ننه جان سلامممممممممممممممممممممممم ننه جان صفحه 4 کلا باز نمیشه برام :غش:ننه جان کادوی من صفحه قبله:نیش:
:داغ: :داغ: :داغ:
بیا سمیه اینم کادوت بدو بدو تا اوشون بازش نکرده !! :خنده2:
ننه جان سلامممممممممممممممممممممم مم ننه جان صفحه 4 کلا باز نمیشه برام :غش:
بدو صفحه 5 کادو بزن بدووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو
به بهههههههههههه ببین تولد کیه:شاد: :داغ: :شاد:
سمیههههههه تولدت رو تبریک میگم ننه جان :نیش: و امیدوارم همیشه خوش و سلامت و باشی و 100 سال نه 1000 نهههه اصلا همیشه زنده باشی و به تمام خواسته هات و آرزوهات برسی:شاد: :داغ: :شاد:
این کیک تولد به افتخار ننه سمیهنیش گل و گلاب:
اینا هم ناقابل هستند:نیش:
اگه گفتی توشون چیه؟:نیش: :نیش: :نیش:
باران :مشکوک: این خرس رو چند ساله داری باهاش بازی میکنی آوردی بعدش واسه من :مشکوک: این که یاماخ داره : هه هه یاماخ ترکیه معنی هم نمیکنم واستون هه هه :
دادی این موجود عجیب غریب کیک منو آورده :قهر:
:نیش: بدو کادو بیار این یاماخ داره
مرسی گلم :گل: خوشحالم کردی
:غش: باشه یاماخ بی یاماخ :غش:من تا نفهمم یاماخ چیه حرفی نمیزنم:بدجنس:
اصلاً تا وکیلم نیاد حرف نمیزنم :نیش:
خواهش میکنم . یاماخ بی یاماخ :گل:
مریمی گفته باشم این پاندا کادوی منو برد ها من نتونستم ازش بگیرم :دماغ در حال دراز شدن: :نیش: دوباره کادو بفرست اون قبول نیست :بدجنس:
ای بابا میدونی چقد پول خرج اون کادو کردم چرا گذاشتی ماشینی که برات خریدم و ببره !
دیگه پول نوداشتم رفتم غرضیدم و برات اینو خریدم یه کادویی برات خریدم که اگه بهشون برسی سر یه سال دو برابر میشه ! تازه میتونی کلی پول هم ازش در بیاری :خنده2:
ی بابا میدونی چقد پول خرج اون کادو کردم چرا گذاشتی ماشینی که برات خریدم و ببره !
بیا خودم برات درش و باز میکنم اسمش قهوه ایه اسمش رو از روی اسم اون اسبه که مشکی بود کش رفتم
مواظبش باش جون تو جون قهوره اییییییییی :وداع با قهوه ای:
ببینید بچه ناخلف که میگن اینه :نیش: کیک آورده کلی خرت و پرت هم ریخته روش :نیش: بچه ناخلف
تو کادو سوسکه :مشکوک:تو چشای من نگاه کن بینم :مشکوک:
مرسی مهدی گللللللل تو هم تا من زنده هستم زنده باشی تا هی به راه راستت هدایت کنم بالاخره که یه روز هدایت میشی :نیش: