بهت نمیاد هااا :تعجب: فکر میکردم کمتر از اینا باشی :نیش: :15:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , May 1 #21 بهت نمیاد هااا :تعجب: فکر میکردم کمتر از اینا باشی :نیش: :15:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , May 3 #25 ایول پلنگ خیلی باحال بود:غش2: فقط ببینم من کجا اونقدر چاقم:عصبانی: :نیش:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , May 3 #27 سلام مهدی خیلی جالب بود . راستی چرا من اصلا توی شوخی ها نیستم :نیش: :بله:
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2012 , May 5 #29 به به ببین اینجا چه خبره :نیش: ایول پلنگ خان چه باحال بود چه جالب تونستی داستان بسازی ایول :دست:ن بچه رو بگیرید الان فرار مغزها میکنه
به به ببین اینجا چه خبره :نیش: ایول پلنگ خان چه باحال بود چه جالب تونستی داستان بسازی ایول :دست:ن بچه رو بگیرید الان فرار مغزها میکنه
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , May 5 #30 ahmadfononi گفت: سلام مهدی خیلی جالب بود . راستی چرا من اصلا توی شوخی ها نیستم :نیش: :بله: کلیک کنید تا باز شود... از بس موقّری:1: ولی با پای خودت اومدی تو تله:50: جهت تقویت روحیه ی پلنگ > :74::74::گل:
ahmadfononi گفت: سلام مهدی خیلی جالب بود . راستی چرا من اصلا توی شوخی ها نیستم :نیش: :بله: کلیک کنید تا باز شود... از بس موقّری:1: ولی با پای خودت اومدی تو تله:50: جهت تقویت روحیه ی پلنگ > :74::74::گل:
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , May 5 #31 چرا همگی دوستان علامت monkey رو به من نشون میدن :گریه: شانس آوردین از باشگاه اومدم کتک هم زیاد خوردم حوصله گیر دادن ندارم :اخطار: من مغزم فرار می کنه؟ :نیش:
چرا همگی دوستان علامت monkey رو به من نشون میدن :گریه: شانس آوردین از باشگاه اومدم کتک هم زیاد خوردم حوصله گیر دادن ندارم :اخطار: من مغزم فرار می کنه؟ :نیش: