دوغ :نیش: لپ تاپ یا پی سی؟:قلیون:
M majnooneleyli کاربر ويژه 2012 , May 24 #427 نه عزيزم دماقم خدادادي ايجوريه از شرايطه فعليت راضي هستي ؟
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , June 8 #429 پس سوال من کوش ! :12: آها دیدمش سوال تصویریه خیب اون خانومه که زبونش فر خورده خطرناک تره در مورد آقاهه هم یکم ابهام آمیز بود ولی من خانومه رو میگم خطر داره حسن هه :خنده2: چه نوع گلی رو دوست داری ؟
پس سوال من کوش ! :12: آها دیدمش سوال تصویریه خیب اون خانومه که زبونش فر خورده خطرناک تره در مورد آقاهه هم یکم ابهام آمیز بود ولی من خانومه رو میگم خطر داره حسن هه :خنده2: چه نوع گلی رو دوست داری ؟
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 8 #430 گل مورد علاقه ام : مریمه سوال من: اگر 1 = 5 2 = 25 3 = 125 4 = 625 5 = ؟ جوابش ساده است اگر 1 = 5 پس 5 = 1 شوخی کردم سوالم اینه ؟ پشه ها شبا کجا میخوابن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گل مورد علاقه ام : مریمه سوال من: اگر 1 = 5 2 = 25 3 = 125 4 = 625 5 = ؟ جوابش ساده است اگر 1 = 5 پس 5 = 1 شوخی کردم سوالم اینه ؟ پشه ها شبا کجا میخوابن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 8 #434 آره باهم زیاد بازی میکنیم:غش2: نظرت در مورد قیمههههههههههههههههههههههههههههههههههه چیه؟:غش2:
M mahdad_mtp کاربر ويژه 2012 , June 8 #435 آره خوشگله:نیش::نیش: :نیش::نیش: خب سوال من اینه؟ اگر دکتر به شما ۳ قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت ۱ قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟
آره خوشگله:نیش::نیش: :نیش::نیش: خب سوال من اینه؟ اگر دکتر به شما ۳ قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت ۱ قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 8 #436 کمتر از 2 ساعت تموم میشه:غش2: 2 به توان 2 به توان 4 چند میشه؟:بدجنس:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , June 8 #437 بذار من جواب اونی که اسم قیمه آورد بدم آخه تو نمیگی وسط این روز خوب قیمه چیه میگی :تنبیه::مجروح: من از قیمه متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم سوسک سیاه یا قرمز
بذار من جواب اونی که اسم قیمه آورد بدم آخه تو نمیگی وسط این روز خوب قیمه چیه میگی :تنبیه::مجروح: من از قیمه متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم سوسک سیاه یا قرمز
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 8 #438 قیمه به این خوبی غذای مورد علاقمه ی منه :بدجنس: سوسک مشکی ترجیحا:نیش: