mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
1_
شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )
-------------------------------------------------
مواد لازم:
3عدد سفیده تخم مرغ
پودر قند 250 گرم
پودر نارگیل 150 گرم
طرز تهیه:
مقدار كمی پودر پسته برای تزئین
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات 3تا 4 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.
سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .
_____________________________________________
شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم
--------------------------------------------
مواد لازم:
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود
داخل یخچال میگذاریم به مدت 1 روز
سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)
با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
در فر قرار ( 170 درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )
شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )
-------------------------------------------------
مواد لازم:
3عدد سفیده تخم مرغ
پودر قند 250 گرم
پودر نارگیل 150 گرم
طرز تهیه:
مقدار كمی پودر پسته برای تزئین
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات 3تا 4 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.
سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .
_____________________________________________
شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم
--------------------------------------------
مواد لازم:
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود
داخل یخچال میگذاریم به مدت 1 روز
سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)
با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
در فر قرار ( 170 درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )