مواد اولیه : برای 8 نفر بیسكویت 250گرم (پودر شده) كره 125گرم پودر كاكائو 3قاشق سوپخوری گردو 3قاشق سوپخوری (خرد شده) مواد روكش : پنیر خامه ای 250گرم شكر 100گرم ژلاتین 2قاشق سوپخوری آب 1چهارم پیمانه خامه 200گرم شكلات 100گرم (تخنه ای) پودر كاكائو 3قاشق سوپخوری طرز تهیه : ابتدا بیسكویت را با كره آب شده مخلوط كرده، پودر كاكائو و گردو را به آن افزوده و مخلوط میكنیم. در قالب كمربندی با قطر 25 الی 30 سانتیمتر، مخلوط بیسكویتی را ریخته و كاملا به وسیله قاشق یا وردنه پرس میكنیم.قالب را در یخچال میگذاریم تا كمی مواد سفت شوند. در مرحله بعد، پنیر خامهای، خامه و شكر را با همزن زده تا صاف و یكدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میكنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شكلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه كرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به همراه پودر كاكائو به مواد افزوده و كاملا مخلوط میكنیم تا مواد یكدست شوند. مواد شكلاتی را روی بیسكویت ریخته و به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود. بعد چیزكیك را از یخچال بیرون آورده، از قالب خارج كرده و به اندازه دلخواه برش میزنیم. نكات: 1)اگر ژلاتین به دمای محیط نرسیده باشد بعد از مخلوط كردن با مواد به صورت لخته میشود، در این صورت باید مواد را برروی بخار آب گذاشته و مدام هم بزنید تا مواد یكدست شود. 2)برای برش چیز كیک از چاقوی ارهای كه از قبل آن را در آبجوش گذاشتهاید، استفاده كنید. 3)میتوانید پودر كاكائو را از مواد شكلاتی حذف كرده و مقدار شكلات تختهای را افزایش دهید. 4)بهتر است این دسر را یك شب قبل از سرو آماده كنید. |