:اخطار:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 18 #84 همون موقع جونتم میدی پای این کارت:اخطار: شیطونه میگه ناظمه ولش کن:زبون::نیش:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 18 #86 اگه جونتو دادی چی:50: شیطونه میگه با کمربند (ترجیحا مشکی) خفش کنم:غش:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 18 #87 شیطونه میگه شب عروسیش بیهوشش کنم موهاش ابروهاش همه رو با ماشین بزنم که فرداش فکر کنن شیمی درمانی کرده:غش:
شیطونه میگه شب عروسیش بیهوشش کنم موهاش ابروهاش همه رو با ماشین بزنم که فرداش فکر کنن شیمی درمانی کرده:غش:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 18 #88 ای ناظم بدجنس:تنبیه: شیطونه هرچی بگه من دیگه با این ناظم کاری نبدارم:قهر::قهر::قهر:
W WALKMAN کاربر ويژه 2012 , June 18 #94 شیطونه می گه ببریش یه رستورانی که فقط توی لیست غذاهاش، غذاهای زیر باشه و مجبور باشه همونجا فقط غذا بخوره : gheyme ab gosht lazania makaroni va moaleghatesh kotlet و کلاً هر چیزی که دوست نداره. :نیش: :بدجنس:
شیطونه می گه ببریش یه رستورانی که فقط توی لیست غذاهاش، غذاهای زیر باشه و مجبور باشه همونجا فقط غذا بخوره : gheyme ab gosht lazania makaroni va moaleghatesh kotlet و کلاً هر چیزی که دوست نداره. :نیش: :بدجنس:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 18 #95 ناظم بیا یار پیدا کردی چند نفر به یه نفر آخه انجمنه داریم:31: شیطونه میگه دستور پخت قیمه رو از ذهن همه پاک کنم
ناظم بیا یار پیدا کردی چند نفر به یه نفر آخه انجمنه داریم:31: شیطونه میگه دستور پخت قیمه رو از ذهن همه پاک کنم
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 18 #96 اخ اخ علی رضا دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ:بغل: یاسی حسودی نکن من تنها هم باشم تو یار هم داشته باشی کم میاری:50: شیطونه غلط کرددددددددددددددددددددددددد دستور پخت قیمه رو پاک کنی موهای روی سرت رو پاک میکنم:50:
اخ اخ علی رضا دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ:بغل: یاسی حسودی نکن من تنها هم باشم تو یار هم داشته باشی کم میاری:50: شیطونه غلط کرددددددددددددددددددددددددد دستور پخت قیمه رو پاک کنی موهای روی سرت رو پاک میکنم:50:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 18 #97 ها شیطونه میگه هر وقت قیمه و آبگوشت و اینا داشتیم جلو چشات خالیش کنم تو سطل زباله:تعجب2::نیش: آی دلت میسوزه آی میسوزه:بدجنس:
ها شیطونه میگه هر وقت قیمه و آبگوشت و اینا داشتیم جلو چشات خالیش کنم تو سطل زباله:تعجب2::نیش: آی دلت میسوزه آی میسوزه:بدجنس:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 18 #98 نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :75: :قاطی: :گریه: :نه:
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :75: :قاطی: :گریه: :نه: