یاد جوونیا بخر خودم استای غلط گیری بودم ها :آه: باشه میرم از این داروهای جوون کننده میخرم بارون خانم بزار :نیش:سمیه جان تولدت مبارک :نیش:
:بدجنس:
:شاد:
:فرار:
یاد جوونیا بخر خودم استای غلط گیری بودم ها :آه: باشه میرم از این داروهای جوون کننده میخرم بارون خانم بزار :نیش:سمیه جان تولدت مبارک :نیش:
:بدجنس:
:شاد:
:فرار:
یاد جوونیا بخر خودم استای غلط گیری بودم ها :آه: باشه میرم از این داروهای جوون کننده میخرم بارون خانم بزار :نیش:
بزار والله دیگه درسته پیر شدم نه دیگه در این حد فسقلی :نیش:
چرابه من تبریک نمیگی رضادخمل.......................................شوخی کردم تولدمن 5اذرهستش اگه یادت موندبم تبریک بگین فعلابای:بای::نیش:
سمیه عزیز تولدت رو تبریک عرض میکنم ...
این دومین تولدی هست که در این تاپیک بهتون تبریک مگیم، امیدوارم سالیان سال این سعادت برای ما باشه...
موفق باشید
امین تصویزبازسازی شدش رومن ندیدم نشون نداد:تعجب:ولی این چینی وزاپنی هاچیاکه نمیسازن نابغن اینااااااا:تعجب::نیش:
بابااشتباه تایپی بوده دیگه تندتندنوشتم درضمن اینوکه توتاپیک کلاس درس املاننوشتم که غلط میگیری خانومی:تعجب::دعا::غش2:
بابااشتباه تایپی بوده دیگه تندتندنوشتم درضمن اینوکه توتاپیک کلاس درس املاننوشتم که غلط میگیری خانومی:تعجب::دعا::غش2:
ما این کلامت خز رو به عنوان تیکه کلام انتخاب نمیکنیم :سوت: :نیش:
تو هنوز رو صندلی ننشستی؟؟؟ :فکر: :ایده: :سوت:
خیابان وفایی یاچهارراه ازادی مهاباد_من دوس دارو بارونی ورضاروببینم!!!!!!!:غش2::شاد:
این عکس خیلی بیننده جمع میکنه البته قبل از اینکهبدونن این چیه چون توش کلمه ی بدون سانسور وجود داره:غش2:
حتی اگه پرطرفدارتریت تیم دنیا هم که باشید باز در برابر استقلال کم میارید
:غش2:
اما چیزی که قابل ذکر با دوربن حرفه ای که اونم بیشتر عکاس ها دارند اینگار گرفته شده:تعجب:
به نظرم نام تایپیک را عوض کنی احتمالا دیگه دچار مشکل هم نمیشیم:فکر:
احتملا این خانوم روی خودشا داشته میبسته و میگه بی حیا نگاه نکن:غش2:
البته شوخی بیش نیستا:نیش: