mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم :
تخم مرغ: ۴عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
آرد: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه :۱٫ ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا میکنیم.سپس سفیدهها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم میریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آنها میکنیم.۲٫ وقتی که سفیدهها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه میکنیم و آنقدر به هم میزنیم تا فومی شکل شود. همینطور که به هم زدن ادامه میدهیم زردهها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم. ۳٫ پس از اینکه زردهها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بیکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کردهایم در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغها میدهیم.
۴٫ مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و به شکل لولهای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ میگذاریم. ابعاد لیدی فینگرها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.
۵٫ سینی را بهمدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهایم قرار داده و وقتی بیسکویتها کمی طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج میکنیم.
۶٫ این نوع بیسکویت در صنعت قنادی برای درست کردن انواع دسرها و کیکهای مختلف کاربرد دارد که معروفترین آنها تیرامیسو وشارلوت هستند.
:گل:تخم مرغ: ۴عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
آرد: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه :۱٫ ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا میکنیم.سپس سفیدهها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم میریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آنها میکنیم.۲٫ وقتی که سفیدهها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه میکنیم و آنقدر به هم میزنیم تا فومی شکل شود. همینطور که به هم زدن ادامه میدهیم زردهها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم. ۳٫ پس از اینکه زردهها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بیکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کردهایم در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغها میدهیم.
۴٫ مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و به شکل لولهای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ میگذاریم. ابعاد لیدی فینگرها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.
۵٫ سینی را بهمدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهایم قرار داده و وقتی بیسکویتها کمی طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج میکنیم.
۶٫ این نوع بیسکویت در صنعت قنادی برای درست کردن انواع دسرها و کیکهای مختلف کاربرد دارد که معروفترین آنها تیرامیسو وشارلوت هستند.