• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
---------
خانمم : راهنما جان ترا خدا خجالت نمیکشی؟
من : خانم چه شده ؟ چرا خجالت بکشم؟
همسرم : چرا خودتو قاطی پسران خوشتیپ انجمن کردی؟ مگه تو آخه جون خوشتیپی هستی؟
من: خانم اجازه ؟ نشد من در این انجمن کاری بکنم منو سرزنش نکنی؟ آخه عزیزان انجمن خودشون فرمودند من جوان خوشتیپ این تایپیکم.
بد جوری زد تو ذوقم.

:شاد::شاد: با این تاپیک بیشتر تو ذوقتون خورد آقای راهنما....شررررررررمنده...:احترام: :نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
بجای اینکارا بهتره برین یکم کدبانو بودن رو یاد بگیرین که چندین سال دیگه اگه شانس اوردین و یه خاستگار پیدا کردین بتونن قبولتون کنن :نیش: :نیش: :50:

:غش2::نیش::نیش::شاد:شما یه فکری به حال املات کن..:نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
پس لطفا اگه ميخوايد در جواب دوستي در صندلي داغ صحبت و يا موضوعي رو عنوان كنيد البته طبق قوانين صندلي داغ ...نقل قول كنيد و پاسخ اش رو در اين تايپيك بگذاريد...

COLOR]

آیداااااااااااا؟:تعجب: :فکر::نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
QUOTE=0mid;113612] :نیش:

دوستان شرمنده این پنجشنبه قبل با احازتون من مراسم نامزدی یکی از دوستان دعوت بودم نتونستم ریدکال بیام
و ظاهرا شما هم باز در نبود من نریفتین

:بله:[/QUOTE]

:شاد::شاد::شاد::نیش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
امشب داشتم این کلیپ رو تماشا میکردم. واقعاً جالب بود. مخصوصاً هنگامی که مجری برنامه مرتب از همکاران پشت صحنه اش درخواست میکرد تا یک میان برنامه پخش کنند ولی دوربین هنوز داخل استدیو بود و صحنه رو نمایش میداد.:خنده2:

حالا به اون خانومه بخند:قهر::قهر:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
راستی آیدا من پیاده نبودم ها یا سوار پراید جدیدمون بودم:نیش: یا سوار اسب:غش: اما یه بار سوار اسب بودم اونم اخرین لحظه که مارو انداخت روم دیدم به به :شاد: سوار اسب هستم این اسبم شد عقده اسه ما :نیش:
اما بیشتر سوار پراید بودم :نیش:

:نیش::نیش::نیش::نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
QUOTE=Maryam;114007]لحجه خاصی هم نداره چون این اطراف هر کس هر مدلی که دوست داره حرف میزنه ! :خنده2:[/QUOTE]

:شاد::نیش::نیش::نیش:چون مامانیه خودمی اینقد بزرگش کردم...:بله:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت،امام رضا علیه اسلام مبارکباد.:گل:

reza5.jpg

:غش2::غش2::شاد::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
بچه دیدمش ها حال نداشتم درستش کنم:giggle: :نیش: گفتم بچه بره تاپیکو بیاره بالا :سوت:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
با اجازه ی خانم های صاحب خونه ی عزیز، این تاپیک به بخش خانواده ی ایران انجمن منتقل شد. (این بخش قابل نمایش برای میهمان ها و کاربران ساده نیست و فقط برای کاربران ویژه و بالاتر قابل نمایش هست)
دلیل، فقط به جهت ایجاد شرایط مناسب و مطئن تر برای خود خانم ها.

:شاد::غش2:
علی آقا شما که دوس داری رسمی حرف بزنی خب باید بگی مهمان...:50::نیش: تازه داشتم امیدوار میشدم بهتون...چند وقت تو این تاپیک زیاد پیداتون نیس...مشخصه دارین تمرین میکنین...:غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
با سلام خدمت دو دوست عزیز
ضمن خوش آمدگویی ، مطمئنن با کمی تلاش و بعد از آشنایی بیشتر با دوستانتون در ایران انجمن، از توانایی های مدیریتی شما در ایران انجمن استفاده خواهیم کرد.

موفق باشید

:شاد::بدجنس::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::نیش2::نیش2::نیش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
.
آخه ميدوني چيه؟ تو ستارهات يه پير مرد 95 ساله ميبينم كه مياد خاستگاريت و تو بهش بعله ميگي.
گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:

:49: :49: :49::غش2: شما فکر املات باش که اینجوری هیچ دختری حاضر نیس.........:غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
[

:
:راز::‌

سومندش ،‌هركس به هر حال نظر خودش رو داره و حقوق مدني هر فرد حكم ميكنه كه ديگران به نظر ايشون احترام بذارند حتي اگه خارج از عرف باشه و من هم متقبلا به نظر شما احترام ميذارم و خواهم گذاشت .
چهارمندش ،كه يه توضيح سرگشتاده هست اينه كه والله ما دهه 70 ها و اواخر دهه 60 ها ( بيشتر اين شوخي ها رو اينها ميكنند ) .
:.

:شاد::شاد::دوست::سوت:

بالا