• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عکس های یک روز برفی در کرج......

mohammadshamosi

کاربر ويژه
نگار خانم عالی بود
دست گلت درد نکنه , چه حالی داده اساسی
آدم تا عکس برف رو هم میبنه لرز میکنه :نیش:

Xaniar

متخصص بخش زوم
دست گلت درد نکنه نگار جان عالی بودن:دست::دست::دست:
واقعا بهترین فصل زمستونه البته اگه برف بیاد:نیش:

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

درود نگار جان

بسیار زیبا هستند. دست مریزاد! آفرین نازنین! شماره-های ۱۸ و ۱۹ را نمی توانم ببینم.
من از زمستان بسیار خوشم می آید. زمستان خانه-ی زم است. زم دختر خداست؛ زمان است. زمان همیشه هنگام اکنون است با گذشته و آینده در کنارش. زمان آن گاهی است که دم و بازدم ما را به هم پیوند می دهد. بیدخت است، دختر خداست. می نوازد، می رقصد و شاد می کند. در زمستان که خانه-ی اوست سه خدا همیشه هستند. دی و بهمن و اسپند. در آغاز دی و در بلندترین شب سال خورشید یا سیمرغ و جمشید یا انسان و آرمیتا یا زمین هرسه با هم به دنیا آمدند. این سه همزاد که انسان و خدا و زمین باشند در زمستان و در خانه-ی دختر خدا که نام دیگرش رام یا خرم است به شادی و جشن و رقص می پردازند. کمتر مردمانی در جهان زمستان را چنین ستایش کرده-اند. زمستان گاه شادی است نه زمان به گوشه-ای خزیدن! چهل روز پس از شب چله یا شب یلدا، جشن سده آغاز می شود. جشن بهمن یا جشن خرد شاد
مان! سده در راه است.

شاد باشید!

Nicol

متخصص بخش گردشگری

درود نگار جان

بسیار زیبا هستند. دست مریزاد! آفرین نازنین! شماره-های ۱۸ و ۱۹ را نمی توانم ببینم.
من از زمستان بسیار خوشم می آید. زمستان خانه-ی زم است. زم دختر خداست؛ زمان است. زمان همیشه هنگام اکنون است با گذشته و آینده در کنارش. زمان آن گاهی است که دم و بازدم ما را به هم پیوند می دهد. بیدخت است، دختر خداست. می نوازد، می رقصد و شاد می کند. در زمستان که خانه-ی اوست سه خدا همیشه هستند. دی و بهمن و اسپند. در آغاز دی و در بلندترین شب سال خورشید یا سیمرغ و جمشید یا انسان و آرمیتا یا زمین هرسه با هم به دنیا آمدند. این سه همزاد که انسان و خدا و زمین باشند در زمستان و در خانه-ی دختر خدا که نام دیگرش رام یا خرم است به شادی و جشن و رقص می پردازند. کمتر مردمانی در جهان زمستان را چنین ستایش کرده-اند. زمستان گاه شادی است نه زمان به گوشه-ای خزیدن! چهل روز پس از شب چله یا شب یلدا، جشن سده آغاز می شود. جشن بهمن یا جشن خرد شاد
مان! سده در راه است.

شاد باشید!

خیلی خیلی ممنونم از این که عکس ها رو دیدید دوست خوب و مهربان و بسیار توصیف زیبایی از زمستون کردید که واقعا" دل انگیز و دل نشین بود و من الان باید سر تعظیم فرود بیارم به این نوشته های طلایی......ممنون و سپاسگزارم پارسای عزیز...:احترام::احترام::احترام::گل::گل::گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
شهر مهاباد زادگاه من سال 1346 فوق العاده سرد بود. وقتی مدرسه می رفتم از دیدن برف و سرما وحشت میکردم. از آنزمان به بعد برف زیاد دوست ندارم. عاشق بارندگی هستم. خصوصا بارندگی های شمال.
عکسهای نگار جان عالی یود.ممنونم.

نیکا

متخصص بخش معماری
مرسی نگار جان :گل:
عالی بود عکسات ...
دیشب اینجا هم برف اومد ولی دو سانتم نشد :دل شکسته:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
علیرضا جان یه کم صبر کنی همه شون باز میشن.اما یه کوچولو طول میکشه دیگه سرمنده.....:نیش:

بالا