• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شنل و دور گردنی با دو میل

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
شنل و دور گردنی ب&.jpg

به اندازه ی 50 سانت دانه سر می اندازیم. رج اول: همه را از زیر می بافیم.رج دوم: همه را از رو می بافیم. به اندازه ای که یه دور کامل شانه مان را بپوشاند به همین صورت یک رج زیر یک رج رو می بافیم. بستگی به سایز شما دارد. من در این جا یک متر در نظر می گیرم. رج آخر را کور می کنیم.اکنون از قسمت طول لباس که یک متر از دانه می گیریم. یعنی رج اول: میل را داخل دانه ی اول رج میکنیم. یک حلقه از ان دانه بیرون می کشیم (سر نخ را می توانید به قسمتی از کار گره بزنید که در نرود) و آن حلقه در میل باقی می ماند. برای رج دوم و تمامی رج های باقی مانده نیز این کار را میکنیم. میل شما باید گرد باشد که بافت برایتان راحت باشد.حالا برای بافت این قسمت رج اول: دو تا زیر, دو تا رورج های بعد هم به همین صورت بافته می شود. اما در رج های بعد دو تا زیر و دو تا رو که می بافید تابع رج قبل است. یعنی اگر رج قبل دو دانه را زیر بافتید ان دو دانه اکنون رو هستند و شما باید آنها را رو ببافید و بلعکس.5 سانت به همین صورت ببافید.طرف دیگر را هم به همین صورت ببافید. دو سر شال را کمی فشرده کنید و به هم بدوزید.

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
مرسیــــــــــــــــــــ
107416_smiley_tools_4.gif

میترا من هیچی از بافتنی بلد نیستم
725316_626gdau.gif

کاموا چند گرمی باید بگیرم؟

میل شماره چند باید بگیرم؟

میشه به من آموزش قدم به قدم بدی لطفا بی زحمت تورو خدا
75629_xbltef.gif