• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال: از چه cms استفاده کنم؟

سلام و درود خدمت دوستاي گلم

چند روزه تصميم دارم يه وب شخصي بزنم كه چند روز پيش ثبت شد www.a-zare.ir

هنوز تو هاستم cmsنصب نكردم ميخواستم ببينم چه cmsهايي وجود داره كه بشه رو هاست نصب كرد و آيا فلش نصب كنم بهتره يا نه
؟؟؟؟؟؟؟

نميدونم سوالم رو در جاي مناسب قرار دادم يا نه ..

با تشكر از دوستان

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
پاسخ : كمك و چند تا سوال

احمد رضا جان اون روز هم بهت گفتم
این cms ها برای سایت هایی مورد استفاده قرار می گیره که در اون مطالب ارسال بشه که وردپرس از همه بهتره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : كمك و چند تا سوال

سلام
احمد رضای عزیز همونطور که امین عزیز گفت معمولاً از فلش ها برای سایت هایی استفاده میشه که حالت معرفی کار یا پرتال و موارد ثابت و پایدار در صفحه دارند.
اما از سیستم های مدیریت محتوا برای راه اندازی سایت هایی با قابلیت ارسال مطلب استفاده میشه.
این بستگی به نوع کاربری سایت شما داره که آیا قصد ارسال مطلب در سایت خودتون رو دارید و یا معرفی کار یا پرتال و ...
در رابطه با سیستم های مدیریت محتوای خوب، میشه سیستم های خوب زیادی رو نام برد ولی از لحاظ کارایی و داشتن پشتیبانی خوب و آموزش های فراوانتر و امکانات ترجمه شده بهتر در ایران من بهتون جوملا یا وردپرس و در درجه بعدی نیوک و یا دیتالایف انجین رو پیشنهاد میکنم. این سیستم های مدیریت محتوا به نسبت پشتبانی و ابزارهای ارائه شده خوبی در ایران دارند.

موفق باشید

بالا