mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
آرد: 2 پیمانه سرخالی
پودر قند: نصف پیمانه
آرد: 2 پیمانه سرخالی
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پودر قند: نصف پ (100 گرم)
روغن مایع یا کره: 1 پیمانه
وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پودر قند و هل مخلوط یک دوم پیمانه (تزیین )
مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین
طرز تهیه :
روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب میزنیم 1عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و میزنیم دوباره زرده بعدی را اضافه میکنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد
سفیده ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست میکنیم و در سفیده ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمیچینیم
توی فر قرارداده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه
بعد پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم
میتونین بعد 10 دقیقه پخت بیرون بیارین و مارمالاد بریزین وسطش و 10 دقیقه دیگه بزارین بپزه یا بعد پخت ژله مغزی بریزین وسطش
پودر قند: نصف پ (100 گرم)
روغن مایع یا کره: 1 پیمانه
وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پودر قند و هل مخلوط یک دوم پیمانه (تزیین )
مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین
طرز تهیه :
روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب میزنیم 1عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و میزنیم دوباره زرده بعدی را اضافه میکنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد
سفیده ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست میکنیم و در سفیده ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمیچینیم
توی فر قرارداده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه
بعد پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم
میتونین بعد 10 دقیقه پخت بیرون بیارین و مارمالاد بریزین وسطش و 10 دقیقه دیگه بزارین بپزه یا بعد پخت ژله مغزی بریزین وسطش