[FONT="Comic Sans MS"]انار اخرین باری که عصبانی شدی کی بود؟
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 17 #625 تاتنهام، یوونتوس، رم بدترین روز زندگی ات کی بوده؟
س سمیه.ن کاربر ويژه 2012 , August 17 #626 روزی که میخاستم برای آخرین بار ببینمش و نزاشتن اگه یه صبحی بیدار بشی و ببینی یه سوسکه رو صورتته چه حالی میشی؟ چیکار می کنی؟ :نیش:
روزی که میخاستم برای آخرین بار ببینمش و نزاشتن اگه یه صبحی بیدار بشی و ببینی یه سوسکه رو صورتته چه حالی میشی؟ چیکار می کنی؟ :نیش:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2012 , August 17 #627 ای بابا یادم ننداز چون شده حتی بدترشم اتفاق افتاده عکس العمل خاصی نداشتم فقط پرتش کردم یه گوشه دیگه چه مجله ای معمولا میخونی؟
ای بابا یادم ننداز چون شده حتی بدترشم اتفاق افتاده عکس العمل خاصی نداشتم فقط پرتش کردم یه گوشه دیگه چه مجله ای معمولا میخونی؟
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 17 #628 دانستنیها میخونم با کوک کتاب الکترونیکی دوس داری یا همون کتاب با کاغذو
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 17 #631 بله من خوبم بنیان گذار کونگ فو توآ در ایران کیست؟
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 17 #634 samin گفت: تموم میشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... متوجه سوالت نشدمـــــ؟؟؟؟
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2012 , August 17 #636 نه هیچ وقت بدی های این دنیا تموم نمیشه اما به نظرم یه روزی میرسه که خوبی به بدی غلبه کنه و بدی رو گوشه نشین کنه چرا بعضیا اینقدر نا امیدن؟
نه هیچ وقت بدی های این دنیا تموم نمیشه اما به نظرم یه روزی میرسه که خوبی به بدی غلبه کنه و بدی رو گوشه نشین کنه چرا بعضیا اینقدر نا امیدن؟
س سمیه.ن کاربر ويژه 2012 , August 26 #637 برای اینکه احساس تنهایی می کنن و فکر می کنن همش بد میارن و کسی هم اونارو نمی فهمه. ولی یادمون باشه خدا هست و تنها نیستیم و اینکه این نیز بگذرد، البته نه با دست رو دست گذاشتن و ناامیدی! طبیعت یا شهربازی؟
برای اینکه احساس تنهایی می کنن و فکر می کنن همش بد میارن و کسی هم اونارو نمی فهمه. ولی یادمون باشه خدا هست و تنها نیستیم و اینکه این نیز بگذرد، البته نه با دست رو دست گذاشتن و ناامیدی! طبیعت یا شهربازی؟