:نیش2:
منظورشون تو هم بوده......گشنه بودن خوردن:نیش:
و هم اشتباه گفتی
بعدی قبلیه
منظورشون تو هم بوده......گشنه بودن خوردن:نیش:
و هم اشتباه گفتی
بعدی قبلیه
میبینم که از صبح زود تا الان بیرون بودم از خستگی دارم میمرم:گریه:
مريمي تو چرا؟ :نیش2::نیش2::نیش2:میبینم که من تا چند دقیه دیگه باید برم :ناراحت:
/././././././.میبینم که این تاپیک یکی از اولین تاپیک هایی هستش که من توش شرکت کرم ...
././././././.نه خیرم قبول نیست آیدا جونم اینا غلط تاپیه نه غلط املایی
مثلا یکی بیاد اشتباه رو بنویسه اشطباه بیاییم اینجا بنویسیم این ضایع است و باید طرف رسوا شه :2:
اوکی؟
آخه بی انصافها اگه خودم تنها بودم که مسئله ای نبود . خانمم بود , یکی از دادشهای خانمم بود و تو انجمن هم 5 نفری بودند .
چشمام پر اشک شده و دکمه های کیبورد زا نمی بینم . کسی ببینه نمیدونه می خندم یا گریه میکنم.ضمنا می ترسم غلط املائی داشته باشم باید به نفری که اولین غلط را از من گرفت یک شارژ 100000ریالی جایزه بدم.
خانمم از بالا یک سطل آب رو سرسشون ریخته بود و آنها هم پا به فرار گذاشته بودند. سر کار بودم ادمین عزیز ایران انجمن زنگ زد و گلایه کرد که چرا این بلا سر گزارشگرهای ما آوردید..
من میگم پیرمرد جد و آبادته. خودت برو استراحت. و لبخندی بهم می زنیم . دیگه احساس خستگی نمی کنیم.ومن الان سر حالم . میگید نه ببیید::شاد::شاد::شاد:
امروز فقط راه رفتم روز گرمی بود .
روزی رو سپری کردم با افتاقات پیش بینی نشده زیادی .
سر جمع روز خوبی بود ... :بله:
ای انجمن قلبی من آمدم.
خیارشور - غلط -چسب راضی
قبلی بوده...........:نیش:[/QUOTE
نه من فکر می کردم قلبیه
باورش سخته / اون دیگه رفته
پیشم نمونده / جز خاطراتش
چشامو بستم / گونه هام خیشه
سلام دوستان با اجازتون من شعر های که گفتم رو میزارم اینجا اگه عنوان مناسبی واسه این تایپیک دارین بگین عوض کنیم عنوان رو من شروع میکنم
خوشحال میشم شما هم شعراتون رو ارایه بدین
..............................................
حالا کجا رفتی / منو چرا نبردی
تور خدا یه چیزی / بگو دارم میمرم
نگو خدا نگه دار / نگو خدا نگه دار:آه:
مزخرف ترین روز زندگیم که از کسیکتنفر بودمجلوم سبز شد دستش تو دستای کسه دیگه بود نزدیک بود 2تاشون رو بدجور بزنم ولی نزاشتن جلومو گرفتن:دل شکسته:
و نمیتونن بیان قراره یه روز دیگه گردهمایی برگزار بشه که نظر بر این شد روز جمع باشه