• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زهرا جونم(حسرت)تولدت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نیکا

متخصص بخش معماری
:84:

زهرا جون

تولدت مبارک

:14::14::14:

آرزوی بهترینها رو برات دارم عزیزم

:92::13::6::39:​

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام بر دوستان عزیز و مهربانم....:گل::گل::گل:

خیلی خوشحال شدم که در نبودنم به یادم بودین و تولدمو تبریک گفتین

ببخشین که خیلی دیر اومدم و الان نمیدونم چه جوری از شما عزیزانم تشکر کنم
:خجالت2:
و از تمامی دوستانی هم که تبریک گفتن تشکر می کنم
:4:

mitra mehr

خیلی خیلی ممنونم میترای عزیزم که به یادم بودی و تایپکی رو برای تبریک گفتن به من ایجاد کردی :گل:
از خدا میخوام که تو زندگیت خوشبخت بشی و به تمام آرزوهای قلبیت برسی و همیشه شاد و سلامت باشی عزیزم:گل:

palang

سلام آقا مهدی عزیز ممنونم از بابت تبریک .:گل:

Adam barfy

سلام آقا رضای گل ممنونم از اینکه تولدمو بهم تبریک گفتی:گل:

parastu

سلام پرستوی عزیزم خیلی خیلی ممنونم که تبریک گفتی منم امیدوارم که به تمام آرزوهای قلبیت برسی و ممنونم بابت گل های زیبایی که برام هدیه کردی:گل:

admin

سلام آقا ادمین ممنونم از اینکه تولدم رو تبریک گفتین منم براتون آرزو می کنم و از خدا می خوام که به آرزوهای قلبیتون برسین و در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین:گل:

asl_davood

سلام آقا داوود گل ممنونم از خدا می خوام به خواسته های قلبیتون برسین :گل:

baroon

ممنونم از اینکه بهم تبریک گفتی.برات آرزو موفقیت میکنم:گل:

شاهد صادق پور

ممنونم دوست عزیز :گل:

shakira

شکیرا جان خیلی ممنونم از تو دوست عزیز :گل:

مهشید

مهشید جان بی نهایت ممنونتم .تصاویر زیبایی بودند

ahmadfononi

سلام آقا احمد عزیز. خیلی ممنونم از اینکه تبریک گفتی منم از خدا می خوام به آرزوهای قلبیتون برسین و در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین
:گل:

darya91

دریا جان ممنونم دوست عزیز

Gjust

سلام آقا امیر ممنونم دوست عزیز :گل:

amininho

سلام آقا امین گل دلم که خیلی تنگ شده بود.ممنونم امیدوارم و از خدا میخوام به تمام آرزوهای قلبیت برسی

Maryam

سلام مریم جون .ممنونم بابت تبریکت .کیک تولد زیبایی برام هدیه کردی بی نهایت ممنونتم که به یادم بودی.منم برات آرزوی خوشبختی می کنم

fatemeh

فاطمه عزیز و مهربانم خیلی خیلی ممنون

Mehdi_FXX

سلام بر آقا مهدی عزیز .ناظم مهربان وای این چه دعایی بود من دوس ندارم اینقده زنده باشم خیلی زیاده .هر شب که می خوابم فرداش میبینم بیدار شدم . از خدا میخوام به آرزوهای قلبیت برسی و در تمام مراحل زندگیت موفق باشی

rahnama

سلام ممنونم پدر بزرگوارم .از خدا میخوام همیشه سلامت باشید و سایه اتون بالای سر خونوادتون و ایران انجمن باشه

Mans0ur

سلام آقا ممنونم دوست عزیز .امیدوارم که شما هم همیشه سلامت و شاد باشید.از خدا می خوام به آرزوهای قلبیتون برسین و در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید

نیکا

سلام نیکای عزیزم ممنونتم از اینکه به یادم بودی .برات آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیت رو دارم

B a R a N

سلام باران عزیز ممنونم .خیلی شرمنده ام کردی دوست عزیز تصاویری که بهم هدیه کردی بینهایت زیبا هستن . از خدا میخوام به تمام آرزوهای قلبیت برسی عزیزم

Sea Girl

سلام نرگس عزیزم .ممنونم

alirezakarimi

سلام و خیلی ممنونم آقای علیرضا کریمی .از خدا میخوام در تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید و به تمام آرزوهای قلبیتون برسین :گل:

ببخشین که بیشتر و بهتر از این نتونستم تشکر کنم به بزرگواری خودتون ببخشید

بازم ممنونم از شما عزیزان که به یادم بودین و آرزو ی بهترینها رو برایتان دارم و از خدا میخوام که همیشه سلامت باشید و در دلتان هم غصه ای نباشد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا