مشکی رو به سیاهی:نیش: اولین کفشی که پوشیدی مارکش چی بود؟
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2011 , September 29 #61 مشکی رو به سیاهی:نیش: اولین کفشی که پوشیدی مارکش چی بود؟
R Reza.M Banned 2011 , September 30 #62 یادم نمیاد :فکر: هرچی بوده احتمالا چینی بوده :نیش: آخرین باری که دعوا کردی ؟
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2011 , September 30 #64 سپاهانننننننن..... تا حالا چند بار دعوا کردی؟؟؟؟؟؟؟؟:نیش:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2011 , September 30 #65 خیلیییییییییییییییییی تو دوران راهنمایی و دبستان زیاد :نیش: تا حالا زدی کسی رو که نتونه راه بره؟:نیش:
خیلیییییییییییییییییی تو دوران راهنمایی و دبستان زیاد :نیش: تا حالا زدی کسی رو که نتونه راه بره؟:نیش:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2011 , September 30 #66 دعوا تا دلت بخواد ولی نه ضعیف تر از خودم:فکر: گواهینامه داری؟؟؟؟؟؟
S soheila alizade کاربر ويژه 2011 , September 30 #67 سلام به همه خیلی وقت بود اینجا نیومدم.دلم تنگ شده بود:گریه:اره دارم تو چی گوهینامه داری؟
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2011 , October 1 #68 سلام از حضور دوباره تون خوشحالم ... من خیلی وقته گواهینامه دارم:نیش: تا حالا تصادف کردی که جیم بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:فکر:
سلام از حضور دوباره تون خوشحالم ... من خیلی وقته گواهینامه دارم:نیش: تا حالا تصادف کردی که جیم بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:فکر:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , October 1 #69 نه بابا..ماشین دستمون نمیدن که....:نیش: تا حالا تو زندگیت غم دیدی؟؟؟بی وفا تر از خودت هم دیدی؟؟:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , October 1 #71 بله...اون تیکه ی دومش...:غش2::غش2: شماره دانشجوییت چنده؟:نیش:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , February 12 #79 دختر دریا گفت: اره داداشی بستنی یا نسکافه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بستنی . ادم برفی ها چه جور ادم هایی هستند؟؟؟
دختر دریا گفت: اره داداشی بستنی یا نسکافه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بستنی . ادم برفی ها چه جور ادم هایی هستند؟؟؟
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , February 12 #80 آدم هایی هستن که با وجود اینکه می دونن عمر کوتاهی دارن ولی باز هم واسه شاد کردن دل بچه ها میان:دل شکسته: قلب یک انسان کلاه بردار چه رنگی است؟:تعجب:
آدم هایی هستن که با وجود اینکه می دونن عمر کوتاهی دارن ولی باز هم واسه شاد کردن دل بچه ها میان:دل شکسته: قلب یک انسان کلاه بردار چه رنگی است؟:تعجب: