خانم فریده عزیز تبریک عرض میکنم . آرزو دارم همیشه شاد و خوشحال و پیروز باشید:گل:
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2013 , June 29 #21 خانم فریده عزیز تبریک عرض میکنم . آرزو دارم همیشه شاد و خوشحال و پیروز باشید:گل:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2013 , June 29 #23 سلام :گل: تولدتون رو تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشین :1:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , June 29 #25 فریده جان تولدت مبارک عزیزم:گل: آرزوی بهترین هابرای شمادوست عزیز:گل: صدای یک پرواز:گل:فرود یک فرشته:گل::گل:آغاز یک معراج:گل:و شروع یک زندگی:گل:تولدت مبارک:گل:
فریده جان تولدت مبارک عزیزم:گل: آرزوی بهترین هابرای شمادوست عزیز:گل: صدای یک پرواز:گل:فرود یک فرشته:گل::گل:آغاز یک معراج:گل:و شروع یک زندگی:گل:تولدت مبارک:گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , June 29 #27 :احترام:دوست گرامی!:احترام: :تولد: تبریک عرض میکنم.:تولد: :گل:
H hich کاربر ويژه 2013 , June 29 #28 وای بازم تولد:بپر بپر: بازم کیک:بپر بپر: بازم کادو دادن؟؟؟؟؟؟:122::دی تولدتون مبارک فریده خانوم عزیز امیدوارم همیشه دعای خیر بزرگترا پشت سرتون باشه و نگاه پرمهر خدا همراه تون در مسیر زندگی مریم خانوم راستشو بگین!!! (آجی جوگیر شدم از این شکلک استفاده کردم منو محروم نکنین :دی) آجی سر طناب اون آویزها ب دیوار کی وصله؟؟؟؟ :دی
وای بازم تولد:بپر بپر: بازم کیک:بپر بپر: بازم کادو دادن؟؟؟؟؟؟:122::دی تولدتون مبارک فریده خانوم عزیز امیدوارم همیشه دعای خیر بزرگترا پشت سرتون باشه و نگاه پرمهر خدا همراه تون در مسیر زندگی مریم خانوم راستشو بگین!!! (آجی جوگیر شدم از این شکلک استفاده کردم منو محروم نکنین :دی) آجی سر طناب اون آویزها ب دیوار کی وصله؟؟؟؟ :دی
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , June 29 #29 سلام:11: :84:تولدت مبارک فریده جان :84: :92:امیدوارم همیشه شاد و خرم باشی:92:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , June 29 #30 آبجی فریده تبریک تبریک تبریک :شاد: :شاد: :شاد: :گل: امیدوارم همیشه امیدوار باشی :بله: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:
آبجی فریده تبریک تبریک تبریک :شاد: :شاد: :شاد: :گل: امیدوارم همیشه امیدوار باشی :بله: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 29 #31 فریده فریده :8: به به بازم تولد:8: :84: تولدت مبارک فریده جون:84: اولا موفق باشی:دوست: دوما شادو سلامتو تندرست باشی:13: سوما ایشالا به همه آرزو های خوبت برسی:8:بدارو بیخیال شو:اخطار: چهارما.....:ایده: همینا:نیش: بیا شمع هارو:نیش: فوت کن که 1000100001000100010001 سال زنده باشی:هنگ: اینم کادو من:خجالت: :گل::گل::گل: موفق باشی عزیزم:بغل: :84::84::84: :84::84::84::84: :84::84::84: :84::84: :84:
فریده فریده :8: به به بازم تولد:8: :84: تولدت مبارک فریده جون:84: اولا موفق باشی:دوست: دوما شادو سلامتو تندرست باشی:13: سوما ایشالا به همه آرزو های خوبت برسی:8:بدارو بیخیال شو:اخطار: چهارما.....:ایده: همینا:نیش: بیا شمع هارو:نیش: فوت کن که 1000100001000100010001 سال زنده باشی:هنگ: اینم کادو من:خجالت: :گل::گل::گل: موفق باشی عزیزم:بغل: :84::84::84: :84::84::84::84: :84::84::84: :84::84: :84:
س سایه کاربر ويژه 2013 , June 29 #32 سلام به دوست ایران انجمنی عزیز:ایرانجمن: تولدتون رو تبریک میگم فریده خانوم:39: براتون آرزویی موفقیت و شاد کامی دارم:گل:
سلام به دوست ایران انجمنی عزیز:ایرانجمن: تولدتون رو تبریک میگم فریده خانوم:39: براتون آرزویی موفقیت و شاد کامی دارم:گل:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2013 , June 29 #33 فریده خانم زادروزتون مبارک باشه :گل: آرزوی بهترین ها رو براتون دارم :احترام:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , June 29 #36 تولدت مبارک فریده نازنینم :85: :nika: :85: :nika:
ن نیکا متخصص بخش معماری 2013 , June 30 #37 :nicolnici::darya::nicolnici: سلاااااااااااااااااااااااااام :11: خیلی خیلیییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییییییییی مرسی برای تبریکاتون دوستای گلممممم :بغل: :14: :14: :14: :14: :14: خیلی خیلی خیلیییییییییییییی خوشحالم کردین با پیامای خوشگلتون :icestar::icestar::icestar::icestar::icestar: منم امیدوارم همیشه سلامت باشین و شاد :39: :58::39: کیک و پذیرایی هم که دوستان زحمت کشیدن :نیش: ایشالللا تو شادیاتون جبران کنم :نیش2: :nika:
:nicolnici::darya::nicolnici: سلاااااااااااااااااااااااااام :11: خیلی خیلیییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییییییییی مرسی برای تبریکاتون دوستای گلممممم :بغل: :14: :14: :14: :14: :14: خیلی خیلی خیلیییییییییییییی خوشحالم کردین با پیامای خوشگلتون :icestar::icestar::icestar::icestar::icestar: منم امیدوارم همیشه سلامت باشین و شاد :39: :58::39: کیک و پذیرایی هم که دوستان زحمت کشیدن :نیش: ایشالللا تو شادیاتون جبران کنم :نیش2: :nika:
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , June 30 #38 بودنت رو به دنیا باید تبریک گفت نیکای دوست داشتنی ما:13: :شاد: :شاد: نیکا جونمممــــــ:گل:به بـــهههه :شاد::گل::شاد: :8: خوش اومدی به دنیا :8: امروز روز خاصی بود برای مـــــــن :14: تولدت مبارک تقدیم به عزیز نازنینمااان:شاد: همگی دستتتتت حالا لبخند :شاد:همیشه و هرجا آرامش به همرات و خدا معنی احساس آرامشت باشه.:شاد: :گل: با آرزوی بهترین ها رهسپار سال پیش رو باشی.:گل:
بودنت رو به دنیا باید تبریک گفت نیکای دوست داشتنی ما:13: :شاد: :شاد: نیکا جونمممــــــ:گل:به بـــهههه :شاد::گل::شاد: :8: خوش اومدی به دنیا :8: امروز روز خاصی بود برای مـــــــن :14: تولدت مبارک تقدیم به عزیز نازنینمااان:شاد: همگی دستتتتت حالا لبخند :شاد:همیشه و هرجا آرامش به همرات و خدا معنی احساس آرامشت باشه.:شاد: :گل: با آرزوی بهترین ها رهسپار سال پیش رو باشی.:گل:
G goldstar متخصص بخش راهی تا خدا 2013 , June 30 #39 فریده جون تولدت مبااااااااااااااارررررررررررککککککک امیدوارم به همه ی آرزوهای زیبات برسی عزیزم:گل: