:52:متاسفانه نه:73: اخرین باری که دروغ گفتی کی بود ؟
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , February 19 #141 :52:متاسفانه نه:73: اخرین باری که دروغ گفتی کی بود ؟
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , February 19 #145 پـ نـ پـ فقط شما رفتی :نیش: چرا میگن کسی که ازدواج کنه سر و سامان میگیره؟
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , February 19 #146 هر وقت سر و سامون گرفتی دستت میاد آقا پلنگه دوست داری چند تا بچه داشته باشی
P playful girl کاربر ويژه 2012 , February 19 #154 تجربه شیرینیه البته اگه از راه درستش تجربه بشه بابا یا مامان؟(یک نفر را بگید!!!!!!)
G gorg nama متخصص بخش 2012 , February 19 #155 نگو که دلم خونه ( ت...... به گور این عاشقی که همه چیزه آدمو میگیره ) کدوم رشته؟ تنظری،کاردانش،فنی حرفه ای، کامپیوتر ( کامپیوتر چون سالاره واسه خودش جدا نوشتم )
نگو که دلم خونه ( ت...... به گور این عاشقی که همه چیزه آدمو میگیره ) کدوم رشته؟ تنظری،کاردانش،فنی حرفه ای، کامپیوتر ( کامپیوتر چون سالاره واسه خودش جدا نوشتم )
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , February 19 #158 توی ایران انجمن فراوووووووووووووووووووووووووونه به خاطر عشقت غرورتو میشکنی
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , February 19 #160 قربونش برم منم بهش ابراز علاقه میکنم :بله: حالا کی هستش اینی که میگی؟؟ :نیش: :فکر: دریا رو بیشتر دوست داری یا جنگل رو؟؟؟
قربونش برم منم بهش ابراز علاقه میکنم :بله: حالا کی هستش اینی که میگی؟؟ :نیش: :فکر: دریا رو بیشتر دوست داری یا جنگل رو؟؟؟