mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
کره نرم ( کره در دمای محیط) :130 گرم
پودر قند : 130 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : نصف قاشق چای خور
آرد : 150 گرم
بیکینگ پودر : یک سوم قاشق مربا خوری
کره نرم ( کره در دمای محیط) :130 گرم
پودر قند : 130 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : نصف قاشق چای خور
آرد : 150 گرم
بیکینگ پودر : یک سوم قاشق مربا خوری
پودر نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپ خوری
سیب : 1 عدد
دارچین : 1 ق چ
در صورت تمایل :
مخلوط کشمش و گردو هم میتونین اضافه کنید
طرز تهیه:
1_کره که در دمای محیط نرم و مایع شده را با پودر قند و وانیل خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم
2_زرده را از سفیده جدا کرده
3_نکته:
اول باید سفیده ها را بزنیم و کنار بذاریم بعد زرده ها را به کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم ( نباید پره های همزن زرده داشته باشه و بعد سفیده ها را بزنید )
4_مواد خشک باقی مانده بدون دارچین ( آرد و نشاسته و پکینگ پودر و) به مواد اضافه کرده و هم میزنیم
5_ آخر کار سفیده های زده شده را اضافه میکنیم و با قاشق ( بدون همزن) دورانی و کم هم می زنیم تا خمیر صاف و یکدستی داشته باشیم
6_قالبهای مافین سایز بزرگم کاغذ روغنی میندازیم
7_داخل هر قالب تا نیمه مواد کیک میریزیم و روش یه قاشق مواد سیب ( یک حلقه سیب پوست کنده روش گذاشت) و کمی پودر دارچین می پاشیم و مجددا روش یک لایه دیگر خمیر می ریزیم .
8_فر 180 حدود 10 دقیقه میزاریم گرم شه
9_به مدت 20 دقیقه با 170 تا 180 درجه سانتی گراد میزاریم تا بپزه
10_ با گریل میتونین روی شیرینی و طلایی کنید ولی مواطب باشین نسوزه
11_بعد که سرد شد مخلوط دارچین و پودرقند روشون الک میکنیم
سیب : 1 عدد
دارچین : 1 ق چ
در صورت تمایل :
مخلوط کشمش و گردو هم میتونین اضافه کنید
طرز تهیه:
1_کره که در دمای محیط نرم و مایع شده را با پودر قند و وانیل خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم
2_زرده را از سفیده جدا کرده
3_نکته:
اول باید سفیده ها را بزنیم و کنار بذاریم بعد زرده ها را به کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم ( نباید پره های همزن زرده داشته باشه و بعد سفیده ها را بزنید )
4_مواد خشک باقی مانده بدون دارچین ( آرد و نشاسته و پکینگ پودر و) به مواد اضافه کرده و هم میزنیم
5_ آخر کار سفیده های زده شده را اضافه میکنیم و با قاشق ( بدون همزن) دورانی و کم هم می زنیم تا خمیر صاف و یکدستی داشته باشیم
6_قالبهای مافین سایز بزرگم کاغذ روغنی میندازیم
7_داخل هر قالب تا نیمه مواد کیک میریزیم و روش یه قاشق مواد سیب ( یک حلقه سیب پوست کنده روش گذاشت) و کمی پودر دارچین می پاشیم و مجددا روش یک لایه دیگر خمیر می ریزیم .
8_فر 180 حدود 10 دقیقه میزاریم گرم شه
9_به مدت 20 دقیقه با 170 تا 180 درجه سانتی گراد میزاریم تا بپزه
10_ با گریل میتونین روی شیرینی و طلایی کنید ولی مواطب باشین نسوزه
11_بعد که سرد شد مخلوط دارچین و پودرقند روشون الک میکنیم