آره زیاد... از پلنگ میترسی؟؟؟؟؟؟
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , February 16 #102 راستش قبلا میترسیدم ولی از وقتی این پلنگ انجمن خودمون رو دیدم که چه طوری از دست آیدا کتک میخوره ... دیگه پلنگ واقعی هم ببینم محل نمیزارم و اما سوال : به نظرت آواتار قبلی دختر دریا خوشگل تر نبود ؟
راستش قبلا میترسیدم ولی از وقتی این پلنگ انجمن خودمون رو دیدم که چه طوری از دست آیدا کتک میخوره ... دیگه پلنگ واقعی هم ببینم محل نمیزارم و اما سوال : به نظرت آواتار قبلی دختر دریا خوشگل تر نبود ؟
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 16 #103 نه خیلی لوس بود.دختر دریا باید تو دریا باشه مثل آواتار کنونی ایشون... سوال:نظرت درباره ی من چیه؟
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , February 16 #104 به نظر من به حرفهای ماکسیما گوش نکنی بهتره :نیش: آخه کی من از آیدا کتک خوردم :21: سوال : خودتون از پلنگ میترسین؟
به نظر من به حرفهای ماکسیما گوش نکنی بهتره :نیش: آخه کی من از آیدا کتک خوردم :21: سوال : خودتون از پلنگ میترسین؟
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 16 #105 من دیگه از شما نمیترسم :غش2: روزانه چند ساعت پای نتی؟
T tamanna کاربر ويژه 2012 , February 16 #107 خوب معلومه که میشه هفت نکنه انتظارداشتین بشه چهار!!!:نیش: پینوکیو باکدوم <ر>نوشته میشه؟
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 16 #109 سوالی موجود نبود که من جواب دهم... ولی خودم میپرسم.... واماسوال:از کدوم شکلک بیشتر از همه خوشت میاد؟؟؟
سوالی موجود نبود که من جواب دهم... ولی خودم میپرسم.... واماسوال:از کدوم شکلک بیشتر از همه خوشت میاد؟؟؟
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 16 #111 چینی ها این رو پیدا کردن که اگر 2 را با 3 ضرب کنی 7 میشه
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , February 16 #112 سوال که نبود ولی من براتون ثابت میکنم 2*2 میشه 7 این بهتر نیست پاندا کونگ فو کار 2 رو نگاه کردید؟
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 16 #113 حسرت جونم منم سوال پرسیده بودم...باید ادامه ی سوالو بدی...:نیش:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 16 #114 نه ولی یکو نگاه کردم... کدوم فصل رو از همه بیشتر دوست داری؟؟؟
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 16 #116 زیرا به دلیل اینکه........:نیش: حالت خوبه؟؟؟؟:غش2:
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 16 #118 البته من 2*3 رو دیده بودم با جوابش که ثابت کرده بودن اونموقع مشکل نت داشتم برای همین نتونستم بذارمش تو سایت. بله شما خوبین کارتون میبینی؟
البته من 2*3 رو دیده بودم با جوابش که ثابت کرده بودن اونموقع مشکل نت داشتم برای همین نتونستم بذارمش تو سایت. بله شما خوبین کارتون میبینی؟
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 16 #119 زیاد نمیبینم.......... از چه رنگی خوشت میاد.....؟؟؟
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 16 #120 آبی چرا بعضی مواقع دوست داری سر به سر یکی بذاری؟