• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سخن بزرگان ، اندیشمندان و حکیمان

مهشید

کاربر ويژه
"اگر دست تقدیر و سرنوشت را فراموش کنیم پس از پیشرفت نیز افسرده و رنجور خواهیم شد". ارد بزرگ

baroon

متخصص بخش ادبیات

خطاهاي ديگران را، چون خطاهاي خود تحمل كن.

*فنلن*

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
به پنج دلیل کودکان را دوست دارم:

1. [*=right]اول اینکه با خاک بازی می کنند، چون تکبر ندارند.
    [*=right]گریه می کنند ، چون گریه کلید بهشت است.
    [*=right]قهر می کنند و زود آشتی، چون کینه به دل ندارند.
    [*=right]چیزی را که می سازند زود خراب می کنند، چون به دنیا دلبستگی ندارند.
    [*=right]خوراکی که دارند می خورند و برای فردا نگه نمی دارند ، چون آرزوهای دراز ندارند.

پیامبر اکرم
:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
نیمی از مردم جهان، افرادی هستند که چیزهایی برای گفتن دارند ولی قادر به بیان آن نیستن
ونیم دیگرافرادی هستند که چیزی برای گفتن ندارند ،اما همیشه در حال حرف زدن هستند
(رابرت لی فراست Robert Frost)

rahnama

پدر ایران انجمن
هـمـیـشـه حـرفـی بـزن، کـه بـتـوانی آنـرا بـنـویـسی
چـیـزی را بـنـویـس، کـه بـتـوانـی آنـرا امـضـاء کـنـی
وچـیـزی را امـضـاء کـن کـه بـتـوانی پـایـش بـایـسـتی
" نـاپـلـئـون بـنـاپـارتـــــــ "...

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ما موجودات خاكی نيستيم كه به بهشت می رويم. ما موجودات بهشتی هستيم كه از خاك سر بر آورده ايم.

الهی قمشه ای

مهری

کاربر ويژه
:خنده2:شاد باشید مهم نیست این شادی چگونه قضاوت شود:خنده2:​
کلامی از شیخ بهائی:

آدمی اگر پيامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نيست، زيرا :
اگر بسيار كار كند، می‌گويند احمق است !
اگر كم كار كند، می‌گويند تنبل است!
اگر بخشش كند، مي‌گويند افراط مي‌كند!
اگر جمعگرا باشد، می‌گويند بخيل است!
اگر ساكت و خاموش باشد می‌گويند لال است!!!

اگر زبان‌آوری كند، می‌گويند ورّاج و پرگوست ..!
اگر روزه برآرد و شب‌ها نماز بخواند می‌گويند رياكاراست!!!
و اگر نكند میگويند كافراست و بی‌دين .....!!!
لذا نبايد بر حمد و ثنای مردم اعتنا كرد
و جز ازخداوند نبايد ازكسی ترسيد.
پس آنچه باشید که دوست دارید.
شاد باشید ؛
مهم نیست که این شادی چگونه قضاوت شود.

--
امام صادق عليه السّلام مى‏فرمايد: هر كه نعمتى بر او رخ نمود بسيار بگويد «الحمد للَّه»، و هر كه را هم حزن بسيار بدو روى آورد بايد طلب آمرزش كند، و هر كه فقر و تهيدستى گريبانش گرفت بسيار بگويد: «لا حول و لا قوّة إلّا باللَّه العلىّ العظيم» كه اين فقر را از او بزدايد

rahnama

پدر ایران انجمن
اگر یکـــ سال ثمر از کاری را خواستی گندم بکار، اگر دو سال خواستی درختـــ بکار
اما اگر صد سال ثمر خواستی به مردم یاد بده
" كـنـفـوسیـوس -- Confucius "

rahnama

پدر ایران انجمن
انسان موجود عجيبی استـــــ
اگر به او بگـوييد در آسمـان، يـكصد ميـليارد و نهصد و نود و نه ستاره وجود دارد
بي چون و چرا مي پـذيرد، اما اگر در پاركی بـبيند روی نيـمكـتي نوشته اند رنگی نشـويد
بي درنگــــ انگشتــــ خود را روی نیمکتــــ می کـشد تا مـطمئـن شـود
:غش2::غش2::غش2:(من خودم این حرکت را انجام دادم.)
نیچه

rahnama

پدر ایران انجمن
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"

majnooneleyli

کاربر ويژه
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هر که بر زیردستان نبخشاید، به جور زبردستان گرفتار آید. سعدی

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ده درویش در گلیمی بخسبند و دو پادشاه در اقلیمی نگنجند. سعدی

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هر که خیانت ورزد، پشتش در حساب بلرزد. سعدی

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خانه دوستان بروب و درِ دشمنان مکوب. سعدی

بی دوست زندگانی چنان ذوقی ندارد. سعدی

majnooneleyli

کاربر ويژه
فر و شکوه زمانی فزونی می یابد که دانا نزدمان ارجمند باشد ، و کام بدخواه را به زهر بی اعتنایی بیالایم . بزرگمهر

برترین دانش ها یزدان پرستی است . بزرگمهر

دانایان روشندل می دانند که دوران زندگی دراز نیست ، تن آدمی از این جهان است و روان از سرای دیگر . بزرگمهر

دل در آرزوی آنچه دسترسی بدان متصور نیست نباید بست ، از آنکه مایه رنج تن و بلای جان است . ب بزرگمهر

hiran

کاربر ويژه
" بنجامين فرانكلين "
اگر مي خواهی پس از مرگ فراموش نشوی ،

يا چيزی بنويس كه قابل خواندن باشد، يا كاری بكن كه قابل نوشتن باشد .

hiran

کاربر ويژه
گاندی

درد من مرگــــ مردمی استـــــ که گدایی را قناعتـــ ، بی عرضگی را صبر وبا تبسمی بر لبـــــ این حماقتها را حکمتـــــ خدا مینامند

baroon

متخصص بخش ادبیات

کسی که نهان و آشکار٬ و کردار و گفتارش تفاوتی نکند٬ به راستی امانتش را ادا و عبادتش را خالص کرده است.

*مولای عشق*
:گل:

raha710

کاربر ويژه
چه زیبا فرمود حضرت امیر علیه السلام که فرمود: ای مالک اگه شب هنگام به چشم خود کسی را در حال گناه دیدی.. فردا به چشم گناهکار نگاهش نکن... شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی...

مهری

کاربر ويژه
[h=6]انتقاد هم مانند باران ، باید آنقدر نرم باشد، تا بدون خراب کردن ریشه های آن فرد موجب رشد او شود.... [h=6]به قـــولِ بابام [h=6]ديکتـاتـور اون بچّه ي دو ساله ست که بيست نـفر مجبورند به خاطــر اون کـارتون نگاه کنند [h=6]به قـــولِ داییم،اگه خر اعتماد به نفس بعضی ها رو داشت الان سلطان جنگل بود... [h=6]به قـــولِ لامارتین شاعر فرانسوی ، [h=6]تو را دوست دارم بدون آنکه علتش را بدانم.محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا . . . [h=6]به قـــولِ مارتین لوتر کینگ، [h=6] [h=6]گرفتن آزادی از مردمی که نمیخواهند برده بمانند,سخت است اما دادن آزادی به مردمی که میخواهند برده بمانند سخت تر است...! [h=6]به قـــولِ مایکل اسکوفیلد [h=6] [h=6]همیشه اون تغییری باش که میخوای توی دنیا ببینی. [h=6]به قـــولِ خسرو گلسرخی: [h=6] [h=6]بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند؛ تا آیندگان ندانند بیعرضگانِ این برهه از تاریخ ما بوده ایم...! [h=6]به قـــولِ زنده یادحسین پناهی [h=6]تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت [h=6]زوووووووو..... [h=6]تمرین روزهای نفس گیرزندگی بود [h=6]به قـــولِ چارلی چاپلین [h=6] [h=6]آموخته‌ام که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید [h=6]پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم می‌توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم [h=6]به قـــولِ چارلی چاپلین [h=6] [h=6]شاید بتوانی کسی را که خواب است بیدار کنی اما کسی که خود را به خواب زده هرگز...! [h=6]به قـــولِ حسین پناهي [h=6] [h=6]قطعا روزی صدایم را خواهی شنید... روزی که نه صدا اهمیت دارد نه روز.. [h=6]به قـــول ارنستو چه گوارا [h=6] [h=6]دستم بوی گل میداد [h=6]مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند... [h=6]اما هیچ کس فکر نکرد که شاید [h=6]... [h=6]یک گل کاشته باشم [h=6]...! [h=6]به قـــولِ حسین پناهی [h=6] [h=6]این آینده ,کدام بود که بهترین روزهای عمر را حرامِ دیدارش کردم؟ [h=6]به قـــولِ پروفسور حسابی: [h=6] [h=6]یکی از دانشجویان پروفسور حسابی به ایشان گفت : شما سه ترم است که مرا از این درس می اندازید. من که نمی خواهم موشک هوا کنم . می خواهم در روستایمان معلم شوم . [h=6] [h=6]پروفسور جواب داد : تو اگر نخواهی موشک هواکنی و فقط بخواهی معلم شوی قبول ، ولی تو نمی توانی به من تضمین بدهی که یکی از شاگردان تو در روستا ، نخواهد موشک هوا کند [h=6]به قـــولِ والت ویتمن [h=6] [h=6]زندگی به من آموخت؛ [h=6]بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است. [h=6]به قـــولِ ژان پل سارتر [h=6] [h=6]از همه اندوهگین تر شخصی است كه از همه بیشتر می خندد! [h=6]به قـــولِ مارک تواین [h=6] [h=6]آنجا كه آزادي نيست، [h=6]اگر رای دادن چیزی را تغییر می داد، [h=6]اجازه نمی دادند که رای بدهید! [h=6]به قـــولِ برتراند راسل [h=6] [h=6]مشکل دنیا این است، که احمق ها کاملاً به خود یقین دارند، [h=6]در حالیکه دانایان، سرشار از شک و تردیدند !

baroon

متخصص بخش ادبیات

هرچه رهبر بزرگتر باشد ميزان از خودگذشتگی او بايد بيشتر شود.

*جان ماكسول*

بالا