• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شهر امیدیه

Nicol

متخصص بخش گردشگری
اُمیدیه شهری در استان خوزستان است.

شهر امیدیه بعد از اکتشاف نفت و گاز در سال ۱۲۷۹ خورشیدی آغاز به شکل‌گیری کرد و ابتداء به سی‌برنج معروف بوده است
این شهر دارای منابع و صنایع بسیاری از جمله نفت و گاز بوده و بیشتر دارای نفت است تا گاز. این شهر یعنی یکی از شهرهای مهم تولید نفت در استان خوزستان است. این شهر مرکز شهرستان امیدیه است.

شهر امیدیه خود از چند منطقه مختلف با فرهنگ های متفاوتی تشکیل شده است که دلیل آن مهاجرت به دلایلی از جمله جنگ که موجب مهاجرت آبادانی هاو خرمشهری ها شده و دلایل اقتصادی و وجود موقعیتهای شغلی بسیار مناسب (شرکت نفت و گاز) است. اولین کشتهٔ ایرانی در جنگ ایران و عراق را از شهرستان امیدیه می‌دانند به نام ایرج دستیاری

این شهر دارای امکانات ورزش کوه‌نوردی و صخره‌نوردی نیز می‌باشد.


شهر امیدیه عمدتا دو گونهٔ مختلف منازل شخصی و شرکتی دارد. منازل شرکتی در مناطق سیتایپ , کارگری ها , بخش میانکوه می‌باشند.از مناطق عمـدهٔ شخصی نشین امیدیه می‌توان علی آباد , پاچه کوه و شهرک مطهری را مثال زد.زبان رایج در امیدیه فارسی و دیگر گویش بختیاری ست که بخاطر مهاجرت گسترده از شهرهای آبادان و مسجد سلیمان و آغاجاری درآنجا رواج یافته است. در روستاهای مجنون , چاه سالم و در شهرک یاسر و برخی مناطق درون شهر طوایف و مردم عرب نژاد نیز بسر می‌برند.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در رشته‌های مختلفی نظیر شیمی کاربردی , مهندسی نفت , علوم تجربی , مدیریت صنعتی دانشجو می پذیرد.
 
بالا