت برسی عزیزم :گل: