سلام سلام سلام
سلام به همه عزیزان :گل: ایران انجمن
اول باید بگم با اجازه ادمین بزرگمون و همه عزیزان شانزدهمین صندلی داغ ایران انجمن رو من میزنم ....
خب نوبتي هم باشه نوبته يه پسرگلي هست كه هممون ميشناسیم.....
بله اون گل پسر کسی نیست جزء امین خان دوست داشتنی انجمنمون
مرد روزهای سخت...با هوشی سرشار از.....:راز: که تو جمعی که باشیم تابلو چش در میاره این هوشش ! :تعجب:
****با توجه به این که امین خان تو مسئله نشستن رو صندلی داغ خیلی سماجت داشتن
تصمیم دارم مدت صندلی رو یخورده بیشتر اعلام کنم که
همه بتونن هر بلایی که دلشون میخواد رو سرش بیارن..:بدجنس:
درسته دیشب کلی اسرار داشت که یه صندلی دو روزه داشته باشه ولی من با اجازه ی :گل:ای انجمن
یه صفر خوشگل جلو این عدد درخواستی خودش میزارم
که میشه 20 روز :نیش:
بعدم با توجه به این که نمیخواهیم این صندلی به سال جدید بکشه چند روز از سر و ته این صندلیه میزنیم و میکنیمش 15 روز
پس این صندلی از تاریخ 1390/12/12 شروع و در تاریخ 1390/12/27 تموم میشه.
باشد که مایه خنده عزیزان باشه این زجر کش کردن امین...:خنده2:
****از دوستان عزيز خواهش ميكنم قبل پرسيدن سوالات خودشون ، لطفا قوانين صندلي داغ رو مطالعه كنند...
****با تشكر از همه دوستاني كه وقتشون رو ميذارن و ما رو مورد لطفشون قرار ميدن و به اين صندلي داغ ميان...
بسم الله
شـــــــــــــــروع میکنیم ...
سلام به همه عزیزان :گل: ایران انجمن
اول باید بگم با اجازه ادمین بزرگمون و همه عزیزان شانزدهمین صندلی داغ ایران انجمن رو من میزنم ....
خب نوبتي هم باشه نوبته يه پسرگلي هست كه هممون ميشناسیم.....
بله اون گل پسر کسی نیست جزء امین خان دوست داشتنی انجمنمون
مرد روزهای سخت...با هوشی سرشار از.....:راز: که تو جمعی که باشیم تابلو چش در میاره این هوشش ! :تعجب:
****با توجه به این که امین خان تو مسئله نشستن رو صندلی داغ خیلی سماجت داشتن
تصمیم دارم مدت صندلی رو یخورده بیشتر اعلام کنم که
همه بتونن هر بلایی که دلشون میخواد رو سرش بیارن..:بدجنس:
درسته دیشب کلی اسرار داشت که یه صندلی دو روزه داشته باشه ولی من با اجازه ی :گل:ای انجمن
یه صفر خوشگل جلو این عدد درخواستی خودش میزارم
که میشه 20 روز :نیش:
بعدم با توجه به این که نمیخواهیم این صندلی به سال جدید بکشه چند روز از سر و ته این صندلیه میزنیم و میکنیمش 15 روز
پس این صندلی از تاریخ 1390/12/12 شروع و در تاریخ 1390/12/27 تموم میشه.
باشد که مایه خنده عزیزان باشه این زجر کش کردن امین...:خنده2:
****از دوستان عزيز خواهش ميكنم قبل پرسيدن سوالات خودشون ، لطفا قوانين صندلي داغ رو مطالعه كنند...
****با تشكر از همه دوستاني كه وقتشون رو ميذارن و ما رو مورد لطفشون قرار ميدن و به اين صندلي داغ ميان...
بسم الله
شـــــــــــــــروع میکنیم ...