• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سارافون بدون دوخت

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
برای تهیه این لباس به یک قد پارچه نیاز داریم (اگر اهل لباس کوتاه نیستید بهتره از 5/1 متر پارچه استفاده کنید)،یعنی از سرشانه تا هر جایی که دوست داشتید قد لباستان باشد اندازه می گیرید و به همان مقدار پارچه تهیه می کنید بهتر است قد لباس را خیلی بلند نگیرید چون جلوی لباس حالت آبشاری دارد و از حد معمول بلندتر است.
به نظر من یک متر کافی است.
این لباس هیچ دوختی ندارد و فقط برش است و خیلی آسان و راحت تهیه می شودو به عنوان لباس بیرون یا منزل قابل استفاده است.

در ابتدا پارچه کشی را دولا کرده و همان طور که در عکس می بینید سمت چپ دولای بسته وسمت راست دولای باز پارچه قرار گرفته است.
کار ما با دولای بسته پارچه شروع می شود از بالای پارچه یعنی نقطه A تا نقطه B حدود ۱۰ الی ۱۵ سانت پایین می آییم ،اگر دوست دارید قسمتی که پشت گردن می افتد پهن تر باشد این مقدار را بیشتر کنید ولی قد لباس از پشت به همان میزان کوتاه تر می شود .
از نقطه B تا C حدود ۲۰ تا ۳۰ سانت است (این قسمت دقیقا همون بازی پشت گردن هست که بهتره برش رو از 10سانت شروع کنید که اگه تنگ شد بیشتر برش بدید چون اگه برش زیاد رو از همون اول بدید پارچه ریون هست خیلی ریزش میده که پشت گردن خیلی بازی بدست میاد تا خط کمر!)که به پارچتون بستگی دارد اگر جنس پارچه شل باشد بهتر است در ابتدا مقدار کمتری در نظر بگیرید چون این قسمت برش می خورد و دور ریخته می شود و اگر زیاد برش بزنید این قسمت خیلی گشاد می شود.
حتی می توانید ۱۰ تا ۱۵ سانت برش بزنید بپوشید اگر تنگ بود بیشترش کنید .
ونقطه F تا D حدود ۱۰ سانت (بهتر است 12سانت بگیرید تا حلق آستین زمان پوشیدن کش نیاد)است که به نقاط B وC وصل می شود.
قسمتی که با رنگ قرمز هاشور خورده است را ببرید لباس شما آماده پرو است .
باید دستهایتان را از قسمت برش خورده عبور دهید تا قسمت باریک بالا پشت گردنتان بیافتد.
جلوی لباس را می تونید با یک سنجاق سینه زیبا جمع کنید.

نکته: این نوشته هایه قرمز بر اساس تجربه خودمه تو آماده کردن این لباس بدست آوردم/موفق باشد

پیوست ها

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    187.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • sara1.jpg
    sara1.jpg
    90.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش توسط مدیر:

گل نرجس67

کاربر ويژه
ممنونم عزيزم من توي خونه هنرجو دارم اين اموزشات خيلي به دردم ميخوره بازم ممنون اميدوارم باز هم از اين اموزشا داشته باشي:گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ریحانه جون یه سوال
ریزش جلو لباس چطوری طراحی شده؟؟
الهه خورشید جون ماکه پارچه روبرش نمیدیم وقتی که مانندالگوعمل کنیم چون جنس پارچه ریون هست گوشه هابه صورت ریزش خودشونشون میده:گل:
من تااین حدبلدم:ناراحت:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آره الهه جان خودش همین حالتی میشه ...گوشه هاش خودشو میندازه... :احترام:مرسی ریحانه گلمممم:دوست::بغل:این لباس یه سنجاق سینه هم بیاد روش خوشل میشه :احترام::توافق:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
تقریبا برش و الگوش مث دامن کلوشه :خجالت2::خنده2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
مانتو های جدید الان این مدلی شده
که زیرش یه مانتو ساده بدوزی یه سارفون هم بندازی روش
خیلی قشنگ میشه امتحان کنید:19:

هانیتا

کاربر ويژه
من چند تا سارافون این مدلی دوختم با رنگای مختلف هر چند دوخت خاصی نداشت
مدل خیلی قشنگیه

گل نرجس67

کاربر ويژه
این لباس به عنوان رولباسی استفاده میشود و جلوه و زیبایی خاصی دارد
sara1.jpg

پشت لباس
sara2.jpg

مقدار پارچه مورد نیاز 90 تا 100 سانت پارچه ریون و یا تور نازک که حالت کشی داشته باشد

برش مستقیم روی پارچه میباشد
sara3.jpg

قسمت هلال شده در بالا با هلال کمتری خواهد بود و در پایین هلال بیشتر است و بعد از رسم خطها این قسمت دورریز میشود
sara4.jpg

حتما این لباس تهیه کنید خیلی راحت و زیباست

ريحانه جون من اينو درست كردم خيلي قشنگ شد در اسرع وقت عكسشو ميزارم بيني بازم ممنون:گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
این لباس به عنوان رولباسی استفاده میشود و جلوه و زیبایی خاصی دارد
sara1.jpg

پشت لباس
sara2.jpg

مقدار پارچه مورد نیاز 90 تا 100 سانت پارچه ریون و یا تور نازک که حالت کشی داشته باشد

برش مستقیم روی پارچه میباشد
sara3.jpg

قسمت هلال شده در بالا با هلال کمتری خواهد بود و در پایین هلال بیشتر است و بعد از رسم خطها این قسمت دورریز میشود
sara4.jpg

حتما این لباس تهیه کنید خیلی راحت و زیباست

ریحانه عزیز میشه عکسارو دوباره بزاری عکسا اصلا نیست /لطفا

بالا