mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
آرد سفید 300 گرم
پودر قند 125 گرم
تخممرغ 2 عدد
روغن 150 گرم یا کره 175 گرم
آرد سفید 300 گرم
پودر قند 125 گرم
تخممرغ 2 عدد
روغن 150 گرم یا کره 175 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 50 گرم
شیر 1 استکان ( 75 گرم )
هل مقداری
مواد رویه :
عسل 150 گرم
شکر 75 گرم
کره 75 گرم
خامه صبحانه 75 گرم
خلال بادام 500 گرم ( سلیقه ای میشه کم و زیادش کرد)
طرز تهیه :
پودر قند و کره را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد . بعد خامه و شیر در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواخت و لطیفی به دست آيد.
کف سيني را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت پهن کنيد . سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. (خمیر نیم پز شده )
مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد (بدون خلال بادام ) . بعد مواد قابلمه ( مواد رویه ) را روي خمير نیمه پز شده بريزيد و آخرسر خلال های بادام را روی آن پهن کنید و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد.
خامه صبحانه 50 گرم
شیر 1 استکان ( 75 گرم )
هل مقداری
مواد رویه :
عسل 150 گرم
شکر 75 گرم
کره 75 گرم
خامه صبحانه 75 گرم
خلال بادام 500 گرم ( سلیقه ای میشه کم و زیادش کرد)
طرز تهیه :
پودر قند و کره را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد . بعد خامه و شیر در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواخت و لطیفی به دست آيد.
کف سيني را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت پهن کنيد . سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. (خمیر نیم پز شده )
مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد (بدون خلال بادام ) . بعد مواد قابلمه ( مواد رویه ) را روي خمير نیمه پز شده بريزيد و آخرسر خلال های بادام را روی آن پهن کنید و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد.