• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز بافت انواع یـــقه ها

بافنده

New member
با سلام خسته نباشید یقه های بافتنی گرد با کشباف تنگ می شه باید سر شانه جا دکمه باز کنم راهنمایی بفرمایید ممنون می شم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
با سلام خسته نباشید یقه های بافتنی گرد با کشباف تنگ می شه باید سر شانه جا دکمه باز کنم راهنمایی بفرمایید ممنون می شم
سلام دوست عزیزضمن خوشامدگویی به شما:گل:
اگر گودی یقه وتعداد دانه هایی که برای یقه درنظر گرفته اید مناسب باشد طبیعتا نباید یقه تنگ شود،اما اگرهم تعداد دانه های یقه را درست درنظرگرفته اید و وهم موقع کور کردن کشباف یقه خیلی سفت دانه ها را کورنکرده اید چاره ای جز بازگذاشتن قسمتی از سر شانه باقی نمی ماند.بتونم براتون عکس میزارم

m.rose

New member
سلام لطف کنید نحوه ی بافت یقه گرد جلو باز رو توضیح بدین (بحوه ی کور کردن ) برای بلوز پسرانه

baraniiiii

New member
سلام.من عضوجدیدم.اگه ممکنه آموزش بافت یقه شکاری روبصورت جدا که بعداوصل میشه به لباس واسم بزارین.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام.من عضوجدیدم.اگه ممکنه آموزش بافت یقه شکاری روبصورت جدا که بعداوصل میشه به لباس واسم بزارین.

سلام
من اینطوری میبافم :
به اندازه ی دور یقه ی لباسم سر میندازم و بعد شروع به ساده بافی میکنم و هر یک در رج در میون از دو طرف کارم اضافه میکنم
همین طور ادامه میدم تا پهنای یقه م رو بدست بیارم

یک نکته ای رو بگم من از دور یقه ی لباسم دونه میگیرم یعنی از همون اول به لباسم وصل میکنم یقه رو و بعد شروع به بافت میکنم
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم :گل:

baraniiiii

New member
سلام معصومه بانو.بسیارررررررمتشکرم بخاطرلطفت.خیلی کمک کردی.آخه دارم واسه نینیم که بزودی بدنیامیادسرهمی میبافم که فقط یقش مونده بود.اگه لطف کنی بازم کمک کنی منونینی دعات میکنیم .من یه مدل شورت پپیشبندی دیدم اما نمیدونم چطورببافم.میشه لطف کنی اگه بلدی آموزش رج به رجشو واسم توضیح بدی؟خیلییییییییییی خوشگله.میدونم اسباب زحمتت میشم اما باورکن کس دیگه ایوندارم ازش بپرسم.این آدرسشه:
مدل بافتنی،قلاب بافی،بانوی زیبایی،هنر در خانه،کوک طلایی
همون اولیه که آبیه وجلوش گل داره. اگه بتونی فقط قسمت حلقه آستین ویقشو(یغنی از شروع حلقه آستین به بالا)روواسم توضیح بدی کلی کمکم کردی.
نمیدونی چقدر خوشحالم بالاخره یکی پیداشدجوابموبده .بازم ممنونتم.:گل:

zeinab_1200

New member
سلام میشه نحوه بافت یقه شکار رو هم بذارید لطفا بافتشو به طور کامل توضیح دهید. با تشکر

بالا