• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
Nethunter
نه خیرم قبول نیست آیدا جونم اینا غلط تاپیه نه غلط املایی
مثلا یکی بیاد اشتباه رو بنویسه اشطباه بیاییم اینجا بنویسیم این ضایع است و باید طرف رسوا شه :2:

اوکی؟
././././././.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
چشمام پر اشک شده و دکمه های کیبورد زا نمی بینم . کسی ببینه نمیدونه می خندم یا گریه میکنم.ضمنا می ترسم غلط املائی داشته باشم باید به نفری که اولین غلط را از من گرفت یک شارژ 100000ریالی جایزه بدم.

:نیش::نیش::نیش: اولین نفرم؟؟؟؟؟؟:غش2: این تاپیک مال کی هست؟؟؟چند وقت پیش؟:غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خانمم از بالا یک سطل آب رو سرسشون ریخته بود و آنها هم پا به فرار گذاشته بودند. سر کار بودم ادمین عزیز ایران انجمن زنگ زد و گلایه کرد که چرا این بلا سر گزارشگرهای ما آوردید..

:شاد::نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من میگم پیرمرد جد و آبادته. خودت برو استراحت. و لبخندی بهم می زنیم . دیگه احساس خستگی نمی کنیم.ومن الان سر حالم . میگید نه ببیید::شاد::شاد::شاد:

ایشالا که همیشه سرحال باشین ولی دیگه غلط ننویسین آقای راهنما:نیش::نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
:خنده2:
یه روز من به این تاپیک سر نزدم ها !i
اسمم رفت جزو برترین های این تاپیک ! :ناراحت:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام دوستان با اجازتون من شعر های که گفتم رو میزارم اینجا اگه عنوان مناسبی واسه این تایپیک دارین بگین عوض کنیم عنوان رو من شروع میکنم
خوشحال میشم شما هم شعراتون رو ارایه بدین
..............................................

:49::49: ارایه رو هم تخفیف دادم...ارائه اصلشه:نیش:

از روی هر کلمه غلط یه صفحه بنویس آقای شاعر:نیش:

[/QUOTE]

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مزخرف ترین روز زندگیم که از کسیکتنفر بودمجلوم سبز شد دستش تو دستای کسه دیگه بود نزدیک بود 2تاشون رو بدجور بزنم ولی نزاشتن جلومو گرفتن:دل شکسته:

املایی و نگارشی......:نیش:املا و انشا چند بودین شما آقا سالار؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال.شرمنده ها...جریان احساسی و عشقی بوده؟؟؟:نیش::خجالت:

بالا