• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
بشماررررررر:غش2:

اكثر سكته هاي مغزي نزديك صبح اتفاق ميافته .
به اين دليل كه وقتي ما آخر شب به خواب ميريم فشار خون ما كم كم پايين مياد تا خوابمون ببره و نزديك صبح كه ميخاييم بيدار بشيم فشار خون افزايش پيدا ميكه كه اين عامل ميتونه منجر به سكته بشه .

جالب بدونيد (یه ه میخواد اینجا):نیش:دانشمندان جديدا به اين نتيجه رسيدن كه مسلمانها وقتي به سجده ميرن به ميزان زيادي از سكته مغزي جلوگيري ميكنه .
.

سه تا یه نمره کم میشه..یکی هم ه رو نذاشتن نیم نمره کم میکنم:ایده::50:..شد 16 و نیم....:غش2:
(بازم خوبه....آخه ایشون مذکر هستن..انتظار 17 به بالا نداریم اصن ازشون:غش2:)

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
منم که یه جلسه مهم دارم نمیرسم بیام اسرار نکنید. :نیش: :غش2:
اصرار=پافشاری..............اسرار= جمع سر.راز .. یعنی رازها...:نیش:

شیما جون باور کن داشتم میرفتممم.....یهو اینو دیدم موندنی شدم تو انجمن....شرمنده..بدجوری اعتیاد پیدا کردم به غلط گرفتن...:شاد:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
با سلام

به طبع شاهد میدیریت های جدیدی هم خواهیم بود، که به مرور انجام خواهند گرفت .
متاسفانه در این بین باید مدیریت های راکدی رو هم غیر فعال و لغو کنیم .

متاسفانه یکی دو تای دیگه هم بود که ویرایش کردن گویا......خوبه...زود متوجه شدن..:نیش::غش2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
من میگم اگه میشه مدیریت این تاپیک رو بدید به مهدیس میبینید که چکار کرده

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من چکار کردم؟؟؟؟؟؟واااای:ناراحت:

من نبودم ...من بی تقصیرم....:غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
با سلام

از تک تک عزیزان و دوستانی که در این یک سال برای انجمن خودشون زحمت کشیدند و فعالیت کردند، پیشنهادات و انقاداتشون رو برای پیشرفت انجمن دادند و .... بعد از گذشت مدت زمانی باعث ایجاد مشکلات و مخطل کردن و لطمه زدن به زندگی شخصی وی میشه .

خداییش از اون تاپیکایی هست که خیلی آدمو ناراحت میکنه!!!!!!:ناراحت::آه:

اینارو هم که میگم فقط بخاطر اینه که متوجه اشتباهاتتون بشین دوستان:نیش:بالاخره ما دوستیم بگیم بهتراز اینه که جلو چهارتا غریبه سوتی بدین:نیش:

بالا