• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سمیه جان( Nethunter)تولدت مبارک!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
بچه ی خودم غصه نخور میشی بالاخره تو هم میری تو راه راست تووووووووووووووووووووومیتونی :نیش:

ببین بیا بشین پیشم تا بازش کنم گردنتم بیار جلو آفرین بدوووووووووووو:نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
نه قربون دستت ننه من ترجیح میدم موقع باز کردن کادو ها پیشت نباشم چون میترسم گوشام از جیغی که میزنی به فنا برن:غش:

خودت بشین در کمال آرامش بازشون کن:غش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
به به ببین تولد کیه :نیش:

سیمه جان تولدت مبارک :نیش: :غش2:

ایشالله عروسی نتیجه هاتم ببینی :بله:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
نه قربون دستت ننه من ترجیح میدم موقع باز کردن کادو ها پیشت نباشم چون میترسم گوشام از جیغی که میزنی به فنا برن:غش:

خودت بشین در کمال آرامش بازشون کن:غش:

تو مرام ما بچه جیغ کشیدن نیست که پس گردنی زدنه :نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
تبریک میگم سمیه خانم
موفق و سلامت باشید
:گل:

به به ببین تولد کیه :نیش:

سیمه جان تولدت مبارک :نیش: :غش2:

ایشالله عروسی نتیجه هاتم ببینی :بله:

تولد
تولد...
تولدت مبارک

امیدوارم به همه آرزوهات برسی :گل:

مرسی محمد عزیززززززززززززز تو هم همیشه شادشادشاد و موفق باشی

ایمد چرا غش کردی :مشکوک: با نتیجه های من چیکار داری هان اعتراف کن بینم :مشکوک: ببین احیانا ببینم دوروبر نتیجه های من میپلکی ها :اخطار: :نیش:
باشه تو برو اول کادوی خود منو بیار تولد نتیجه هام دیگه تورو دعوت نمیکنم بدوووووووووووووووووووووووووو :نیش:
مرسی ایمد عزیز:نیش: (باران خانم غلط املایی نیست ها بدو نری سراغ تاپیک املا ها :نیش:)

قربونت سارا خانم گل مرسی عزیزم تو هم به همه آرزوهای قشنگت برسی

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
سمیه جان ببخشید من دیر رسیدم. تولدت مبارک
:گل::گل::گل:
الهی آقا هوشنگ خب کیک نرسید بهتون اما چون دیگه ناراحت نشید میتونید زحمت ظرفارو بکشید :نیش: :اندر عواقب دیر رسیدن: :بدجنس:

آقا هوشنگ گل پدر همه ی ما دست گلتون درد نکنه ان شالله سالهای سال شاد و پیروز باشید:گل:

amin khan

مدیر انجمن
سلام سمیه خانم
ببخشید من دیر تر! دیرتر اومدم ولی عوضش 2 بار تبریک می گم تولدت مبارک تولدت مبارک :شاد:
ولی نمیدونم چرا همه شهریوریها آدمای با خیلی خوبی هستند، من که حسودیم میشه به این شهریوریها:غش2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا