166- دوست داشتید چقد ثروت داشتید؟
خیلی دلتون میخواست انقد داشتید که بتونید ماشین آخرین سیستم بخرید یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشید که آدمای عادّی ندارن؟
این چه سوالیه؟؟؟خوب این سوال رو از هر کی بپرسی مگه بله
167- چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری دارید؟
شب ساعت 2-4 :نیش:
168- چه جور
عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیتون میپسندید؟
عکس های عجیب و غریب و ترسناک
169- وقتی خونه تنها باشید غذایی که داره واسه خودش روی گاز میپزه رو بهتون میسپارن؟ وقتی برمیگردن چه جور غذایی رو براشون ترتیب دادید؟ خام ، سوخته ؟ یا گشنه پلو؟
فقط شده که بهم سپردن تو یه ساعت خاص زیر غذا رو خاموش کن که منم در این موارد حساسیت به خرج میدم.
170- قهر، بچّگیه؟
تو 90% موارد بله
171- وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشید ، هرچی از فروشنده می پرسید جوابتونو نمیده و تحویل نمی گیره ، چه کار می کنید؟
منتظر میمونم تا منو ببینه
172- وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشید و هیچ جور نمی تونید جوابی پیدا کنید، ملاکتون برای تصمیم گیری چیه؟
بیشتر فکر میکنم
173- با این نظریه موافقید؟ "کسایی که از پیری میترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت نیستن .اونا از این ناراحتن که دیگران هنوز جوونن !"
چه نظریه بی ربطی بود
174- چی اعصابتونو خورد میکنه ، طوری که نتونید خودتو کنترل کنید؟
یه حرفی داشته باشم ولی بنا به شرایط جوی نتونم بگم:نیش:
175 - روی چیزی هم تعصّب دارید؟
:فکر:
176- اگه توی یه جمعی باشید که درک نشید و کلّاً وجود و رفتارتون برای اونا غریب و غریبه باشه ( یعنی در مورد شخصیّت و رفتارتون تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن و با حرف و عمل نتونید بهشون ، خودتونو بشناسونید ) برای نشون دادن خود واقعیتون میجنگید یا تو لاک خودتون پنهان میشید؟
اگه اون افراد ادم حسابی باشن 100% سعی میکنم تا اونا رو با شخصیت والای خودم آشنا کنم .ولی اگه ادم ... باشن میگم به درک:غش2:
177- به نظر خودتون آدم شجاعی هستید؟
ای ...از بیان واقعیت نمیترسم شجاعت افتخاره؟
بله انسان ترسو چطور؟ بی ارزشه ؟
نه
178- وقتی سوتی میشه چه راهکاری به خرج میدید؟ :10:
مثلا چی:غش2:
خودم رو میزنم به نفهمی
179- روز بارونی باچتر؟ بی چتر؟
بی چتر
180- بارزترین و شایع ترین خصلت جنس انسان چیه؟
درس های انسان در اسلام و اندیشه اسلامی رو هنوز پاس نکردم
بازم مرسی :گل:
ولی دلتونو صابون نزنید ... بازم میاممم