• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عاشقانه های نادر ابراهیمی

T I N A

کاربر ويژه
سخن عاشقانه گفتن دليل عشق نيست
عاشق كم است سخن عاشقانه فراوان !
عشق عادت نيست
عادت همه چيز را ويران مي كند از جمله عظمت دوست داشتن را
از شباهت به تكرار مي رسيم
از تكرار به عادت
از عادت به بيهودگي
از بيهودگي به خستگي و نفرت

نادر ابراهیمی

T I N A

کاربر ويژه
"نمیتوانم.دائما می اندیشم.شب و روز٬ در تمامی لحظه ها ٬در بابِ راهم ٬مکتبم٬مردمم٬وطنم.من متعلق به نفرت از اسارتم و نفرت از استبداد.اما به باور داشتن عادت نمی کنم.می گویم: تو هرگز به خاطر وطنی که به عادت ِ دوست داشتنش مبتلا گشته ای ٬به جان نخواهی جنگید.
هرگز به خاطر مردمی که به مهرورزی ِ ایشان ٬عادت کرده ای ٬زندگی نخواهی کرد.
نمازی که از روی عادت خواهده شود ٬ نماز نیست٬ تکرار ِ یک عادت است: نوعی اعتیاد. حرفه ای شدن٬ پایان ِ قصه ی خواستن است.
عادت٬ ردِ تفکر است و رد ِ تفکر ٬آغاز بلاهت است و ابتدای ددَی زیستن.انسان ٬ هرچه دارد ٬ محصول ِ تمامی ِ هستی ِ خویش را به اندیشه سپردن است.و من پیوسته می اندیشم که کدام راه٬ کدام مکتب ٬ کدام اقدام در فرو ریختن این بنا می تواند موثر باشد."
یک عاشقانه آرام

T I N A

کاربر ويژه
" دوستی خبر می رساند که یک طبقه ی محقر را برای ما آماده کرده اند.البته آنقدر ها هم محقر نیست.
ــ آغاز می کنیم.
ــ گیله مرد ِ کوچک!" در بی زمانی ٬ آغاز وجود ندارد."تو گفتی.
ــ بی زمانی ٬فقط به عشق تعلق دارد و تمام زندگی عشق نیست."نان برای صبح".تو گفتی."
یک عاشقانه آرام

T I N A

کاربر ويژه
عاشقانه های نادرابراهیمی ۱) هرگز انتظار ندارم مرا همانقدر دوست داشته باشی که دوستت دارم من باید عاشق تو باشم و آرزومند این باشم که تو مرا بخواهی هرقدر که میخواهی. ۲) عشق نجات دادن غریقی است که دیگر هیچ کس به نجاتش امید ندارد. ۳) عشق رجعت به آغاز است، به شروع، به همان لبخند، همان نگاه، نه خاطره ی آنها، بلکه خود آنها. ۴) عشق مجموعه ای از تجربه های زنده ی دائمی طاهرانه است. ۵) هنر و عشق و زندگی همه یک چیز است به سه صورت یا حتی به یک صورت : دوام دلخواه بی زمان. ۶) عشق خوب دیدن, خوب بوییدن, خوب لمس کردن و خوب زمزمه کردن است. ۷) عشق خطرناک است نه عاشق.

T I N A

کاربر ويژه
*ماه بسیار ارام قدم میزند و ستارگان بی صدا به ماه نگاه میکنند. *ما عادت کرده ایم که رابطه ها را فرسوده کنیم و هر ارتباط فرسوده ای لطافت خود را از دست میدهد.
*داشتن خوشبختی نمی آورد همانطور که نداشتن/ثروت آسایش نمی آورد درست همانطور که فقر.
*آیا به خاطر اینکه یک روز آب دریاها تمام می شود امروز حق است که از کشتی راندن بر دریاها چشم بپوشیم ؟
* عاشق را باید هنگام عبور از خیابانی یک طرفه پیدا کرد خیابانی بی بازگشت.
*عشق شکستن و پاره کردن حریم ممنوعیت های ناموجه است.
* عشق اوج ازادی فردی است برای کسی که خواهان شریف ترین ازادی هاست.
*عشق نوع عمیق و متعالی اخلاق است که به جنگ با شبه اخلاق می رود.
*عشق بهایی دارد که باید پرداخت هرجا بشود رایگان خورد و به رایگان خوری تفاخر کرد در میدان عاشقی این کار ممکن نیست.
* همیشه شبه عشق در کنار عشق بوده است شبه صداقت در کنار صداقت ; اما هرگز از رونق بازار عشق و صداقت چیزی کاسته نشده است.تو عاشق،صادق باش و بمان دنیا را به حال خود بگذار

T I N A

کاربر ويژه
تکرا
تمام دنیای من در چشمان سبز تو خلاصه می شودبگذار بخندند آن هایی که می گویند چه دنیای کوچکی دارم!
غرق شدن در چشمان تو
براستی زیبا ترین مرگ است
به مستی و کوه یخ و کشتی تایتانیک نیازی نیست
به نامه های نادر ابراهیمی و عاشقانه های حافظ مجالی نیست
همین چشم خوانی چشمان تو
مرا سیراب می کند
تکرار است و تکرار و تکرار
مست شدنم از خمره های چشمان تو
که همین تکرار ، دل غم زده ی مرا شست و شو می دهد
همین عاشقانه خواندن های تو
خواب را از چشمان من ربوده است...

من تکرارعاشقانه های تورادوست دارم