• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شوخی گر 5 - راهنما

0mid

متخصص بخش ورزشی
حیف سیستمم مشکل داره نمیتونم طولانی بنویسم وگرنه حرف زیاد دارم :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
شیرینی این بخش به نوشته خوب امید جان است. منتظر می مانیم.:شاد:

0mid

متخصص بخش ورزشی
حالا زیاد منتظر نمونین یهو میبینین علف سبز شد :سوت: :نیش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
رفتم در منزل نگار جان . در زدم مرد خوش چهره ای در را باز کرد و فرمود: بله بفرمائید. گفتم من نگار جانم را مثل دخترم دوست دارم. امشب جائی برای خواب ندارم.

اجازه میدید امشب به منزل شما بیایم. آن مرد خوش چهره فرمود: ببین راهنما جان من بشما احترام می گزارم و نگار زیاد در مورد شما با من صحبت کرده ولی من به او گفته ام دوستی فقط در چارچوب
انجمن باشد.

بابا هوشنگ گلم من این آقایی رو که گفتید نشناختماااااااااااااااا...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مرد ه وجود خارجی نداره......حتی اگه یه روزی هم باشه مطمئن باشید اجازه نداره مهمون من رو به خونه راه نده.اون وقته که خودشو از خونه میندازم بیرون.....

شما تاج سری قدمت رووو جفت چشمای خوشگلم......هر موقع تشریف آوردید من در خدمت گذاری حاضرم بابا هوشنگ مهربونم.........تازه انقدر از شما و بچه های گل انجمن توو خونه تعریف کردم که حتی اگه یه روزی شما تشریف بیارید و من نباشم اونا از شما به گرمی استقبال میکنن.........

پس هیچ وقت تعارف نکنید بابای گلم.......من خیلی دوستتون دارم......و همیشه براتون احترام زیادی قائم.....
چاکر و کوچیک و مخلص در بست شما:نگارجووووووووووون..........

rahnama

پدر ایران انجمن
رفتم در منزل نگار جان . در زدم مرد خوش چهره ای در را باز کرد و فرمود: بله بفرمائید. گفتم من نگار جانم را مثل دخترم دوست دارم. امشب جائی برای خواب ندارم.

اجازه میدید امشب به منزل شما بیایم. آن مرد خوش چهره فرمود: ببین راهنما جان من بشما احترام می گزارم و نگار زیاد در مورد شما با من صحبت کرده ولی من به او گفته ام دوستی فقط در چارچوب
انجمن باشد.

بابا هوشنگ گلم من این آقایی رو که گفتید نشناختماااااااااااااااا...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مرد ه وجود خارجی نداره......حتی اگه یه روزی هم باشه مطمئن باشید اجازه نداره مهمون من رو به خونه راه نده.اون وقته که خودشو از خونه میندازم بیرون.....

شما تاج سری قدمت رووو جفت چشمای خوشگلم......هر موقع تشریف آوردید من در خدمت گذاری حاضرم بابا هوشنگ مهربونم.........تازه انقدر از شما و بچه های گل انجمن توو خونه تعریف کردم که حتی اگه یه روزی شما تشریف بیارید و من نباشم اونا از شما به گرمی استقبال میکنن.........

پس هیچ وقت تعارف نکنید بابای گلم.......من خیلی دوستتون دارم......و همیشه براتون احترام زیادی قائم.....
چاکر و کوچیک و مخلص در بست شما:نگارجووووووووووون..........

در مقابل این همه محبت تعظیم میکنم.:احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام:
از وقتیکه این نوشته ها را خانمم دیده , با من خوشرفتاری میکند.:شاد: فکر میکرد عزیزانم من را به منزل دعوت نمیکنند. حالا من در منزل شدم شیر.:شاد:
دیگر من را از منزل بیرون نمی کند.:غش2:

rahnama

پدر ایران انجمن
در خاتمه از همه عزیزانی که در این تایپیک اسم بردم صمیمانه عذرخواهی میکنم و امیدوارم هیچ عزیزی از من رنجش پیدا نکرده باشد. نیت شوخی بود و بس.همه مهمان نواز هستید, همه عزیز هستید و قابل احترام.باز هم عذرخواهی میکنم.:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
من میدونستم آقا هوشنگ اینقده باحال همه رو می خندونه از شماره یک میدادم به ایشون
ان شاءالله شماره 23 مال آقا هوشنگ دوباره

راستی شوخی بعدی رو علی (ادمین) می خواد بکنه
می خواد همه رو از دم اخراج کنه بریم صفا سیتی :غش: :سوت:

آخرین ویرایش:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
eeeee
شماها خجالت نمیکشید
نه , صبر کن ببینم
شما ها خجالت نمیکشید؟! :نیش:
شما چطوری تونستید آقا هوشنگ بیاد در خونتون و راهش ندید؟ :قهر:
آقا هوشنگ من جای شما بودم وقتی از خواب بیدار میشدم میرفتم همشون رو له میکردم :نیش:
------------
آقا هوشنگ فعلا شما پاشو بیا اصفهان با داود جان , زیر پل یه قرارهایی داشتیما :نیش:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
دادا حالا نمیشد لومون ندید :نیش:
قلیون؟ چی هست؟ :سوت:
بابا ما هم نزدیک این چیزا نمیشیم , همون چایی خالی رو میزنیم :نیش:

بالا