يادتون نره بايد موها رو به سمت پاييم بكشين تا كنده بشن
QUOTE=vida;113352]
يادتون نره بايد موها رو به سمت پاييم بكشين تا كنده بشن
QUOTE=vida;113352]
وظیفه ی ما ایجاد یک بستر مطمئن و مناسب و امن در همین چهارچوب انجمن هست. و ارتباط های بیشتر از حد انجمنمی رو نه تایید و نه رد کرده ایم..
با پست بالایی معافقم.:نیش:
---------
خانمم : راهنما جان ترا خدا خجالت نمیکشی؟
من : خانم چه شده ؟ چرا خجالت بکشم؟
همسرم : چرا خودتو قاطی پسران خوشتیپ انجمن کردی؟ مگه تو آخه جون خوشتیپی هستی؟
من: خانم اجازه ؟ نشد من در این انجمن کاری بکنم منو سرزنش نکنی؟ آخه عزیزان انجمن خودشون فرمودند من جوان خوشتیپ این تایپیکم.
بد جوری زد تو ذوقم.
بجای اینکارا بهتره برین یکم کدبانو بودن رو یاد بگیرین که چندین سال دیگه اگه شانس اوردین و یه خاستگار پیدا کردین بتونن قبولتون کنن :نیش: :نیش: :50:
پس لطفا اگه ميخوايد در جواب دوستي در صندلي داغ صحبت و يا موضوعي رو عنوان كنيد البته طبق قوانين صندلي داغ ...نقل قول كنيد و پاسخ اش رو در اين تايپيك بگذاريد...
COLOR]
:نیش2::نیش2::نیش2::52:
:دعا:هر کی به من از این به بعد رای بده کچل بشه الاهی،حالا قبلی ها رو بیخیال شدیم.:دعا:
:48:
امشب داشتم این کلیپ رو تماشا میکردم. واقعاً جالب بود. مخصوصاً هنگامی که مجری برنامه مرتب از همکاران پشت صحنه اش درخواست میکرد تا یک میان برنامه پخش کنند ولی دوربین هنوز داخل استدیو بود و صحنه رو نمایش میداد.:خنده2:
راستی آیدا من پیاده نبودم ها یا سوار پراید جدیدمون بودم:نیش: یا سوار اسب:غش: اما یه بار سوار اسب بودم اونم اخرین لحظه که مارو انداخت روم دیدم به به :شاد: سوار اسب هستم این اسبم شد عقده اسه ما :نیش:
اما بیشتر سوار پراید بودم :نیش:
ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت،امام رضا علیه اسلام مبارکباد.:گل:
با اجازه ی خانم های صاحب خونه ی عزیز، این تاپیک به بخش خانواده ی ایران انجمن منتقل شد. (این بخش قابل نمایش برای میهمان ها و کاربران ساده نیست و فقط برای کاربران ویژه و بالاتر قابل نمایش هست)
دلیل، فقط به جهت ایجاد شرایط مناسب و مطئن تر برای خود خانم ها.
با سلام خدمت دو دوست عزیز
ضمن خوش آمدگویی ، مطمئنن با کمی تلاش و بعد از آشنایی بیشتر با دوستانتون در ایران انجمن، از توانایی های مدیریتی شما در ایران انجمن استفاده خواهیم کرد.
موفق باشید
نت من وقتی قطع میشه تازه یادم میفته چی کارا باید میکردم اما فراموش کرده بود........:غش::غش::غش:
.
آخه ميدوني چيه؟ تو ستارهات يه پير مرد 95 ساله ميبينم كه مياد خاستگاريت و تو بهش بعله ميگي.
گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:
فکر کنم یه م جا انداختی... طوری نیست...[/QUOTE
یه نقطه آخر بود گذاشتم.......«م» یادم رفته بود.......:غش2::غش2::غش2::غش2::غش2:
[
:
:راز::
سومندش ،هركس به هر حال نظر خودش رو داره و حقوق مدني هر فرد حكم ميكنه كه ديگران به نظر ايشون احترام بذارند حتي اگه خارج از عرف باشه و من هم متقبلا به نظر شما احترام ميذارم و خواهم گذاشت .
چهارمندش ،كه يه توضيح سرگشتاده هست اينه كه والله ما دهه 70 ها و اواخر دهه 60 ها ( بيشتر اين شوخي ها رو اينها ميكنند ) .
:.