ایران انجمن؟!!!!!!!!!!1 چشمات چه رنگیه؟
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 16 #45 گررررریه کن تو میتونی.......پیش اون نمی مونی..اون دیگه رفته بسه تمومش کن(مرتضی پاشایی) چرا وقتی دلمون میگیره دوس داریم گریه کنیم؟؟اصن چرا دلمون میگیره؟:دل شکسته:
گررررریه کن تو میتونی.......پیش اون نمی مونی..اون دیگه رفته بسه تمومش کن(مرتضی پاشایی) چرا وقتی دلمون میگیره دوس داریم گریه کنیم؟؟اصن چرا دلمون میگیره؟:دل شکسته:
G gorg nama متخصص بخش 2011 , July 8 #46 دل من نگرفته اینجور قرتی بازیرو نمیدونم آهنگ چالیم 2 رو گوش دادی
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 13 #47 من چالیم 1 رو گوش ندادم هنوز...:غش2::شاد: چالیم الان اسم خوانندشه؟؟؟یا آهنگه؟؟:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 8 #53 عاااااااااااااااشق شیرازم... اسم مامانت چیه؟؟:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 9 #55 شششششیراز تا حالا نرفتم..خارجی هم ایتالیا اهل کتاب خوندن هستی؟؟چه نوع کتابی؟
T tamanna کاربر ويژه 2011 , September 10 #56 تقريبا...رمان زياددوست دارم! يه من ماس چقدركره داره؟:فکر:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 10 #57 زیادددددددددددد.... یه من ماست دقیقا چقدر کره داره؟؟:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 11 #59 علی ک..علی کاویانی..علی کاشانی..و.....مث شهرام ک...(شهرام کاشانی):غش2: چشای من چه مدلیه؟؟اگه گفتی...:نیش:
علی ک..علی کاویانی..علی کاشانی..و.....مث شهرام ک...(شهرام کاشانی):غش2: چشای من چه مدلیه؟؟اگه گفتی...:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 17 #60 چقد سخت بود سوالم نه؟؟:نیش: چشام اون مدلیه..:نیش: