آنچه در مورد غذاي دوره اشكاني ميدانيم از طريق تاريخنگاران رومي به ما رسيده است. ماركوس گاويوس ابيسيوس و ماركوس پرسيوي كاتو در اين مورد مطالبي بيان كرده اند.
نان در دوره اشكانيان به صورت ناني محكم و سفت بوده كه شباهت زيادي با بيسكويتهاي امروزه داشته است. اين نان نسبت به نانهاي نرم زمان بيشتري قابل نگه داري بوده و مخصوصا در زمان سفر و جنگ استقاده ميشده است
سس گاروم كه براي سرو ماهي استفاده ميشد. اين سس را به ماهي ميزدند و مي خوردند
مرغ طبخ شده به روش اشكاني: اشكانيان نوعي غذا را با مرغ+شراب قرمز+برگ كرفس+زيره سياه مي پختند و با سس مخصوصي ميخوردند
parthia.com
طبخ بره به روش اشكاني: اين غذا از گوشت بره+آلو+پياز+سس+روغن زيتون+كلم+سير+فلفل+شراب سفيد تهيه ميشد. پس از مخلوط كردن اين مواد غذا را ميپختند