• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عکس گلدون های خودمون

pokerface

متخصص هواشناسی
hiv04eup3ewwncamt9t.jpg

khodam

متخصص بخش ادبیات
این نخل ماداگاسکار رو رفتم بخرم گفت 300 هزار تومن فشارم افتاد چقدر گرونه ولی خیلی خوشگله :ناراحت:

pokerface

متخصص هواشناسی
این نخل ماداگاسکار رو رفتم بخرم گفت 300 هزار تومن فشارم افتاد چقدر گرونه ولی خیلی خوشگله :ناراحت:

نیازی به خرید این اندازه ندارید.یه کوچکترشو با قیمت خیلی‌ مناسب بگیرید و پرورش بدید و لذت ببرید.نخل من ۱۵ سانت بود و بعد از ۲ سال تقریبا ۵۰ سانت شده.نگهداریش خیلی‌ سخت نیست.عاشق آفتاب هست،خاک با زهکشی خیلی‌ خوب و آبیاری به موقع.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
نیازی به خرید این اندازه ندارید.یه کوچکترشو با قیمت خیلی‌ مناسب بگیرید و پرورش بدید و لذت ببرید.نخل من ۱۵ سانت بود و بعد از ۲ سال تقریبا ۵۰ سانت شده.نگهداریش خیلی‌ سخت نیست.عاشق آفتاب هست،خاک با زهکشی خیلی‌ خوب و آبیاری به موقع.

بله درسته میتونین کوچیکترش رو بخرین من از بازار گل برای یکی از دوستام یه بوته ی کوچیک رو خریدم 2000 تومان تقریبا 20 سانته شاید بیشتر بهمون گفتند بذارید تو آب تا ریشه بزنه

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
2تا از گلدونایه مامانم
اولی رو همسر خواهرم برایش گرفته
دومی رو خیلی دوسش دارم اونم برا خاطر گلدونش :100:

پیوست ها

• Photo-0007.jpg
    Photo-0007.jpg
    213.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Photo-0008.jpg
    Photo-0008.jpg
    208.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بچه ها گلدون حسن یوسف من که گل داده وداره بزرگ میشه:شاد2:

ولی امروز دوستم خونمون بود گفت باید گلشو بکنی تا برگاش رشد کنن وقدگلت بلندتر بشه:تعجب2:
حالا واقعا این کاروانجام بدم یانه:تعجب2:

pokerface

متخصص هواشناسی
بچه ها گلدون حسن یوسف من که گل داده وداره بزرگ میشه:شاد2:

ولی امروز دوستم خونمون بود گفت باید گلشو بکنی تا برگاش رشد کنن وقدگلت بلندتر بشه:تعجب2:
حالا واقعا این کاروانجام بدم یانه:تعجب2:

بله گٔل رو سریعاً قطع کنید تا بوته تون پر تر و زیبا تر بشه

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
دوستان گل بگونیاعکسشوگذاشتم داره پژمرده میشه آب وکود هم بهش دادیم ولی باز فرقی نکرده ممکن ازچی اینطوری شده :تعجب2:

pokerface

متخصص هواشناسی
دوستان گل بگونیاعکسشوگذاشتم داره پژمرده میشه آب وکود هم بهش دادیم ولی باز فرقی نکرده ممکن ازچی اینطوری شده :تعجب2:

شما باید هر گیاهی رو متناسب با نیازش مثل یک بچه بزرگ کنید.بستر مناسبه کشت،آب به اندازه، و نور و دما.من شرایط دقیق گیاهتونو نمیدونم اما بیشترین مشکله افراد در نگهداری گٔل‌ها آب دهی‌ بیش از اندازه و خفه شدن ریشه گیاه در خاک هست.میتونید در google بگردید با این عبارت how to grow begonia

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
شما باید هر گیاهی رو متناسب با نیازش مثل یک بچه بزرگ کنید.بستر مناسبه کشت،آب به اندازه، و نور و دما.من شرایط دقیق گیاهتونو نمیدونم اما بیشترین مشکله افراد در نگهداری گٔل‌ها آب دهی‌ بیش از اندازه و خفه شدن ریشه گیاه در خاک هست.میتونید در google بگردید با این عبارت how to grow begonia
ممنونم دوست عزیز بله من هرروز بهش آب میدم الان میرم میگردم ببینم چی پیدامیکنم
دنیا دنیا سپاس:احترام:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
این گلدون مامانم گل داده:شاد2: فقط خیلی کوچولویه گلاش /به دقت ببینید تا پیداشون کنید:خنده2:

پیوست ها

• Photo-0025.jpg
    Photo-0025.jpg
    106.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Photo-0028.jpg
    Photo-0028.jpg
    183.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Photo-0023.jpg
    Photo-0023.jpg
    135.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا