• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سریال رویای سبز (آنه دختری از گرین گیبلز)

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
Anne-of-Green-Gables-anne-of-green-gables-18_640_480.jpg
همیشه واسم خاطره انگیزه :

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت ، وقتی روشنی چشمهایت ،در پشت پرده های مه آلود اندوه ، پنهان بود. با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ، از تنه

ایی معصومانه دستهایت ، آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت ،و در گیر و دار ملال آور دوران زنگی ات ،حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود ؟ آنه ! اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری ،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،
و آینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ، در انتظار تو

آخرین ویرایش:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
Anne-of-Green-Gables-anne-of-green-gables-15_640_480.jpg

آن شرلی که از موهای قرمز و پوست کک و مکی‌اش نفرت دارد همیشه آرزو می‌کند که ‌موهایی طلایی و پوستی صاف داشته باشد و به همین دلیل هم کارهای عجیب و غریبی از او ‌سر می‌زند و حتی یک بار موهایش را سبز می‌کند تا هویجی نباشد. اما او بتدریج که بزرگ‌تر ‌می شود و محبت ماتیو و ماریلا کمبودهایش را جبران می‌کند دیگر از ظاهر خودش خجالت نمی‌‌کشد و با کنار گذاشتن واکنش‌های تند، زندگی ساده‌اش را می‌پذیرد. اما هرگز از رویاپردازی و ‌خیالبافی فاصله نمی‌گیرد و به همین دلیل هم به عنوان یک تین ایجر صدساله در ذهن ‌دوستدارانش باقی می‌ماند.‌

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
Anne-of-Green-Gables-anne-of-green-gables-05_640_4801.jpg

در واقع «آنی» ابتدا نه‌تنها چندان کمکی به ماریلا و ماتیو نمی‌کند بلکه کلی خرابکاری به بار می‌‌آورد، اما شادابی روحی او و هیجاناتی که در قالب کلمات بیرون می‌ریزد، فضای بسته و بی‌روح ‌این مزرعه کوچک را تا حد زیادی تغییر می‌دهد و روی دیگر افراد منطقه هم اثر می‌گذارد.‌
شیفتگی و واکنش‌های «آنی» در برابر زیبایی چه در افراد و چه در اشیاء و طبیعت و خیالپردازی ‌جوهره اصلی شخصیت اوست و همین زیباپسندی که به خوبی با کلماتش آن را نشان می‌دهد ‌موجب می‌شود تا بقیه اهالی با دید جدیدی به او نگاه کنند.
در این میان ماتیو تنها فردی است که با مهربانی ذاتی خود از همان ابتدا زیبایی‌های شخصیت ‌آن شرلی را درک می‌کند و غم تنهایی او را در می‌یابد.
‌«آنی» از آنجا که شدیدا احساساتی و هیجان‌زده است با آدم‌هایی که دوستشان دارد در ذهن ‌خود پیوند دوستی ابدی می‌بندد و آدم‌هایی که به نظرش دشمن باشند را تا ابد تحویل نمی‌‌گیرد. «گیلبرت بلایت» هم با همین چهره آنی روبه‌رو شده و با وجودی که همکلاس آن شرلی ‌است اما با همواره به در مقاومت «آنی» برمی‌خورد. آن از اولین برخوردهایش با او خاطره خوبی ‌ندارد و به همین دلیل هم نمی‌خواهد او را باور کند.‌

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
Anne-of-Green-Gables-anne-of-green-gables-17_640_480.jpg
گرین گیبلز سرسبز
من از توام و تو از من

من سعی خواهم کرد
همه چیز را بیاموزم
همانگونه که تا کنون آموختهام

ای گل های زیبای صحرایی
به من رخصت دهید... تا شما را که زینت بخش روح و جان بودید
به این آب آبی رنگ بسپارم
و در آینه آب
به شما نظاره کنم
و سپس
با تنهایی خویش
راه خانه را پیش گیرم

خانه ای که
به من
محبت
بخشیده است

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
Anne-of-Green-Gables-anne-of-green-gables-01_640_480.jpg
ای جنگل شکوفه های هزار رنـــــگ
ای همه ی رنگ ها از تو بی رنـــــگ
سر فرود می آورم، همچو گل های آفتـــــــاب گـــــــردان
و چشم میگردانم به دور خویـــــــش
تا ببینم دشـت های سـرسـبـز را
از کران تا کران
من شما را باور میکنم
من لبخـــــــند را با شما تجربه میکنم

تو حتما از من نرنجیده ای
من اسم بونی را برای نیمه دوم تنهایی ام برگزیدم
نه برای آنکه جرانیم(گل شمعدانی) گوشــــنـــواز نیست.

ای جنگل سربلند
ای کـــاج هــای سرسبز
ای آرزو های بزرگ من
ای نشاط و شــــادمانی من
شما رویــــاهای سبز من هستید
شما دوســـتــان صادق تـنـهایی من هستید
و من شما را
همـیـشـه دوست خواهم داشت

افسردگی من از شما نیست
درد دوری از شماســـت که مرا چنین میآزارد

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
جاده رویاها

Anne-of-Green-Gables-anne-of-green-gables-10_640_480.jpg

در جاده رویاهایم، چه غوغایی بودبر روی پل چوبی، صدای گوشنواز چرخ های درشکه،رقص مرغابی ها، در سکوت بلورین دریاچه،پیچ و تاب ماهی ها در دل آب، دست برآوردن شاخه ها بر شاخه ها،لبخند سرشار از شادمانی شکوفه ها و بال گشودن پرندگان بر بام دشت سبزبا تمام اینها، من نمیدانم فردا آفتاب خواهد دمید یا آسمان گریه خواهد کرد.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
همیشه ازاین سریال خوشم امده چه ازکارتونیش وچه ازواقعیش:خنده2:دلم میخوادمنم رویاپردازیهای خوبی کنم که این همه افکارمنفی به ذهنم هجوم نیاره:ناراحت:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
یادش بخیر... چه روزهایی رو سر میکردم که روز پخشش بیاد تا این سریالو ببینم...
واقعا اون موقع سریال نگاه کردن هم برای خودش یه دنیایی بود...

naznaz

کاربر ويژه
یه فیلم یا سریال تاثیر زیادی رو ذهن و روح آدم میزاره برا همین من هیچ فیلم و سریال ناراحت کننده ای که ذهنم رو از افکار منفی پر بکنه تماشا نمیکنم. این سریال واقعا زیبا و آموزنده بود چون آنی تو بدترین شرایط هم مثبت فکر میکرد:گل: ممنون از میترای عزیزم

بالا